Cine este soțul Simonei Gherghe. „Am cea mai tare soacră din lume. Fără ea am fi fost morţi de mai multe ori în ultimii trei ani”

Cine este soțul Simonei Gherghe
Cine este soțul Simonei Gherghe

Pe Simona Gherghe o cunoaște toată țară, însă puțini știu cine este soțul ei, cel alături de care trăiește o adevărată poveste de dragoste de ani buni. Citește, în rândurile de mai jos, cele mai noi informații despre viața și cariera lui Răzvan Săndulescu.

Simona Gherghe se poate declara cea mai fericită femeie din lume. Are o carieră minunată în televiziune, doi copii care îi aduc zâmbete în fiecare zi și un soț cu care se înțelege de minune. Vedeta și Răzvan Săndulescu trăiesc o adevărată poveste de iubire încă din 2013, însă puțini știu cine este cu adevărat bărbatul de care Simona Gherghe s-a îndrăgostit iremediabil. Iată cele mai noi informații despre Răzvan Săndulescu.

Citeste si: Cine este DAN CAPATOS. "„Nici pe mine nu mă cheamă Dan. Mă cheamă Daniel. Am trăit o viaţă în minciuni"

Cine este soțul Simonei Gherghe
Cine este soțul Simonei Gherghe[Sursa foto: Instagram]

Cine este Răzvan Săndulescu

Răzvan Săndulescu are acum funcția de consultant politic, însă la începutul carierei sale acesta a fost jurnalist. După o bună perioadă în care a activat în acest domeniu, soțul Simonei Gherghe și-a îndreptat atenția spre zona politică, conducând mai apoi departamentul de reacție rapidă al PNL.

„Lucrez de peste 20 de ani in acest domeniu si am luat parte la zeci de campanii electorale- locale, nationale si internationale. Prima nu se uita, insa, niciodata. In 2000, Valeriu Stoica mi-a propus sa lucrez pentru PNL. Eram un tanar publicist in zona politica si, initial, am refuzat, dar pana la urma am facut pasul in domeniul consilierii politice. Am condus atunci departamentul de reactie rapida al PNL, in campania pentru alegerile parlamentare si prezidentiale, alaturi de echipa de consilieri ai lui Valeriu Stoica, care era atunci prim-vicepresedintele partidului.

A fost si atunci o campanie despre fragmentarea voturilor”, a declarat Răzvan Săndulescu într-un interviu pentru Ziare.com.

De asemenea, Răzvan Săndulescu a făcut parte din echipa lui Traian Băsescu, în perioada în care acesta era președintele României. O contribuție remarcabilă a avut-o și în campania electorală a lui Nicușor Dan, actualul primar al Bucureștiului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Cine este soțul Simonei Gherghe
Cine este soțul Simonei Gherghe[Sursa foto: Instagram]

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, unul dintre cele mai solide cupluri din țară

Prezentatoarea de televiziune și partenerul ei de viață sunt de foarte mulți ani împreună. În 2013 și-au oficializat relația, însă abia în 2017 s-au căsătorit civil, urmând ca mai apoi să devină și părinți pentru prima dată.

În vara anului 2018, Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au făcut marele pas în fața lui Dumnezeu, cei doi îndrăgostiți având parte de o cununie religioasă de-a dreptul emoționantă. Foarte discreți de fel, marele eveniment a fost organizat doar cu persoanele foarte apropiate adică cei din familie, nașii și prieteni buni.

Cei doi sunt părinți și se bucură în fiecare zi de cei doi copii pe care îi au: Ana și Vlad, fetița fiind prima venită pe lume.

Într-un interviu acordat recent, Simona Gherghe a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei. Se pare că cei doi au mare încredere unul în celălalt, nu există pic de gelozie și se înțeleg de minune, mai ales pentru faptul că știu să îți rezolve la timp nemulțumirile.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

„Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, a povestit prezentatoarea, într-un interviu acordat revistei VIVA.

Citeste si: Cine este DANI OȚIL. „A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început"

Cine este soțul Simonei Gherghe
Cine este soțul Simonei Gherghe[Sursa foto: Facebook]

Ce spune Răzvan Săndulescu despre mama soacră?

În comparație cu alți bărbați, soțul Simonei Gherghe se înțelege de minune cu soacra sa. Acest lucru l-a recunoscut în perioada pandemiei, când a trebuit să stea în izolare acasă cu toată familia.

„Nu ştiu cum e la alţii, dar eu am un noroc mai mare chiar şi decât PSD care a plecat de la guvernare cu 2-3 luni înainte de pandemie, după 8 ani de guvernare (cu tot cu Cioloş, că tot ei au fost şi atunci). Revenind. Să rămâi în carantină cu mama soţiei este poate mai rău decât Covidul însuşi pentru 99, 99 la sută dintre soţi, dar eu am cea mai tare soacră din lume. Fără ea am fi fost morţi, de mai multe ori în ultimii trei ani. Eu sigur. Mulţumim Silvia Gherghe. Nu am un motiv anume să scriu asta, doar voiam să mă laud”, a scris Răzvan Săndulescu pe un site de socializare.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies