Cine este Margareta Clipa. „Mama nu m-a dorit pentru că erau prea mulți copii.”

Cine este Margareta Clipa

Margareta Clipa

Margareta Clipa este o îndrăgită interpretă de muzică populară de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Margareta Clipa și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața personală a artistei.

Cine este Margareta Clipa

Citește și: ”Fiecare și-a consumat dragostea cu un alt partener. Nu credeam că va fi ceva serios.” Margareta Clipa a avut o poveste de iubire ca în filme. Ce a declarat artista de muzică populară despre situația ei amoroasă

Cine este Margareta Clipa
Margareta Clipa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mihai Mărgineanu. „Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă!”

Margareta Clipa s-a născut în data de 19 octombrie 1958 în satul Grănicești, județul Suceava, acolo unde a descoperit pasiunea pentru cântat. Astfel, de-a lungul timpului, Margareta Clipa s-a făcut remarcată în cadrul serbărilor de sfârșit de an școlar, la șezători și nunți, ajungând astăzi să devină una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară.

Copilăria Margaretei Clipa

Cine este Margareta Clipa
Margareta Clipa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Margareta Clipa provine dintr-o familie simplă de oameni de la sat, fiind al șaptelea copil al părinților săi. Artista a avut parte de o copilărie autentică la sat, acolo unde a fost nevoită să își ajute părinții în cadrul muncilor din gospodărie, studiind în același timp la școală și dezvoltându-se din punct de vedere muzical.

„Eu pentru părinții mei am fost al șaptelea copil. Prima naștere a fost o fată, a murit. Între mine și sora mea mai mare a fost o fată care a murit la doi ani și jumătate, o chema Viorica. Pe undeva, Viorica este îngerul meu. Mama mi-a povestit că într-adevăr, nu m-a dorit pentru că erau prea mulți copii. Mama își iubește toți copiii. La patru luni și jumătate nu a vrut să mă aibă.

A avut niște încercări și nu i-au reușit. N-a vrut Dumnezeu. Trebuia să mă nasc. Am venit și Dumnezeu a venit lucrul ăsta. Poate că nu întâmplător m-a hărăzit Dumnezeu cu glas. Eu am trăit la țară cu tot ce înseamnă munca la gospodărie, și la câmp, și acasă. Am și învățat cât am putut pentru că nu era primordială cartea. Eu am fost o fată ascultătoare. N-a trebuit să îmi spună nici mama nici tata de două ori același lucru.”,
a povestit interpreta de muzică populară în cadrul emisiunii „Destine Celebre”.

Cariera profesională a Margaretei Clipa

Cine este Margareta Clipa
Margareta Clipa[Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere artistic, Margareta Clipa și-a descoperit pasiunea pentru cântat încă din copilărie, atunci când participa cu drag la evenimentele culturale din vremea respectivă. Ulterior, după terminarea liceului, artista s-a angajat în cadrul Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” și astfel a început în mod oficial cariera sa artistică.

Eu la Rădăuți am făcut liceul. Imediat după liceu am fost angajată, în urma unui concurs, la Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu din Suceava. Eu nu am avut studii muzical, decât școala populară de artă. Nu erau pe atunci. Toată lumea mă întreba ce voiam să fiu când o să mă fac mare și spuneam la toată lumea că vreau să fiu cântăreață.”, a mai spus folclorista pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Bat clopotele de nuntă în „Casa iubirii”? Bogdan îi va oferi Rebeccăi un inel? Aflați cum va reacționa concurenta, joi, 23 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Margareta Clipa, poveste de dragoste ca în filme

Cine este Margareta Clipa
Margareta Clipa[Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere sentimental, Margareta Clipa este căsătorită cu Georghe Cusiac, însă puțini sunt cei care știu că cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme. Artista l-a cunoscut pe soțul său în tinerețe, însă mama lui nu a fost de acord cu relația lor. Între timp, cei doi și-au refăcut viețile cu alte persoane, dar după mulți ani s-au regăsit din nou și acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

 „ Când mergeam cu vacile, mergeam undeva unde se scăldau copiii, acolo l-am văzut, apoi l-am văzut la baluri. El era curtat de mai multe fete. El era de la oraș, eu eram de la țară. Nu știu dacă la el a contat prima impresie. Nu s-a întâmplat nimic pentru că părinții lui nu au fost de acord ca el să se căsătorească cu o cântăreață. Mamă-sa a zis că trebuie o ingineră ca el, nu o cântăreață. Fiecare și-a consumat dragostea cu un alt partener. Nu credeam că va fi ceva serios. (n.r. când a cerut-o în căsătorie, după mulți ani) Eu am stat foarte mult timp singură, nu am vrut să îmi clădesc fericirea mea pe nefericirea altuia. În momentul în care noi ne-am unit destinele, aveam 42 de ani. ”, a povestit Margareta Clipa în cadrul unui interviu.

 Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cine este Nicoleta Voica. "Medicul i-a făcut investigații şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveți copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeți”. Când s-au deschis ușile, l-am văzut.”

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Horoscop 23 mai 2024. Află ce zodie devine mai puternică decât ar fi crezut

Ileana Badiu, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies