„Cine s-o mai întoarce în București!” Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce s-a întors din Dubai?

„Cine s-o mai întoarce în București!” Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce s-a întors din Dubai?
„Cine s-o mai întoarce în București!” Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce s-a întors din Dubai?

În urmă cu câteva luni, Brigitte Pastramă a avut parte de un incident în trafic, la scurt timp după ce s-a întors din Dubai.

Brigitte Pastramă a petrecut mai bine de 5 luni în Dubai, iar de curând s-a întors în țară. Vedeta a avut parte de un eveniment neplăcut odată cu întoarcerea pe drumurile din București. Astfel, enervată până peste cap, fosta soție a lui Ilie Năstase a împărtășit cu fanii din mediul online frustrarea și nemulțumirea legată de infrastructura din România.

Brigitte Pastramă, incident pe șoselele din Bcurești

Citește și: „Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta.” Ce greutăți a întâmpinat Brigitte, după achiziționarea unei case în Dubai

 Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă
Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Brigitte Pastramă a avut parte de un incident pe șoselele din București, la scurt timp după ce s-a întors din Dubai.

Astfel, din cauza drumurilor pline de gropi, cauciucul brunetei a explodat, iar astfel a fost nevoită să cheme o platformă care să-i ducă mașina la cel mai apropiat service. Vedeta susține că nu este pentru prima dată când se confruntă cu o astfel de problemă.

Astfel, soția lui Florin Pastramă a apărut în fața fanilor ei pe rețelele de socializare și și-a exprimat public nemulțumirea cu privire la infrastructura din București.

Potrivit spuselor sale, în comparație cu Dubai, Bucureștiul este plin de gropi, chiar dacă în Dubai nivelul de trai este cu mult mai scăzut decât la noi în țară.

Dragii mei, asta (n.r.: mașina pe platformă) e de la drumurile din București. Am ajuns din nou cu mașina pe platformă, pur și simplu mi-a explodat cauciucul. Asta e că avem drumuri, băga-mi-aș picioarele în ele de drumuri de București, că cine s-o mai întoarce în București.

Ajung la Dubai, și mașina mi-o duc. Băi frate, conduc de două zile și deja am făcut explozie la cauciuc și nici măcar nu m-am apropiat de bordură, de la drumuri, fără parcări și fără nimic. Bucureștiul(...) Ce gropi sunt pe drumuri frate! Și la sărăcia aia unde sunt 15 milioane salariu în Dubai nu au drumuri de astea, nu s-ar întâmpla așa ceva niciodată. Nu am pățit-o 5 luni și aici am trei zile deja și am făcut explozie la cauciuc .”, a fost reacția brunetei, după incidentul din trafic.

 Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă
Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă[Sursa foto: wowbiz]Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

„Medicii mi-au mai dat două luni.” Ștefan Stan a povestit cu durere în suflet despre un moment dificil cu care s-a confruntat. Cum a aflat artistul că tatăl său a decedat

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies