Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin. „Are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș”

Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin

Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin

Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică populară de la noi din țară, însă nu multă lume știe cine este noul iubit al vedetei.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Robert Stoica, noul iubit al Mariei Constantin și cu ce se ocupă bărbatul. În plus, descoperiți și alte detalii din cadrul relației lor de iubire.

Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin

Citește și: Cine este Maria Constantin. "Nu sunt din aia exagerată!"

Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin
Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin[Sursa foto: Facebook]

Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani alături de Robert Stoica, un tânăr chipeș cu un corp de invidiat, care îi este alături blondinei și care este pregătit să-i devină soț.

Robert Stoica este cu trei ani mai mic decât frumoasa vedetă, dar acest lucru nu reprezintă un impediment în relația lor pentru că, potrivit spuselor sale, cei doi se iubesc și sunt pregătiți să devină soț și soție.

Maria Constantin este pregătită să îmbrace a treia oară rochia de mireasă alături de Robert Stoica, noul său iubit care este un tânăr afacerist a cărui situație materială este destul de prosperă.

Cu ce se ocupă iubitul Mariei Constantin

Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin
Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Robert Stoica este un tânăr afacerist care activează în domeniul imobiliarelor. Tânărul deține o pensiune în județul Argeș și organizează des petreceri și evenimente mari unde iubita lui, Maria Constantin vine cu plăcere să anime atmosfera.

La începutul lui 2021, Maria Constantin a postat o fotografie pe rețelele sociale cu noul său iubit, iar anul trecut cei doi s-au logodit în cadrul unei emisiuni televizate când Robert i-a adresat iubitei sale întrebarea la care Maria Constantin a răspuns tare și răspicat „DA!”.

O sursă din anturajul celor doi a declarat faptul că Maria Constantin se simte iubită și apreciată de noul său iubit, iar Robert are o carieră stabilă și se descurcă bine din punct de vedere financiar.  

 „ Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună.

El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a împiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun ”,
a declarat sursa pentru playtech.ro.

Cum s-au cunoscut Maria Constantin și Robert Stoica

Citește și: „Ajunge la câteva mii de euro.” Cum își va face Maria Constantin apariția la propria nuntă. Rochia aleasă de vedetă este specială

Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin
Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin[Sursa foto: Facebook]

Potrivit spuselor sale, blondina l-a cunoscut pe iubitul său în cadrul unei eveniment.

Maria Constantin a fost atrasă de fizicul de invidiat al lui Robert Stoica și a început să intre în vorbă cu el pentru a-l cunoaște mai bine.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

 „ La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit”,   a declarat artista.

Maria Constantin va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia oară

Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin
Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin[Sursa foto: Facebook]

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori, iar din prima căsătorie are un băiat în vârstă de 12 ani pe nume Codrin.

Interpreta de muzică populară va îmbrăca în vară rochia de mireasă pentru a treia oară alături de alesul inimii sale, Robert Stoica.

Mai mult decât atât, blondina a declarat că și-a ales deja rochia de mireasă, care va fi realizată special pentru ea, pe comandă.

„Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party. Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”, a declarat Maria Constantin.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cine este Daniela Condurache. „M-am născut în Iași, dar copilăria am petrecut-o în comuna Mihai Eminescu, în satul Stâncești."

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies