Cine este Nisa Sofia Aksongur, micuța Melek din serialul "Instinct de mamă", difuzat la Kanal D2. Telespectatorii cu siguranță și-o amintesc

Cine este Nisa Sofia Aksongur, micuța Melek din serialul
Cine este Nisa Sofia Aksongur, micuța Melek din serialul "Instinct de mamă", difuzat la Kanal D2. Telespectatorii cu siguranță și-o amintesc

În fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 18:00, telespectatorii Kanal D2 așteaptă cu nerăbdare să urmărească evenimentele emoționante, încărcate de suspans și dramatism, care se deruleaza cu fiecare episod, în serialul "Instinct de mamă", producție care spune povestea emoționanta a unei mame care își caută, neîncetat, copilul.

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale producției este Nisa Sofiya Aksongur, tânăra actriță care interpretează rolul micuței Melek Aksoy. Considerată copilul minune al cinematografiei din Turcia, Nisa Sofiya Aksongur, acum în vârsta de 12 ani, a avut prima apariție pe micul ecran cu personajul Hanzade din serialul "Kösem", difuzat de Kanal D, când avea doar cinci ani. Publicul din România și-o amintește și din serialul "Doctorul minune", difuzat tot la Kanal D, unde a interpretat-o pe micuța Filiz.

În ciuda vârstei sale fragede, fetița cu ochi albaștri are deja un CV profesional impresionant cu roluri în peste 10 producții cinematografice, seriale și filme de lung metraj, în care a avut șansa de a juca alături de mari actori ai Turciei. Chipul angelic, talentul și seriozitatea i-au adus și numeroase contracte de imagine pentru branduri importante.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nisa Sofiya Aksongur s-a născut în 2011 în Istanbul și  îmbină cu succes  activitatea  în fața camerei de luat vederi sau pe un podium de modă cuscoala și bucuriile copilăriei. În fascinanta producție “Instinct de mama”, difuzată la Kanal D2, publicul o poate urmări în rolul micuței Melek Aksoy, o fată fragilă și sensibilă care a pierdut-o pe cea pe care o considera mamă și refuză să mai comunice cu cei din jur.

La fel ca tatăl ei, Emre (Berk Bakioglu), ea nu știe că nu este fiica familiei căreia îi aparține. Destinul i-o aduce alături pe cea care i-a dat viață cu adevărat, Hicran (Elçîn Zehra Irem).

Nu ratați serialul “Instinct de mamă”, difuzat în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 18:00, numai la Kanal D2.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Gabi Bădălău, adevărul despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: ”Nu vreau să-mi pierd familia”

Oana Lis vorbește despre relația pe care o are cu mâncarea: „Nu am avut ce mânca. Pentru mine mâncarea este supraviețuire. Este una dintre singurele mele plăceri.”

Miercuri are loc repartizarea computerizată pentru admiterea la liceu 2024: Rezultatele primei etape vor fi publicate pe edu.ro

Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila


Cookies