„Cine s-o mai întoarce în București!” Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce s-a întors din Dubai?

„Cine s-o mai întoarce în București!” Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce s-a întors din Dubai?
„Cine s-o mai întoarce în București!” Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce s-a întors din Dubai?

În urmă cu câteva luni, Brigitte Pastramă a avut parte de un incident în trafic, la scurt timp după ce s-a întors din Dubai.

Brigitte Pastramă a petrecut mai bine de 5 luni în Dubai, iar de curând s-a întors în țară. Vedeta a avut parte de un eveniment neplăcut odată cu întoarcerea pe drumurile din București. Astfel, enervată până peste cap, fosta soție a lui Ilie Năstase a împărtășit cu fanii din mediul online frustrarea și nemulțumirea legată de infrastructura din România.

Brigitte Pastramă, incident pe șoselele din Bcurești

Citește și: „Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta.” Ce greutăți a întâmpinat Brigitte, după achiziționarea unei case în Dubai

 Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă
Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Brigitte Pastramă a avut parte de un incident pe șoselele din București, la scurt timp după ce s-a întors din Dubai.

Astfel, din cauza drumurilor pline de gropi, cauciucul brunetei a explodat, iar astfel a fost nevoită să cheme o platformă care să-i ducă mașina la cel mai apropiat service. Vedeta susține că nu este pentru prima dată când se confruntă cu o astfel de problemă.

Astfel, soția lui Florin Pastramă a apărut în fața fanilor ei pe rețelele de socializare și și-a exprimat public nemulțumirea cu privire la infrastructura din București.

Potrivit spuselor sale, în comparație cu Dubai, Bucureștiul este plin de gropi, chiar dacă în Dubai nivelul de trai este cu mult mai scăzut decât la noi în țară.

Dragii mei, asta (n.r.: mașina pe platformă) e de la drumurile din București. Am ajuns din nou cu mașina pe platformă, pur și simplu mi-a explodat cauciucul. Asta e că avem drumuri, băga-mi-aș picioarele în ele de drumuri de București, că cine s-o mai întoarce în București.

Ajung la Dubai, și mașina mi-o duc. Băi frate, conduc de două zile și deja am făcut explozie la cauciuc și nici măcar nu m-am apropiat de bordură, de la drumuri, fără parcări și fără nimic. Bucureștiul(...) Ce gropi sunt pe drumuri frate! Și la sărăcia aia unde sunt 15 milioane salariu în Dubai nu au drumuri de astea, nu s-ar întâmpla așa ceva niciodată. Nu am pățit-o 5 luni și aici am trei zile deja și am făcut explozie la cauciuc
.”, a fost reacția brunetei, după incidentul din trafic.

 Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă
Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă[Sursa foto: wowbiz]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Medicii mi-au mai dat două luni.” Ștefan Stan a povestit cu durere în suflet despre un moment dificil cu care s-a confruntat. Cum a aflat artistul că tatăl său a decedat

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies