Cine este Lupu Rednic. “Este singura rețetă și nu e un secret!”

cine este lupu rednic
Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară

Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară. Însă știați că acesta a dorit să devină polițist?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Lupu Rednic, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și cum și-a cunoscut acesta soția, pe Cornelia Rednic, dar și care este motivul pentru care nu au, până în acest moment, un copil.

 

Ce vârstă are Lupu Rednic

Lupu Rednic s-a născut pe data de 9 septembrie, în Sighetu Marmaţiei, deși copilăria și-a petrecut-o în comuna Șieu, pe Valea Izei.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 53 de ani.

lupu rednic varsta
Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Victor Rebengiuc. „Eu la 4 ani ştiam să citesc şi să socotesc. Bunica mea m-a învăţat asta foarte devreme."

 

Ce studii are  Lupu Rednic

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Lupu Rednic  a absolvit Facultatea de Management de la Universitatea de Vest din Timișoara, cu master în “Managementul instituțiilor de cultură”.

lupu rednic wikipedia
Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Cine este  Lupu Rednic

Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară. Acesta se află în permanență în prezența iubitei sale soții, Cornelia Rednic, alături de care formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Lupu Rednic este cel care și-a început pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 14 ani, atunci când a început să cânte la vioară, cumpărând, de la un vecin, o zongoră și o ceteră. Cu toate acestea, odată ajuns în anul 1995, acesta a fost repartizat, la Sighetul Marmației, ca polițist, fiind astfel, absolvent al Școlii de Poliție de la Slatina. În ciuda acestui fapt, se pare că părinții săi l-au vrut preot, însă acesta a vrut să devină polițist, dar destinul l-a adus în fața muzicii.

lupu rednic studii
Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cum s-au cunoscut Cornelia și Lupu Rednic

Cornelia şi Lupu Rednic sunt căsătoriţi de mai bine de 20 de ani și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Atunci când s-au căsătorit, se pare că aceasta avea vârsta de doar 17 ani, iar Lupu Rednic, vârsta de 23 de ani. Pentru că este vorba despre o relaţie bine întemeiată, artista de muzică populară a dezvăluit cum au reușit să reziste împreună.

În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta. Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie că oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață. Este singura rețetă și nu e un secret! Pentru că este extraordinar să ai un om lângă tine .”,

a spus Cornelia Rednic.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Astfel, în momentul în care s-au întâlnit, Lupu Rednic era bucătar-ospătar, fiind coleg de serviciu cu mama acesteia. Cu

toate acestea, faimosul cuplu de interpreți de muzică populară nu au încă un copil, acesta fiind semnul de întrebare care se află în mintea multor persoane. În ciuda acestui fapt, Cornelia Rednic a fost cea care a dezvăluit care este motivul.

Am fost o fată năzdravan ă, singură la părinţi. S-au înţeles totdeauna foarte bine. Cu bunicii am crescut până la vârsta de cinci ani. Când eram mică, nu mi-am dorit să fiu cântăreaţă. (…).

Am fost prieteni cam opt luni de zile şi apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Asta a fost destinul omului. (…).

Să am un copil de 16 ani şi să-mi zică asta… (n.r.: că se mărită). (…). Hai să lămurim o dată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecaţi. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrâneţe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei ”, a spus Cornelia Rednic.

cornelia si lupu rednic
Lupu Rednic este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Emilia Popescu. “Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut actoria!”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Magda Ciumac. „Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies