Cine este TJ Miles. “Povestea e poveste, iar istoria e istorie”

TJ Miles
TJ Miles

Iată, din rândurile următoare, cine este TJ Miles și cu ce se ocupă.

TJ Miles, în vârstă de 36 de ani, este român, chiar dacă nu vorbește foarte bine limba. A trăit în Canada o lungă perioadă de timp, iar în 2018 a venit în România. Acesta se numără printre cele mai cunoscute persoane publice din România, tânărul fiind familiarizat cu lumina reflectoarelor și camerele de filmat, deoarece a fost prezent până acum în mai multe emisiuni televizate și podcasturi. Numele său real este Tiberiu Iordache, iar acesta are dublă cetățenie, canadiană și română.

Până la vârsta de opt ani, TJ Miles  a copilărit la Constanța, urmând apoi să se mute cu familia în Dubai, acolo unde părinții săi au fost ingineri în reconstrucția unei moschee. După acea perioadă, Miles s-a mutat în Canada până în anul 2018, acolo unde a urmat cursurile Facultății de Management.

În momentul în care s-a întors în România, cea care l-a ajutat să învețe mai bine limba română și să se adapteze rapid a fost bunica lui.Acesta

locuiește în satul Gruia, lângă Snagov, acolo unde și-a deschis un service auto în Capitală. Chiar dacă a reușit prin multă muncă să își deschidă prima afacere, acesta și-a dorit ca drumul său să fie unul cât mai lung și mai productiv și a găsit și o altă rampă de lansare pentru el în lumea mondenă, care a fost cea prin intermediul rețelelor de socializare YouTube și TIK-TOK. A reprezentat o alegere bună pentru el și a reușit să ajungă imediat la inimile internauților, câștigând bani frumoși din online.
Acest lucru l-a ajutat să participe inclusiv la anumite concursuri televizate și la emisiuni. Acesta se bucură de reușitele sale și de toate proiectele pe care le realizează.

Cum arată viața amoroasă a lui TJ Miles

Citește și: Francisca Dulceanu trage un semnal de alarmă în mediul online! Artista a aflat că are noduli la sâni atunci când voia să își facă augmentare mamară: „Erau foarte mari. O perioadă critică.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

TJ Miles
TJ Miles[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este TJ MILES. "Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare"

TJ Miles și solista Francisca formează un cuplu de anul trecut, iar cei doi s-au cunoscut în perioada în care tânăra era căsătorită, însă mariajul ei nu mai era la fel ca la început. Acesta și partenera sa s-au plăcut încă de la prima vedere, iar după divorțul artistei, cei doi și-au oficializat relația.

Tânăra a ținut și ea să spună la acea vreme că divorțul de fostul soț nu a fost cauzat de TJ Miles și de anumite sentimente față de el, ci între ea și fostul partener au exsistat probleme încă dinainte, zguduind astfel relația de familie. Aceasta a declarat, în urmă cu ceva timp, că nefericirea, incompatibilitatea și lipsa de comunicare au dus la o răceală și o distanțare între ei, astfel că nu mai recunoștea persoana cu care se afla.
Viața ei s-a schimbat, la fel și a lui TJ Miles, în momentul în care cei doi s-au găsit și au făcut primul pas unul spre celălalt. Miles a făcut mai multe declarații odată cu întoarcerea lui în România, iar acesta a mai spus că a bătut de foarte multe ori șansele, chiar și atunci când era cel mai jos posibil în viața lui.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Scopul său este ca oamenii să îl cunoască cum este el cu adevărat, iar tot ceea ce a fost în trecutul lui să rămână acolo. Își dorește foarte mult ca pe viitor să se axeze pe o creștere a sa și a mai mărturisit că își va spune povestea de viață la momentul potrivit, când va simți nevoia. În prezent, acesta are o relație fericită și un parcurs profesional de care este mândru și la care lucrează în fiecare zi.  „E o nebunie pentru c-am bătut șansele și e imposibil să bați șansele când ești jos. Vreau ca oamenii să mă cunoască cu adevărat. Povestea e poveste, iar istoria e istorie. Scopul meu este în viitor și pe asta mă axez. Îmi voi spune povestea la timpul potrivit.”, a spus TJ Miles în urmă cu ceva timp.

TJ Miles
TJ Miles[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este TJ MILES. "Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare"

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies