Cine este Roxen, tânăra de 20 de ani care va reprezenta România la Eurovision?


Peste câteva luni, în Olanda, România va fi reprezentată la Eurovision de Roxen, Larisa Roxana Giurgiu pe numele său real, o tânără de doar 20 de ani.


In articol:

Roxen, sau Larisa Roxana Giurgiu, așa cum apare în buletin, va reprezenta România la Eurovision în luna Mai. Deși s-a lansat pe piața muzicală acum nu foarte mult timp, tânăra are un succes imens, datorat atât talentului, cât și frumuseții sale, iar cele două piese pe care le-a lansat, „You don’t love me” și „Ce-ți cântă dragostea” sunt în top-urile radiourilor și televiziunilor

autohtone.

Citeste si: Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei! „Oamenii din presă au văzut asta...”

Mai mult decât atât, prima sa piesă, „You don’t love me”, a adunat peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube și în primele săptămâni de la lansare, și-a făcut loc în listele de ascultare ale celor mai celebre radiouri de peste hotare, din țări precum: Mexic, Statele Unite ale Americii, Mexic, Spania, Elveția, Kazahstan, Rusia etc.

Cine este Roxen, tânăra care va reprezenta România la Eurovision?
Cine este Roxen, tânăra care va reprezenta România la Eurovision?

Roxen, entuziasmată de participarea la Eurovision

Roxen este o tânără care posedă pachetul complet: este frumoasă, deșteapă și extrem de talentată, motiv pentru care, aceasta ne va reprezenta la Eurovision, în Olanda, în luna Mai. Artista este o persoană căreia îi plac provocările, însă a recunoscut că este emoționată datorită acestei oportunități. După câștigarea etapei naționale de la Eurovision, Roxen a declarat: „În copilărie am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort.

Citeste si: Clujeanca Roxen va reprezenta România în finala Eurovision 2020

Cine este Roxen, tânăra care va reprezenta România la Eurovision?
Cine este Roxen, tânăra care va reprezenta România la Eurovision?

Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate.

În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine.”

Cine este Roxen, tânăra de 20 de ani care va reprezenta România la Eurovision, în viața personală?

Solista militează pentru ocrotirea mediului și susține faptul că oamenii ar trebui să se îngrijească mai bine de natură și planetă, pentru că natura este cea care definește oamenii: „În definitiv, fiecare floare e un suflet care înfloreşte în natură.

La fel ca oamenii.”

Pe lângă asta, ea este pasionată de pictură, meditație, călătorii, dans și lectură și susține că i-ar plăcea mai mult ca oamenii să se concentreze asupra unei imagini de ansamblu, și să nu mai caute imperfecțiuni, relatează o televiziune autohtonă.

Citeste si: Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” Platoul s-a umplut de lacrimi și suspine


Abonează-te pe

Citește și:

Lady Gaga suferă de o boală cumplită. Aceasta poate duce inclusiv la...

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei! „Oamenii din presă au văzut asta...”

Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” Platoul s-a umplut de lacrimi și suspine

O prezentatoare TV s-a sinucis la doar 40 de ani, din cauza iubitului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri