Cine este KAMARA GHEDI. "Aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti, nu acolo, la Constanţa"


Iată cine este Kamara Ghedi și cum a devenit cunoscut în România, dar și la nivel internațional.


In articol:

Kamara Ghedi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și a reușit să își facă un nume în showbiz-ul românesc. S-a născut pe 19 februarie 1976 în București și are o viață care ar putea fi ușor transformată într-un scenariu de film.

De fapt, puțină lume știe că numele de familie al cântărețului este Camara, așa cum îl chema pe tatăl său, Laye Camara, decedat cu mulți ani în urmă. Era student în București în anii ’70, originar din Guineea Franceză.

Cine este Kamara Ghedi

Câți frați are Kamara

Kamara a fost rodul iubirii dintre Laye și Floria, pe care artistul a pierdut-o în urmă cu câțiva ani și de care artistul era extrem de apropiat. În copilărie, Kamara a fost un copil înconjurat de multă dragoste, avându-i alături pe cei trei frați. Musty, fostul concurent de la Survivor România, este fratele mai mic al lui Kamara.

De asemenea, artistul mai are două surori: pe Saran, care locuiește în Paris și pe Corina, sora mai mare pe care Floria, mama lor, o are din prima căsătorie.

În anul 1985, Floria a mers în Guineea Franceză cu Ghedi, Musty și Saran, dar au revenit în România după 1990.
În 2004, Kamara s-a lansat pe piața din România alături de Andrei Ștefănescu și au scos mai multe piese care au devenit la scurt timp hituri.

De multe ori viaţa privată a lui Kamara a fost pe prima pagină a ziarelor, în special datorită fostei soţii, Oana, şi a fiului lor, Leon, care are probleme de sănătate (n.r. are o formă de paralizie cerebrală).

Kamara și Oana s-au căsătorit în mare secret în anul 2012. Cei doi s-au cunoscut pe o rețea de socializare, iar în anul 2014 au devenit părinții lui Leon. în 2018, cei doi au vorbit despre divorț.

Citeste si: Cine este NICOLAI TAND. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Cine este Kamara

Kamara are doi copii

[Sursa foto: Facebook]

Kamara- viață de familie

Citeste si: Cine este RUBY. "Nu mă gândesc la căsătorie, sunt încă un copil. M-ar face să mă transform într-o doamnă, iar până la titlul ăsta mai este mult”

Kamara a povestit anul trecut în cadrul unui interviu ce ar face dacă ar fi să dea timpul înapoi şi ce ar schimba în viaţa lui.

„Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană, nu acolo, la Constanţa. Sau aş putea să mă întorc la ziua în care am plecat atunci în Moscova, ştiind totul, şi s-o opresc. Adică nu ar mai fi plecat ea la mare. Nu era la termen să nască, a făcut-o mai devreme cu o lună, deşi nu avea nimic, nu i s-a rupt apa, nu a căzut dopul, nu a avut contracţii, nimic, nimic (Oana se prezentase la spital doar pentru că avea o sângerare). Totul a fost făcut acolo, din păcate, la spitalul din Constanţa. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană. Apoi nu l-au pus nici la incubator, iar Leon a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a mai spus Kamara, care de ani de zile se chinuie să strângă bani pentru recuperarea de care are nevoie copilul lui.

Fiica lui Kamara

Fiica lui Kamara

Kamara mai are o fiică dintr-o relație anterioară

[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă Leon, Kamara mai are o fiică, dintr-o relație anterioară, cântărețul devenind tată pentru prima oară la 23 de ani, pe vremea când era student la Facultatea de Jurnalism.

Ștefania Sara îi seamănă foarte mult artistului, dar și mamei sale. Kamara a dezvăluit în trecut că Sara îi moștenește pasiunea pentru muzică, ba chiar ar putea fi mai bună decât el din acest punct de vedere.


Abonează-te pe

Citește și:

Kamara și Thalida, față în față după 2 ani de la despărțire! Ce săgeți și-au aruncat cei doi?

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Musty de la Survivor România a vorbit despre relația cu Mellina! "Mamă, cât o iubesc!"

Ce spune iubita lui Musty de la Survivor 2021 despre apropierea dintre Războinic și Mellina?

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri