Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”

Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”
Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”

Șatena a explicat cum pregătește ciorba de conopidă cu kefir.

Diana Bart este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase idei și secrete din bucătărie. Pentru ea, mâncarea sănătoasă și ideile inedite din farfurie nu lipsesc niciodată, așa că reușește întotdeauna să inspire pe cei care nu știu să gătească atunci când vine vorba de preparate. Lucrurile clasice sunt înlocuite cu cele sănătoase, astfel că are alternativă de fiecare dată când își dorește să gătească ceva.

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei presat la rece
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia roșu
  • 1 ardei verde
  • 1 păstârnac
  • Sare
  • 1 l apă
  • 1 kefir mare
  • 2 gălbenușuri
  • 5 căței de usturoi

Cum pregătește Diana Bart ciorba de conopidă cu kefir

Citește și: Cum curățăm și gătim anghinarea. Diana Bart explică întreg procesul. „Merge excelent cu vițel sau porc la cuptor.”

Citește și: Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform!"

Astfel, Diana a explicat, pas cu pas, cum realizează ciorba de conopidă cu kefir și usturoi și care sunt pașii pe care îi urmează până ca rezultatul să iasă unul delicios. Începe prin a fierbe morcovii, cepele, ardeiul roșu și cel verde, împreună cu un păstârnac, într-un litru de apă, pentru 15 minute. Ulterior, adaugă cartofii și conopida pentru încă 15 minute, apoi face un amestec din kefir cu două gălbenușuri și 5 căței de usturoi pisat.

„Am pregătit o ciorbă lejeră, delicioasă, pentru că în loc de smântână, folosim kefir, acea băutură magică, bogată în fier, prin conținutul mare de probiotice și multe proteine. Înăbușim 30 de secunde o lingură de ulei presat la rece, 2 morcovi, 2 cepe albe, 1 ardei kapia roșu, 1 ardei verde, 1 păstârnac, sare, 1 l de apă și fierbem sub capac legumele circa 15 minute. Adăugăm apoi conopida și cartofii și mai fierbem 15 minute.
Avem nevoie de 1 kefir mare, sare, 2 gălbenușuri, 5 căței de usturoi pisat. Amestecăm bine și turnăm un polonic din ceaunul fierbinte peste acest amestec, apoi întreg amestecul în ciorbă și lăsăm să dea în clocot ca să nu se brânzească. Adăugăm în ciorba clocotind și albușurile bătute cu sare, mai dăm un ultim clocot. Servim cu mărar și pătrunjel verde, lămâie, piper și sare dacă mai trebuie.”,
a
spus Diana Bart pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Bart (@dianabart.ro)



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform."

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

Unde au fost văzuți ultima dată Roman și Anna Novak schimbă complet modul în care este privit cazul. Părinții soției milionarului au făcut un GEST DISPERAT când au aflat teribila veste. Ce s-a întâmplat cu ei

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Arsenie Boca - un om, un sfânt, un fenomen  

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Elevă de clasa a IX-a, răpită, bătută și umilită de 6 colege din cauza unui băiat! I-au furat telefonul și au agresat-o minute întregi pe o stradă din apropierea școliI


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies