Cine este Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian. A fost căsătorită timp de 12 ani cu un cunoscut scenarist român


Citește mai jos cine este Lia Bugnar, cum a devenit cunoscută în România, dar și cine este fostul său soț.


In articol:

Înainte de a fi cu Theo Rose, actorul și regizorul Anghel Damian s-a iubit cu o altă femeie celebră din showbiz. Timp de nouă ani, Anghel Damian și Lia Bugnar au trăit o frumoasă poveste de dragoste, deși între cei doi există o diferență de 22 de ani.

Povestea de dragoste dintre Anghel Damian și Lia Bugnar a ținut adesea prima pagină a ziarelor, mai ales că între cei doi există o diferență de vârstă notabilă.

Lia Bugnar a fost mereu extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală, dar mereu a avut cuvinte de laudă la adresa fostului său partener de viață.

Cine este Lia Bugnar

Lia Bugnar si Anghel Damian s-au despartit

Lia Bugnar si Anghel Damian s-au despartit dupa 9 ani

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Altcineva a apărut în viața mea” Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit

„Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc.

Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea… Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează', a mărturisit Anghel Damian, pentru viva.ro.

Anghel Damian si Lia Bugnar s-au despartit

Anghel Damian si Lia Bugnar s-au despartit dupa 9 ani

[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au învățat apoi să lupte cu prejudecățile celor din jurul lor și să nu se mai lase afectați de toate discuțiile care intervin despre relația lor. Trecerea timpului i-a făcut pe mulți să înțeleagă faptul că este vorba despre o relație serioasă, așa că lucrurile s-au mai domolit.

„Prejudecăți au fost și vor exista în continuare. La început, erau mai dese, mai gălăgioase, mai mulți oameni convinși că nu vom rezista mult, că e nefiresc. Dar trecând această probă a timpului, zgomotul s-a disipat și nu mai ajunge la noi. Suntem feriți, cred eu, pentru că suntem înconjurați de oameni pe care îi iubim și care ne iubesc și nu văd în noi o diferență de 22 de ani”, a mai povestit Anghel Damian despre fosta sa parteneră de viață.

Citeste si: Theo Rose, primele declarații după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune despre Anghel Damian: „Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu”

Lia Bugnar si Anghel Damian s-au despartit

Lia Bugnar si Anghel Damian s-au despartit dupa 9 ani

[Sursa foto: Instagram]

Ce vârstă are Lia Bugnar

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"

Dacă despre Anghel Damian se știe faptul că este un tânăr actor și regizor extrem de respectat în breaslă, nici Lia Bugnar  nu este mai prejos. Publicul a reușit să o cunoască mai bine în timpul unei emisiuni TV, în care a făcut echipă cu Maria Buză.

Lia Bugnar s-a născut la 4 ianuarie 1969 în București, este dramaturg, scenaristă, regizor, actriță și scriitoare. Ea mai are un frate și a copilărit în cartierul Balta Albă.

„Da, părinții mei s-au iubit foarte tare, dar aveau un mod foarte ciudat şi absolut chinuitor pentru mine şi fratele meu. Era atât de normal să fie tranşee la noi acasă… Taică-meu era aproape mereu furibund, iar maică-mea era o fiinţă îngrozitor de veselă. Şi noi existam între aceste două extreme, care nu aveau cum să facă pace, cu un om pus mereu pe ceartă şi un alt om care ar fi făcut lumină oriunde. Era destul de trist. E mult peste ce ţi-ai putea imagina, de-aia nici nu mă interesează să scriu zona asta de scenariu. Cert e că eu, în vremea aia, mă simţeam mult mai bine în afara casei”, povestea Lia Bugnar despre copilăria ei.

Lia Bugnar copii

Lia Bugnar nu are copii

[Sursa foto: Instagram]

Ce studii are Lia Bugnar

După absolvirea facultății, Lia Bugnar a scris „Femeia din manuscris” și „Snowman” și a jucat în filmele „Patul conjugal”, „Bacalaureat”, „Oase pentru Otto” și „Octav”. În plus, are o bogată experiență în teatru, iar până în 1989 a fost manechin la UCECOM alături de Manuela Hărăbor, până când a decis să urmeze Facultatea de Teatru.

În anul 1995, Lia Bugnar a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, București, secția Actorie, clasa profesor Sanda Manu, una dintre cele mai exigente profesoare ale Institutului.

De-a lungul carierei sale, Lia Bugnar a jucat alături de Marius Manole, Ilinca Manolache, Maria Obretin, Ana Ularu, Maria Buză, Irina Antonie sau Ofelia Popii.

Piesele regizate de Lia Bugnar s-au jucat la cele mai importante teatre din București și din țară, respectiv: Teatrul Național București, Teatrul Metropolis din București, Teatrul Nottara, Teatrul Bulandra, precum și Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu.

Citeste si: Theo Rose, întâmplare neprevăzută. Cum a reacționat artista: ”Mor cu ei de gât”

Lia Bugnar soț. Cu cine a fost căsătorită actrița

Înainte de a fi cu Anghel Damian, Lia Bugnar s-a iubit cu un alt bărbat celebru din România. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți scenariști din România, respectiv Dragoș Buhagiar. Cei doi au fost împreună timp de 12 ani și au divorțat la începutul anului 2013. La momentul respectiv, Lia Bugnar vorbea despre fostul său partener de viață.

„Mariajul cu cel mai bun scenograf al României a fost cel mai important act de cultură pe care l-am făcut vreodată…”, spunea Lia Bugnar despre Dragoș Buhagiar.

Lia Bugnar copii. De ce nu a vrut actrița copii

Lia Bugnar varsta
Lia Bugnar s-a iubit timp de 9 ani cu Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Cunoscuta actriță a dezcăluit în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro de ce nu și-a dorit să devină mamă:

„În primul rând, pentru că nu vei fi lângă ei când vor muri. Ceea ce nu e cinstit. Dacă eşti acolo când se nasc şi se nasc din cauza ta, ar trebui să fii acolo şi când mor. Să-i iei de mână şi să le spui: „Uite, asta a fost călătoria ta, sper că a fost plăcută...“.


Abonează-te pe

Citește și:

Theo Rose, primele declarații după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune despre Anghel Damian: „Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu”

Adrian Mutu, dator cu 100.000 de euro fostei soții. Alexandra Dinu a câștigat procesul împotriva antrenorului

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

„Altcineva a apărut în viața mea” Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit

Sora lui Theo Rose, noi detalii despre divorț! Motivul pentru care s-au despărțit după 11 ani de mariaj: „Merit tot ce este mai bun”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
,,Dă-te cu capul de pereți.” Andreea Mantea, despre cum ar trebui să reacționeze femeile, după ce au fost părăsite
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri