Cine este Lupu Rednic. “Este singura rețetă și nu e un secret!”

cine este lupu rednic

Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară. Însă știați că acesta a dorit să devină polițist?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Lupu Rednic, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și cum și-a cunoscut acesta soția, pe Cornelia Rednic, dar și care este motivul pentru care nu au, până în acest moment, un copil.

 

Ce vârstă are Lupu Rednic

Lupu Rednic s-a născut pe data de 9 septembrie, în Sighetu Marmaţiei, deși copilăria și-a petrecut-o în comuna Șieu, pe Valea Izei. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 53 de ani.

lupu rednic varsta

Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Victor Rebengiuc. „Eu la 4 ani ştiam să citesc şi să socotesc. Bunica mea m-a învăţat asta foarte devreme."

 

Ce studii are  Lupu Rednic

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Lupu Rednic  a absolvit Facultatea de Management de la Universitatea de Vest din Timișoara, cu master în “Managementul instituțiilor de cultură”.

lupu rednic wikipedia

Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

 

Cine este  Lupu Rednic

Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară. Acesta se află în permanență în prezența iubitei sale soții, Cornelia Rednic, alături de care formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Lupu Rednic este cel care și-a început pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 14 ani, atunci când a început să cânte la vioară, cumpărând, de la un vecin, o zongoră și o ceteră. Cu

toate acestea, odată ajuns în anul 1995, acesta a fost repartizat, la Sighetul Marmației, ca polițist, fiind astfel, absolvent al Școlii de Poliție de la Slatina. În ciuda acestui fapt, se pare că părinții săi l-au vrut preot, însă acesta a vrut să devină polițist, dar destinul l-a adus în fața muzicii.

lupu rednic studii

Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

 

Cum s-au cunoscut Cornelia și Lupu Rednic

Cornelia şi Lupu Rednic sunt căsătoriţi de mai bine de 20 de ani și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Atunci când s-au căsătorit, se pare că aceasta avea vârsta de doar 17 ani, iar Lupu Rednic, vârsta de 23 de ani. Pentru că este vorba despre o relaţie bine întemeiată, artista de muzică populară a dezvăluit cum au reușit să reziste împreună.

În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta.

Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie că oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață. Este singura rețetă și nu e un secret! Pentru că este extraordinar să ai un om lângă tine .”, a spus Cornelia Rednic.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Astfel, în momentul în care s-au întâlnit, Lupu Rednic era bucătar-ospătar, fiind coleg de serviciu cu mama acesteia. Cu toate acestea, faimosul cuplu de interpreți de muzică populară nu au încă un copil, acesta fiind semnul de întrebare care se află în mintea multor persoane. În ciuda acestui fapt, Cornelia Rednic a fost cea care a dezvăluit care este motivul.

Am fost o fată năzdravan ă, singură la părinţi. S-au înţeles totdeauna foarte bine. Cu bunicii am crescut până la vârsta de cinci ani. Când eram mică, nu mi-am dorit să fiu cântăreaţă. (…).

Am fost prieteni cam opt luni de zile şi apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Asta a fost destinul omului. (…).

Să am un copil de 16 ani şi să-mi zică asta… (n.r.: că se mărită). (…). Hai să lămurim o dată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecaţi. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrâneţe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei ”, a spus Cornelia Rednic.

cornelia si lupu rednic

Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Emilia Popescu. “Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut actoria!”Citește și:

Cine este Lili Sandu. “Când vine copilul, relația de cuplu practic nu mai există!”

Cine este Magda Ciumac. „Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă!”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies