Cine este Mihaela Anișoara Homa de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Atunci când sunt într-o relație, ofer totul!”


Mihaela Anișoara Homa a venit în Casa Iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche. Însă știați că această are vârsta de 28 de ani?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Mihaela Anișoara Homa, noua concurentă din Casa Iubirii, sezonul 2, ce vârstă are aceasta, dar și cu ce se ocupă.

În plus, descoperiți și când puteți urmări emisiunea „Casa Iubirii”, pentru a rămâne la curent cu noutățile întâmplate între cei 14 concurenți.

 

Ce vârstă are Mihaela Anișoara Homa de la Casa Iubirii, sezonul 2

Una dintre concurentele din noul sezon al emisiunii Casa Iubirii, de la Kanal D, este chiar  Mihaela Anișoara Homa. Aceasta are frumoasa vârstă de 28 de ani și vine din Satu Mare.

mihaela casa iubirii varsta

Mihaela Anișoara Homa a venit în Casa Iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Cred în dragoste la prima vedere”

 

Cu ce se ocupă Mihaela Anișoara Homa de la Casa Iubirii, sezonul 2

Atunci când vine vorba despre profesia acesteia, se pare că  Mihaela Anișoara Homa   lucrează ca recepționer la un hotel din orașul său natal.

Acesta este și motivul pentru care este mereu cu zâmbetul pe buze și sare în ajutor atunci când o persoană din jur are nevoie.

 „ Sunt o fată foarte sinceră, fidelă, atunci când sunt într-o relație, ofer totul și tocmai din acest motiv am dat înapoi când am avut o relație serioasă și nu am primit în același mod, am zis că e mai bine ca fiecare să își vadă de viața lui.(...)

Îți dau toată libertatea din lume, dar să văd că mă respecți și că oriunde ai să mergi nu o să faci un pas greșit, pentru că mă respecți, în primul rând pe mine... sau pe tine.”, a mărturisit aceasta.

mihaela casa iubirii ocupatie

Mihaela Anișoara Homa a venit în Casa Iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt atras de experiențe noi”

 

Cine este Mihaela Anișoara Homa de la Casa Iubirii, sezonul 2

Mihaela Anișoara Homa  se declară a fi o familistă convinsă, punând accent pe sinceritate, amuzament, dar și pe faptul că este o persoană tranșantă și cât mai directă cu putință, dorind astfel să fie foarte atentă la tot ceea ce se va întâmpla de-a lungul timpului în Casa Iubirii.

Concurenta din sezonul 2, Casa Iubirii, a declarat faptul că este foarte atașată de mama și bunica sa, cele două persoane cu care are o strânsă și sinceră relație.

Mama e foarte emoționată pentru mine (…) am venit cu gânduri mari, în emisiune. Sper să îmi găsesc pe cineva, să mă îndrăgostesc, pentru că-mi doresc asta foarte mult.”, a menționat Mihaela.

cine este mihaela din casa iubirii 2

Mihaela Anișoara Homa a venit în Casa Iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Prima impresie la mine este zâmbetul”

Atunci când vine vorba despre motivul principal pentru care aceasta a decis să participe la emisiunea Casa Iubirii, este pentru a-și întâlni dragostea adevărată, fiind în căutarea unui partener alături de care să-și petreacă restul vieții, dar și cu care să-și întemeieze o familie. Prin urmare, Mihaela Anișoara Homa nu stă prea mult pe gânduri, având deja planuri de măritiș, astfel încât își așteaptă alesul să apară cât mai repede cu putință.

Intru în Casa Iubirii în speran ț a de a-l găsi pe acel bărbat capabil să fie la fel de sincer și direct ca mine. ”, a declarat aceasta.

mihaela casa iubirii 2

Mihaela Anișoara Homa a venit în Casa Iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii, sezonul 2: „Am rămas cu inima rănită după divorț ”

 

A început sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii, de la Kanal D

Pe data de 16 ianuarie, a început sezonul 2 al emisiunii „ Casa Iubirii ”, difuzat pe Kanal D, prezentat fiind tot de frumoasa Andreea Mantea.

Există 14 concurenți în noul sezon, dintre care 7 fete și 7 băieți, care au venit în Casa Iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche. Cu toate acestea, doar 10 dintre cei 14 concurenți participă pentru prima dată în emisiunea Casa Iubirii. Restul de 4 concurenți, sunt chiar Radu, Ionuț, Natalia și Bianca, cei care au participat și în primul sezon al emisiunii, însă din cauza faptului că nu au reușit să-și găsească sufletul pereche, au hotărât să participe și în sezonul cu numărul 2.

Astfel, îi puteți urmări de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, dar şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 și de la 19:00, când puteți să le fiți alături în noua călătorie spre a-și găsi sufletul pereche, chiar în “ Casa iubirii ”.

casa iubirii sezon 2

Mihaela Anișoara Homa a venit în Casa Iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt fecioară, dar nu ca zodie!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Cred în dragoste la prima vedere”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt atras de experiențe noi”

Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Prima impresie la mine este zâmbetul”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri