Cine este Mariana Cojocaru. „Îmi cumpăr jucăriile pe care nu le-am avut în copilărie”


Mariana Cojocaru, în vârstă de 55 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi. Ea s-a născut la Buhuși și provine dintr-o familie catolică-ortodoxă, unde mama ei era catolică, iar tatăl ei ortodox, iar din acest motiv sărbătorea Paștele de două dori.


In articol:

Astrologul are o fiică, Eliza Cojocaru, cu care are o relație foarte bună și este foarte mândră de ea. De-a lungul vieții a întâmpinat foarte multe obstacole, mai ales în căsnicia cu tatăl Elizei, deoarece era foarte violent cu ea, iar viața lângă el nu a fost deloc ușoară.

Citește și: Cine este soția lui Adrian Porumboiu

Cine este Mariana Cojocaru

Cine este Mariana Cojocaru

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Rita Mureșan. „Mi-a pus viața în pericol”

Cine este Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru este un astrolog foarte cunoscut la care foarte multă lume apelează în zilele noastre. Ea a fost foarte pasionată de totă zona aceasta legată de astrologie și toată viața a studiat pentru a ajunge unde este acum.

La vârsta de 15 ani a început să studieze astrologia, dar la puțin timp după, o perioadă a profesat ca inginer, deoarece mama ei nu i-a permis să se facă profesoară de engleză.

Cu toate acestea, a avut și momente mai puțin plăcute, iar în urmă cu mai mult timp, a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV că a avut o căsnicie de coșmar, după ce s-a căsătorit din cauza presiunilor care se făceau asupra ei.

Astrologul a declarat că în momentul în care vorbea despre divorț cu soțul ei începea să fie foarte violent cu ea și că l-a scos din casă cu 112.

„Cum spuneam de divorț începea bătaia. Mă amenința că îmi ia fața. A avut o aventură. A zis că o aduce și pe aia în casă. Am luat verigheta de pe mână și i-am aruncat-o direct în cap. L-am scos cu 112. M-a lovit și am sunat la 112. M-a lovit cu capul. Mi-a dat un cap în cap. Acum este în Germania și îmi face tot felul de șicane. Am fugit pentru că mă omora. Era clar. Mi-a furat și casa de marcat. Cum spuneam de divorț, începea bătaia”, a mai spus Mariana Cojocaru, în cadrul unei emisiuni TV.

În urmă cu puțin timp, Mariana Cojocaru, a participat la emisiunea „În oglindă” moderată de Mihai Ghiță, de pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre viața ei și despre pasiunea ei pentru astrologie.

Ea a povestit că încă de mic copil avea discuții foarte mature cu mama ei și îi spunea că simte că România nu este țara ei și că trebuia să se nască în Noua Zeelandă. În momentul în care a început să studieze astrologia și partea karmică și-a calculat și viețile anterioare, iar în cea mai recentă ea ieșea din Noua Zeelandă.

„Dacă este să mă întrebi de unde și cum a fost relația aceasta, o să spun că, de mică, când începusem să fiu conștientă, de la vârsta de 3-4 ani, aveam niște discuți cu mama, iar ea mă întreba de unde îmi vine aceste idei, cum de gândesc ca un om bătrân. Eu i-am spus mamei mele că simt că România nu este țara mea și de ce nu m-am născut eu în România, pentru că țara mea e Noua Zeelandă și mama mi spunea că sunt prea mică pentru discuțiile acestea. Mai târziu, când am studiat astrologia și partea karmică și mi-am calculat viețile anterioare, în viața anterioară cea mai recentă eu ieșeam în Noua Zeelandă. Deci, eram un copil mic, care de multe ori nu avea de unde să gândească ce relație să aibă o fetiță de trei patru ani cu Noua Zeelandă. Tatăl meu spunea că am o imaginație bogată, deoarece copiii așa sunt, o să vezi copii care spun că văd o pisică albastră, dar pisica nu e albastră, ei văd aura pisicii. Când deja am intrat la liceu, țin minte că eram la ora de filosofie, și la una din primele ore, a spus că sufletele după ce mor ajung într-o fântână, înainte de a trece tărâmul lumii celeilalte, acolo se purifică”, a declarat astrologul.

Astrologul a studiat foarte mult, iar la un moment dat, s-a interesat despre tot ce ține de trecerea sufletului dincolo de moarte și cum sufletul și spiritul pleacă împreună. Partea de fizică o fascina și a început să studieze mitologii și tot ce se putea din zona respectivă.

„Stau eu și mă gândesc, cât de frumos, în ce Univers am ajuns, cât este de minunat să trăiești așa și de acolo m-am apucat să studiez partea asta care ține de trecerea sufletului de dincolo de moarte, cum sufletul și spiritul pleacă împreună, deci era un Univers care sigur rezona cu ultima viață. Partea de fizică mă fascina, astrofizica, planetele, tot și ușor ușor am început să studiez mitologii, tot, tot ce se putea din zona aceasta”, a mai menționat ea.

Citește și: Cine este Adina Buzatu. „Fiind mamă tânără, Sara a crescut odată cu mine!”

Cine este Mariana Cojocaru

Cine este Mariana Cojocaru

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Se pune tot timpul pe locul 2.”

Cum își ia astrologul deciziile în viață

Mariana Cojocaru consideră că atunci când vorbește despre decizii importante nu mai este nevoie să pună astrograma, deoarece ea știe foarte bine cum arată astrograma ei, de mulți ani de zile.

În momentul în care vine vorba despre lucruri obligatorii, chiar dacă nu are beneficii de acolo, tot se va duce, deoarece știe că așa este scris, iar dacă persoanele nu evoluează conform karmei, vor rămâne cu restanțe în viețile viitoare.

„Pentru unele decizii consult astrele, dar pentru altele nu. Când vorbim despre decizii importante nici nu mai trebuie să pun astrograma, pentru că eu știu exact cum arată astrograma mea, de atâția ani de zile. Spun, lucrul acesta, unde este marcat pe astrograma mea, ține de karma mea pozitivă, atunci mă duc, nu ține de karma mea pozitivă de sensul vieții, atunci îl las în așteptare, nu este o urgență. Pentru că nu mereu trebuie să dai curs la toate ideile, la toate propunerile, unele te pot băga într-o anumită înfundătură, unele pot fi lecții de viață, încercări, teste, ispite, și atunci pot să fac selecția altfel, asta ținând de mine. Când este vorba de lucruri obligatorii, și dacă nu am beneficii de acolo, tot mă voi duce, pentu că știu că este scris pe ceea ce înseamnă capul dragonului, iar dacă noi nu evoluăm conform karmei pe care am venit și sincer am promis că o vom rezolva de la naștere la reîncarnare, atunci rămâi cu restanțe pe viețile viitoare”, a mai declarat astrologul.

Mariana Cojocaru este astrolog   specialist pe zona de astrologie karmică, trecerea din trecut, prezent și viitor, iar multe persoane care vin la ea, și nu numai, sunt foarte fascinate de previziuni, deoarece ea poate vedea viitorul analizând trecutul.

„Eu sunt astrolog specialist pe zona de astrologie karmică. Trecere trecut, prezent, viitor. Viitorul, pentru că cei mai mulți sunt fascinați de previziuni. Pot să văd în viitor, dar analizând trecutul. Mă uit pe astrograma karmică a cuiva, văd într-o viață anterioară, are o problemă pe carieră sau sentimentală și mă uit în viața anterioară ce a făcut, dacă a depășit obstacolul, dacă a rezolvat și cum a rezolvat, pentru că mulți ajung în zona aia de blocaj și nu înțeleg cum să evolueze, cum să ridice barierile, eu mă uit acolo, văd ce tranzite planetare sunt și dacă nu a rezolvat, văd de ce nu a rezolvat și trebuie să aplice acum ca să rezolve și dacă nu poate rezolva acum, îi explic de ce nu poate rezolva”, a mai adăugat Mariana Cojocaru.

Astrologul își cumpără în momentul prezent jucăriile pe care nu le-a putut avea atunci când era copil, deoarece consideră că fiecare persoană are în interiorul ei copilul de odinioară.

„Îmi cumpăr în prezent jucăriile pe care nu le-am avut în copilărie, deoarece avem cu toții ascuns în interiorul nostru copilul acela de odinioară. O să vezi la mine păpuși, cutiuțe muzicale, toate aceste minuni”, a spus ea.

Citește și: „Să nu întrecem măsura.” Mesajul emoționant al lui Iancu Sterp, la care mama Geta i-a atras atenția

Cine este Mariana Cojocaru

Cine este Mariana Cojocaru

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mi se rupe sufletul.” Simona Gherghe, anunț trist pe rețelele de socializare


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soția lui Adrian Porumboiu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Rita Mureșan. „Mi-a pus viața în pericol”

Sentință definitivă pentru Fulgy, condamnat la doi ani de pușcărie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri