Cine este Ionuț Dolănescu. „Dețin și drepturile de autor ale marelui artist Ion Dolănescu”

Cine este Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu este un cântăreț de muzică populară de la noi din țară și fiul cunoscuților cântăreți de muzică populară, Maria Ciobanu și Ion Dolănescu.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ionuț Dolănescu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața personală a interpretului de muzică populară, dar și care este relația pe care o are în prezent cu fratele său, Dragoș Dolănescu.

Cine este Ionuț Dolănescu

Citește și: Cine este Dragoș Dolănescu. „Mi-ar fi fost mult mai ușor să ajung politician în România”

Cine este Ionuț Dolănescu

Cine este Ionuț Dolănescu

[Sursa foto: Facebook]

Ionuț Dolănescu s-a născut în data de 26 februarie 1972 în București și este fiul cunoscuților interpreți de muzică populară de la noi din țară, al Mariei Ciobanu și al regretatului Ion Dolănescu.

Astfel, talentul și pasiunea pentru muzica populară le-a moștenit încă din copilărie de la părinții săi, iar în prezent, Ionuț Dolănescu este la rândul său un interpret de muzică populară îndrăgit de la noi din țară.

Ionuț Dolănescu a absolvit Liceul „Dinu Lipatti” din București, secția Nai, iar ulterior și-a continuat studiile în cadrul Academiei de Muzică „Ciprian Porumbescu”, secția Compoziție, muzicologie și pedagogie, terminând și master în Artă muzicală.

Mai mult decât atât, în perioada 2000-2004, Ionuț Dolănescu a studiat în cadrul Conservatorului „Serghei Rachmaninoff” din Paris.

Debutul pe scenă l-a avut la vârsta fragedă de doar 9 ani, alături de tatăl său, Ion Dolănescu și ansamblul „Rapsodia română”.

Ulterior a urmat o carieră încununată de succes, în cadrul căreia a susținut numeroase concerte, atât la noi în țară, cât și în Franța, Germania și SUA.

Citește și: Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul! Face mai puțini bani decât se credea: „Am să vă spun, pentru cei care cred că se câștigă fabulos. Și credeți-ne, nu muncim puțin”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

A înregistrat 10 albume și a fost prezent în cadrul numeroaselor emisiuni dedicate muzicii populare, atât în calitate de invitat, cât și ca prezentator.

Ionuț Dolănescu este căsătorit și are trei copii

Cine este Ionuț Dolănescu

Ionuț și Doina Dolănescu

[Sursa foto: Facebook]

Ionuț și Doina Dolănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță și amândoi activează în industria muzicală.

Ionuț Dolănescu a mai fost căsătorit timp de 10 ani cu Mariana Dolănescu.

Deși provine dintr-o familie din care părinții au trăit separat, iar el la rândul lui a trecut printr-un divorț, artistul nu și-a pierdut încrederea în iubire și a ajuns să o întâlnească pe cea care i-a dăruit trei copii.

Mai mult decât atât, interpretul de muzică populară este îndrăgostit până peste cap de soția lui și îi arată acest lucru zilnic.

„În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită. E greu să fii și mamă, și artistă… Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Facem totul împreună. Până și tenis jucăm împreună!”,  a mărturisit Ionuț Dolănescu, în cadrul unei emisiuni TV. 

Ce relație este în prezent între Ionuț și Dragoș Dolănescu

Citește și: “Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Cine este Ionuț Dolănescu

Cine este Ionuț Dolănescu

[Sursa foto: Facebook]

Anul acesta se împlinesc 14 ani de când regretatul interpret de muzică populară, Ion Dolănescu a decedat, lăsând în urma lui doi băieți pe care i-a avut cu două femei diferite, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al artistului pe care acesta l-a avut alături de Margarita Valenciano și Dragoș Dolănescu.

După moartea lui Ion Dolănescu, cei doi frați au ajuns să se dușmănească din cauza averii tatălui lor. Astfel, cei doi au purtat numeroase războaie în instanță, care au durat mai bine de opt ani.

M-am judecat destul, opt ani de zile cred că au fost suficienți. Procesul s-a terminat în 2017, am devenit proprietar pe casa din Caimatei și dețin și drepturile de autor ale marelui artist Ion Dolănescu. Și era și firesc să se întâmple acest lucru pentru că eu sunt cel care cântă. Dragoș (Dolănescu) nu cântă .”, a declarat Ionuț Dolănescu în cadrul unui interviu.

Deși procesul s-a terminat, iar fiecare dintre ei și-a primit partea cuvenită, cei doi frați nu au o relație apropiată în prezent.

Dragoș Dolănescu a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fratele său și care au fost lucrurile ce i-au făcut pe cei doi frați să nu își mai vorbească.

„Eu și Ionuț am fost foarte buni prieteni, dar ne-am dezvoltat diferit. Acum nu mai avem nimic în comun. Putem compara totul cu o căsnicie. Te căsătorești de tineri, te iubești, apoi, te dezvolți separat și te trezești că ești străin unul față de celălalt. Așa e și cu mine și cu Ionuț, în acest moment. Din păcate, am evoluat diferit, fiecare e cu familia lui, cu problemele lui.”, a declarat Dragoș Dolănescu în cadrul unui interviu.Citește și:

Cine este Mariana Ionescu Capitanescu. “Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei!”

Cine este Steliana Sima. „Am fost o luptătoare de când mă știu, fac parte din categoria oamenilor care nu lasă pe mâine ce pot să facă azi."

ego.ro Când se tunde orhideea. Secretul pentru o înflorire bogată

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023: Eforturile Capricornilor sunt recunoscute din plin la locul de muncă. Influențele planetare prezic noi începuturi în zona profesională pentru Scorpioni

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Nefise din serialul Melek, apariție spectaculoasă alături de fiica sa! Celebra actrița Şerif Sezer este mândră că tânăra Deniz i-a moștenit talentul și a îmbrățișat actoria

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies