Cine este soția lui Nelu Cortea. "Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele!"

Cine este soția lui Nelu Cortea
Cine este soția lui Nelu Cortea. "Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele!"

Pe Nelu Cortea multă lume îl cunoaște, dar nu multă lume știe cine este soția actorului.

Nelu Cortea este un actor îndrăgit de la noi din țară, care se bucură de un succes considerabil de când s-a apucat de stand-up. În ultimul timp este mai des ca oricând în atenția publicului deoarece Nelu Cortea a decis să participe alături de colegul său de stand-up și bunul său prieten, Cătălin Bordea la un show de televiziune.

Cei doi formează o echipă îndrăgită, care în ciuda greutăților pe care le-au întâlnit până acum în competiție, au reușit să păstreze o notă de optimism și să distreze în continuare publicul prin simțul umorului caracteristic.

În schimb, când vine vorba de viața personală, Nelu Cortea este o prezență discretă, care deși postează imagini și filmulețe cu familia sa, nu prea discută despre dedesubturile vieții sale personale.

Aflați din rândurile următoare cine este soția lui Nelu Cortea. În plus, descoperiți și alte detalii interesante din viața familiei Cortea.

Cine este soția lui Nelu Cortea

Citește și: Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya. „Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat."

Cine este soția lui Nelu Cortea

Nelu Cortea se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră frumoasă, este cunoscut de o țară întreagă și mai mult decât atât, are o familie cu care se mândrește.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Elena Cortea este cea care i-a dăruit actorului cel mai frumos dar: doi copii minunați.

Nelu și Elena Cortea sunt căsătoriți din data de 16 august 2014 și au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță.

Elena Cortea este o prezență discretă în mediul online și tot ce se știe despre ea este că provine din Ploiești.

Nelu Cortea postează des imagini și filmulețe cu familia sa și se mândrește cu soția sa frumoasă. În cadrul unei postări de pe pagina sa de Instagram, Nelu Cortea și-a felicitat soția cu ocazia zilei sale de naștere, prezentând-o publicului larg ca fiind „responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii” sale.

Doamna din imagini își sărbătorește azi ziua de naștere. Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele.

Ma rog... Și eu sunt responsabil pentru TOATĂ fericirea ei, dar nu e vorba despre asta. Chiar nu e vorba despre cât de extraordinar sunt eu, ci e despre ea! Soția mea dragă! Mama 'la copiii mei'! Să fii sănătoasă și fericită iubire! E greu să fii altfel cu un soț așa minunat lângă tine .”, a scris Nelu Cortea în dreptul unei fotografii cu soția acestuia.

Cine este Nelu Cortea

Citește și: Cine este Nelu Cortea. „Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele."

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: A murit marea actriță! Adio, doamnă!- stirilekanald.ro

Cine este Nelu Cortea

Nelu Cortea, pe numele său întreg, Ioan Mihai Cortea este un actor și comediant în vârstă de 36 de ani din Cluj-Napoca.

Actorul a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală si Cinematografică din București și a participat la mai multe distribuții în cariera sa de actor. Ulterior, simțul umoristic l-a făcut pe acesta să se orienteze către partea de stand-up, iar în prezent este un comediant cunoscut, care aduce zâmbetele pe buzele oamenilor în cadrul fiecărui show de comedie.

Nelu Cortea este coleg cu Cătălin Bordea, iar pe cei doi îi leagă și o frumoasă prietenie, Bordea fiind unul dintre cei care l-au făcut pe Nelu Cortea să se apuce de stand-up.

În cadrul unui interviu, Nelu Cortea a povestit despre cum și-a început cariera de comediant sub îndrumarea prietenilor săi, Cătălin Bordea și Micutzu.

<<Sunt actor la bază, de vreo șapte ani comediant, iar primul meu spectacol, la care au fost vreo o sută și ceva de persoane, a fost acum vreo șase ani și două săptămâni. Am deschis la Bordea și Micutzu. Ei m-au încurajat să încep. Înainte eu îi duceam pe ei cu mașina. Actor fiind, sărac, mergeam cu ei cu mașina, pentru că ei nu aveau permis. Puneam muzică, povesteam și eu tot făceam glume, făceam glume, făceam glume, până au început băieții să-mi spună „Hai, mă, apucă-te” și eu tot nu, nu. Până la urmă, atât au insistat încât am spus bine, fie, mă apuc.>>, a povestit Nelu Cortea.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies