Cine este Manuela Hărăbor. „Eu astăzi mă simt bine așa cum sunt, nu vreau să fiu o povară pentru nimeni!”

cine este manuela harabor
Cine este Manuela Hărăbor

Manuela Hărăbor este una dintre cele mai talentate actrițe din România. Încă de la vârsta de 4 ani, frumoasa vedetă a intrat în lumea cinematografiei, jucând în filmul Veronica.

După ce a primit roluri importante în filmele românești, actrița s-a hotărât să urmeze cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București

Ce vârstă are Manuela Hărăbor

cine este manuela harabor
Cine este Manuela Hărăbor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Flavius Nedelea. „Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân”

Până la vârsta de 55 de ani, actrița a reușit să își clădească o carieră de succes, dar să fie împlinită și pe plan personal.

De asemenea,

 De-a lungul carierei actoricești, vedeta a avut ocazia să joace în o mulțime de filme și seriale de succes.

Manuela Hărăbor a fost căsătorită de 3 ori

manuela harabor varsta
Ce vârstă are actrița[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru. „Mi-a luat o lună să o conving să ne întâlnim”

Chiar dacă frumoasa blondină este una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi din țară și o femeie de succes, a cunoscut și suferința. Pe plan emoțional, Manuela a trăit un carusel de emoții, pe parcursul timpului, deoarece a avut mai multe căsnicii eșuate. Actrița s-a căsătorit de la o vârstă fragedă, pentru a pleca mai rapid din casa părintească. La scurt timp, căsnicia a eșuat și s-a sfârșit.

Următorul bărbat cu care Manuela s-a iubit intens, dar pentru o scurtă durată, a fost Dan Chișu. În urma iubirii lor, actrița mărturisește că s-a născut Andrei, fiul ei. Cu toate acestea, marele actor a negat întotdeauna această informație, nerecunoscând faptul că băiatul este și copilul lui. După o perioadă îndelungată, frumoasa blondină a afirmat că nu mai este supărată pentru indiferența lui Dan Chișu.

„Eu iert foarte ușor.

Mă supăr ușor, sunt ca un foc de paie. Nu țin ranchiună și supărare cu nimeni. Da, l-am iertat de mult, așa cum am iertat pe oricine”
, a povestit Manuela.

În prezent fiul actriței este adult în toată firea, având 32 de ani, dar din nefericire suferă de autism. După ce a avut o relație cu celebrul actor, Manuela s-a căsătorit cu miliardarul Sali Shaltiel.

În 1995, vedeta și-a părăsit viața din România, pentru a se muta alături de afacerist în SUA, unde a stat 7 ani. În toată această perioadă, Manuela renunțase la cariera de actriță. Din nefericire, și această poveste de dragoste s-a sfârșit pentru vedetă. După puțin timp, Manuela s-a căsătorit cu actorul Rareș Stoica, însă nici această căsnicie nu a rezistat.

Ce declarații a făcu Manuela Hărăbor despre suferința în dragoste

Manuela harabor copil
Manuela și Andrei, fiul ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Deși este o femeie frumoasă și arată senzațional chiar și la 55 de ani, vedeta a suferit mult din cauza problemelor cu bărbații din viața ei.

Manuela a povestit că majoritatea căsniciilor ei s-au sfârșit din același motiv, acela că ea nu se implica foarte mult în relația de cuplu, deoarece trebuia să petreacă timp îndelungat cu fiul ei. Boala cu care Andrei se confruntă a făcut-o pe actriță să fie nevoită să îi ofere o îngrijire specială, pe care bărbații din viața ei nu au înțeles-o atât de mult. La vremea când fiul Manuelei era copil, informațiile legate despre această boală erau foarte puține și de aceea băiatul a început tratamentul abia la vârsta de 5 ani.

„A intervenit aceeași gelozie, în momentul în care Andrei a primit actele și a putut să vină în SUA. Până să primească actele, eu făceam naveta București-New York. Era mult mai ușor de acceptat din partea soțului meu, o perioadă în care nu eram lângă el 2-3 săptămâni, decât atunci când eram 24 din 24 în aceeași casă, dar era și Andrei. E omenesc într-un fel și pot să înțeleg. Nu este de condamnat. Eu astăzi mă simt bine așa cum sunt, nu vreau să fiu o povară pentru nimeni și nu simt nevoia unei relații. Știu că nu pot să dau 100%. Viața se construiește în funcție de toți, inclusiv de soț și copii împreună.”, a mărturisit Manuela.

 

 Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru. „Mi-a luat o lună să o conving să ne întâlnim.”

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Din 27 iulie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, un nou sezon “Tu urmezi!”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies