Cine este Marian Vanghelie. ”Îmi place să fiu aranjat. De la cinci ani port cravată, pentru că mi-a plăcut mult, mi-am dorit.”

Cine este Marian Vanghelie. ”Îmi place să fiu aranjat. De la cinci ani port cravată, pentru că mi-a plăcut mult, mi-am dorit.”
Cine este Marian Vanghelie

Află din rândurile de mai jos cine este Marian Vanghelie!

Marian Vanghelie, în vârstă de 55 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni români, fiind și fost primar al sectorului 5 din București între anii 2000-2015. Cu toate astea, politicianul a fost suspendat din funcția de primar, din cauza arestului preventiv pe motive de corupție în anul 2015.

Ce studii are Marian Vanghelie

Fostul primar a început studiile liceale la vârsta de 14 ani la Grupul Școlar “Alexandru Sahia”, numit astăzi Liceul “Lucian Blaga”, însă acesta a reușit să le termine la 33 de ani.

În anul 1997, la vârsta de 30 de ani, Vanghelie s-a înscris la Liceul “Dimitrie Bolintineanu”, în clasa a XI-a, la seral. Astfel, după ce a luat diploma de Bac a dat și la două facultăți, pe care nu le-a terminat.

Copilăria lui Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a făcut o serie de dezvăluiri despre copilăria lui, în urmă cu câțiva ani. Astfel, fostul primar al sectorului 5 din București a susținut că acesta obișnuia să stea la cozi în timpul comunismului, și îi plăcea să se uite la Dallas.

Mai mult decât atât, acesta a menționat că încă de la vârsta de 5 ani obișnuia să poarte cravate.

"Știam să mă bag in fata la cozi. Erau multe, peste tot, la pui, la lapte. Ma uitam la Dallas si îmi doream sa fiu JR. Fiecare cu dorințele lui(...) Îmi place sa fiu aranjat. De la cinci ani port cravata, pentru ca mi-a plăcut mult, mi-am dorit.

Am vrut să arăt într-un fel, sa ma respecte lumea”, a menționat el.

Cum a făcut Marian Vanghelie primii săi bani

Marian Vanghelie a făcut mărturisiri sincere despre cum a început să facă primii bani. Mai precis, politicianul obișnuia să facă lacăte din sârmă și să le vândă, iar ulterior a început să vândă gumă de mestecat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Vindeam lacătele, făceam bani multi pe vremea aia, 50-60 de lei, o înghețată era 2 lei”, a mai spus el.

Așadar, în momentul în care afacerea cu lacăte nu a mai funcționat, social-democratul s-a reprofilat pe comerț cu gumă de mestecat.

“Erau niște tuburi lungi cu bile de gumă de mestecat din Ungaria. Eu vindeam cu bucată, o singură bilă de gumă.

Ulterior eu doar o procuram, alți colegi o vindeau pentru mine”, a povestit primarul sectorului 5. 

Viața amoroasă a lui Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a trăit o poveste de dragoste cu Oana Mizil timp de 11 ani, însă cei doi au hotărât să o ia pe drumuri separate la finalul anului trecut. Astfel, cu toate că nu mai formează un cuplu, Oana și Marian au continuat să vorbească și să se întâlnească, de dragul fetiței pe care o au împreună.

În urmă cu câteva luni, fosta iubită a lui Marian Vanghelie a dezvăluit că ea și tatăl fetiței ei nu se dau în lături de la nimic, pentru a-și vedea fetița fericită.

„Paștele îl petrecem în familie, pentru cea mică. Consider că cel mai bine pentru toată lumea și pentru mine, și pentru tatăl fetiței, bucuria este să o vedem pe ea fericită. Acum, nu pot să spun de împăcare, las totul în mâna Domnului.

Cum va fi așa va fi. Nu împing eu lucrurile de la spate, suntem mult mai bine, suntem mult mai liniștiți", mărturisea Oana Mizil, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Motivul despărțirii celor doi ar fi fost perchezițiile care au fost făcute la domiciliu. Mai mult decât atât, arestarea fostului politician poate a reprezentat momentul care a umplut paharul. Cu toate astea, fostul politician părea destul de indiferent față de ruptura cu femeia lângă care și-a petrecut ultimii 11 ani.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat Marian Vanghelie pentru Click!

Câți copii are Marian Vanghelie

Marian Vanghelie și Oana Mizil au început relația amoroasă în anul 2012, în momentul în care aceștia au recunoscut că formează un cuplu după ce au fost surprinși împreună într-o vacanță în Franța.

Marian Vanghelie a avut ulterior un mariaj de 28 de ani cu Charlotte Vanghelie, pe care o ceruse la vârsta de 18 ani. Acesta are și un fiu, care a trecut de 25 de ani, iar Oana Mizil trecuse și ea printr-un divorț. În anul 2015, a venit pe lume micuța Maria.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Marian Vanghelie și Oana Mizil își fac planuri de nuntă

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies