Cine este LILI SANDU. „În primul an al relaţiei noastre, Silviu îmi trimitea scrisori, ceea ce era un lucru extrem de frumos"

Cine este Lili Sandu
Cine este LILI SANDU. „În primul an al relaţiei noastre, Silviu îmi trimitea scrisori, ceea ce era un lucru extrem de frumos"

Află tot ce nu știai despre Lili Sandu, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România.

Lili Sandu s-a născut pe 28 mai 1979, în orașul Tulcea. Este o actriță și cântăreață cunoscută publicului larg din România, cariera sa începând în anul 1995, prima sa apariție fiind în cadrul emisiunii Școala Vedetelor.
În anul 1998, a fost laureată cu premiul al treilea la Festivalul de muzică ușoară „Mamaia", secțiunea interpretare.
Ulterior, Lili Sandu a plecat în SUA pentru a-și urma visul, acela de a deveni actriță.

Cine este Lili Sandu

În anul 2005, debutează cu piesa ,,Aproape de tine" și joacă în două telenovele de succes, ,,Numai iubirea" și ,,Păcatele Evei". În anul 2008, vedeta joacă în telenovela ,,Doctori de mame” și lansează un nou single, ,,Hot sound maker”.  Lili Sandu devine ulterior coprezentatoarea emisiunii ,,Dansează printre stele’”, difuzată pe Antena 1, alături de Victor Slav.
În anul 2019, Lili Sandu prezintă emisiunea Fan Arena, difuzată la Kanal D.

lili sandu biografie

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este soţul Alexandrei Stan. Emanuel-Petre Necatu i-a furat inima artistei!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cine este iubitul lui Lili Sandu

Lili Sandu a recunoscut că unul dintre bărbații pe care i-a iubit cu adevărat a fost Bogdan Stelea.

Acesta a cerut-o în căsătorie, dar totul s-a încheiat printr-o despărțire cu scântei, în anul 2006.
„Dacă Stelea ar fi avut aprobare de la Primărie să mă ceară de nevastă pe Arcul de Triumf ar fi fost un moment al naibii de romantic și un gest pe care l-am apreciat foarte mult. Eu mă bucur pentru el că și-a găsit jumătatea acum. Am iubit doi bărbați foarte mult, iar Bogdan este unul dintre ei.
Între noi nu a existat niciodată violență, nici fizică, nici verbală”
, a mărturisit Lili Sandu.
Unele voci susțin că Lili Sandu ar fi avut o scurtă escapadă romantică alături de Bogdan Ionescu, însă legătura celor doi nu a durat.
„Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni și am început să ieșim în acel anturaj. Am avut și o mică escapadă în Dubai. Asta s-a întâmplat în urmă cu mulți ani.
Încă ne mai salutăm de fiecare dată când avem ocazia, dar totul între noi s-a terminat”
, a spus vedeta.
În anul 2014, Lili Sandu a avut o relație de scurtă durată cu jucătorul de tenis Horia Tecău.
Vedeta s-a iubit trei ani de zile și cu solistul trupei Voltaj, Călin Goia.

Lili Sandu este iubita lui Silviu Țolu și cei doi au împreună un copil

lili sandu silviu tolu

În prezent, vedeta este împreună cu Silviu Țolu și au împreună un băiețel pe nume Thomas Jay.
Cei doi s-au cunoscut în Istanbul, pe vremea când bărbatul făcea research pentru blogul său, iar ea venise în vacanță cu o prietenă.
"Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut.

Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi".- a povestit Silviu despre începutul relației lor.
La început, au fost prieteni și pe parcurs, diferența de 12 ani nu i-a împiedicat să se îndrăgostească unul de celălalt. Lili a fost reticentă inițial, din cauza acestui aspect, însă în timp, a dat frâu liber sentimentelor și și-a deschis inima.
„Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticientă. Este o diferenţă de 12 ani între noi. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt. Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit, în România. M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu ştiu ce beam pe atunci. Apoi, au venit tot felul de vacanţe, şi pritenia s-a transformat în dragoste", a mărturisit vedeta.

Lili îl consideră pe Silviu stâlpul de care are nevoie în viață pentru a depăși orice obstacol îi apare în cale.
„În primul an al relaţiei noastre, Silviu  îmi trimitea scrisori, ceea ce era un lucru extrem de frumos. Silviu este foarte onest şi este foarte important să ai pe cineva lângă tine care nu are o mască. Este un stâlp pentru mine", a mai spus actriţa.
Rolul de mamă i se potrivește mănușă actriței, care și-a dorit din toată inima să aducă pe lume un copil.
„E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Doamne-ajută să fie tot așa. Și atunci, pare ușor”- spune iubitul vedetei.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Lili Sandu și Silviu au un băiețel, pe nume Thomas Jay

lili sandu wikipedia

Deși a venit pe lume destul de târziu, atunci când Lili împlinea 40 de ani, micuțul Thomas a devenit cel mai important personaj din viața vedetei. „Mi se pare cel mai minunat lucru și cea mai frumoasă realizare. El este și un copil iubibil, este foarte drăguț, foarte liniștit. Viața de mămică mă prinde foarte bine. Mă bucur că mi s-a întâmplat lucrul ăsta. L-am așteptat destul de mult și uite că s-a întâmplat, când a vrut Dumnezeu pentru că despre asta este vorba… la unele se întâmplă la 20, la altele la 40”- recunoaște Lili Sandu.
Actrița a mărturisit că își mai dorește un copil și recunoaște că, deși nu i-a fost deloc ușor, ar dori să mai treacă o dată sau de două ori prin această experiență.
 „Vreau să mai trec o dată sau de două ori prin experiența aceasta minunată de a fi mamă. Nu vreau să mă opresc aici. Este greu, e adevărat, dar foarte frumos. Pe cât este de greu, pe atât este de ofertant dar și incredibil de frumos pentru că îl iubesc atât de mult. Cred că orice mamă spune asta dar cred că eu duc puțin la extrem."- mărturisește Lili Sandu.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este Smiley. Detalii neștiute despre viața artistului



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este BAD BUNNY. "El vede lucruri în muzică pe care mulţi nu le înțeleg... Le vede și cu șase luni sau un an înainte de oricine altcineva."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cu cine s-a iubit Ana Porgras înainte să se speculeze că ar avea o relație cu Zanni? Iată pe cine săruta cu foc Faimoasa la 17 ani!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies