Cine este Ștefan Stan. ”Acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine.”

Cine este Ștefan Stan. ”Acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine.”
Cine este Ștefan Stan

Ștefan Alexandru Stan este un celebru cântăreț român de muzică blues-soul, care și-a început cariera odată cu câștigarea primului loc în cadrul unei emisiuni de talente.

Ștefan Alexandru Stan  se numără printre cei mai cunoscuți artiști de pe teritoriul țării, care a reușit să își câștige succesul în anul 2011, odată cu obținerea primului loc în cadrul unei emisiuni de muzică. Artistul a fost invitat în cadrul emisiunii online „În Oglindă” prezentată de Mihai Ghiță, unde a făcut destăinuiri foarte sincere despre viața personală.

Citește și: “Trebuie să muncesc, să fac bani.” Ștefan Stan, declarații despre relația cu soția sa

Cine este Ștefan Stan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Plecam în spate la toboșar să plâng” Ștefan Stan, momente dificile pe scenă

Ștefan Stan, amintiri din copilărie

Copilăria celebrului cântăreț nu a fost mereu roz, însă Ștefan nu a dorit până în prezent să discute despre dramele vieții sale. Ștefan Stan și-a amintit despre bătăile pe care le primea de la propriul tată, dar și despre cum persoana care i-a dat viață a fost agresată fizic, și dată afară din casă.

Mama lui Ștefan Stan a fost nevoită să ducă o viață plină de greutăți, partenerul de viață bătând-o cu sălbăticie. Femeia a suportat mulți ani acest calvar, iar la acea vreme artistul era mult prea mic pentru a înțelege ce se întâmpla, de fapt. Totodată, Ștefan Stan a mai vorbit despre momentul în care mama sa era agresată într-o altă cameră, iar el își încuraja tatăl să o lovească.
Ștefan Stan nu știa ce se întâmplă între cei doi, și credea că tatăl lui este un erou, însă abia mai târziu a conștientizat că ceea ce se întâmpla în familie nu era un lucru bun.

„Mama mea a avut o viață extrem de grea. Vorbim de bătăi, de dat afară din casă, de dormit prin poduri. Tata a spart-o cu bătaia și pe ea și pe mine.

Nimeni nu a știut lucrul ăsta. Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei, nu s-a prostituat, nu a furat la nimeni nimic. Mama mea muncește de 17 ani cu carte de muncă. A cochetat cu cântatul pe la Intercontinental, dar nu i-a plăcut viața aia de noapte și a crezut, de fapt, că muncind va încerca să avanseze. Fiecare salariu pe care îl lua, cât era cu tatăl meu în casă, ea era obligată să plătească jumătate-jumătate în casă.
Și când mergeam în concedii ea plătea jumătate din benzină. Așa i se spunea (…) Iubindu-l atât de tare, l-a luat cu doi copii mari. (…) Ea i-a crescut ca pe copiii ei. Nu a făcut niciodată diferențe între noi. Deși el când venea acasă, se oprea la o rotiserie de pe Calea Victoriei și lua un pui, eu eram mic, astea sunt poveștile pe care mi le spunea mama mea și nu m-a mințit nicio secundă.
Se închideau în bucătărie și mâncau și mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele, pe lângă multe.(...) Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe «baba». Baba era personajul rău: «Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba».
Și eu, neștiind că e mama, strigam: «Dă-i tată, dă-i».  Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine”,
 a dezvăluit Ștefan Stan în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ștefan Stan este în culmea fericirii! Artistul va deveni tătic pentru a doua oară: „Ne-am dorit acest lucru”

Cine este Ștefan Stan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan Stan, tătic pentru a doua oară! Mesajul emoționant publicat de soția lui, Simona: „Sunt cea mai fericită!”

Ștefan Stan și secretul relației dintre el și partenera de viață

Ștefan Stan consideră că într-o relație de cuplu trebuie să existe întotdeauna respect, mai exact, respectul de la prima întâlnire, în sensul că acesta nu ar trebui să dispară și nici să fie înlocuit cu gesturi nepotrivite, pe care persoanele le fac odată ce s-au obișnuit cu partenerul. Mai mult decât atât, cântărețul este de părere că nu ar trebui să existe gelozie în viața de cuplu.

"Simona mă înțelege cel mai bine. Vorbim orice și când ne certăm ne spunem orice, dar nu punem la suflet. Nu sunt lipsit de respect, în familia mea nu există lipsă de respect. Dacă ne certăm, ne certăm la un nivel, elevat, în așa fel în cât dacă cineva citește conversațiile noastre să nu știe că ne certăm.(...) Trebuie să te comporți cum te-ai comportat la prima întâlnire, așa funcționează relația extraordinar de bine. Ziceam de respect, deoarece respectul este atunci când te porți ca la prima întâlnire.(...) Iubirea fără încredere nu există", a explicat Ștefan Stan.

Citește și: Ștefan Stan, decizie radicală împreună cu familia sa: „Urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cine este Ștefan Stan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan Stan, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre soția sa: „Parcă a fost un coșmar”

Ștefan Stan, despre cel mai dificil moment de la concerte

Artistul a dezvăluit faptul că cel mai dificil din carieră a fost momentul în care mama lui trebuia să plece. Acesta are o piesă scrisă de Connect-R, pe care o cântă la concerte. Însă, în momentul în care începea să o cânte, se ducea în spate la toboșar pentru a plânge, fiind copleșit de emoții.

“Când a plecat mama mea a fost cel mai greu moment de pe scenă. (…) Nu plecase încă, erau o chestie de mâine-poimâine. Am o piesă făcută de Connect-R, și de câte ori începeam să o cânt, plecam în spate la toboșar să plâng un pic. (…) Au fost jale toate trei concertele, sub orice critică”, a mai povestit Ștefan Stan.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Plecam în spate la toboșar să plâng” Ștefan Stan, momente dificile pe scenă

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ștefan Stan, decizie radicală împreună cu familia sa: „Urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies