Cine este Ionuț Dolănescu. „Dețin și drepturile de autor ale marelui artist Ion Dolănescu”

Cine este Ionuț Dolănescu

Cine este Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu este un cântăreț de muzică populară de la noi din țară și fiul cunoscuților cântăreți de muzică populară, Maria Ciobanu și Ion Dolănescu.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ionuț Dolănescu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața personală a interpretului de muzică populară, dar și care este relația pe care o are în prezent cu fratele său, Dragoș Dolănescu.

Cine este Ionuț Dolănescu

Citește și: Cine este Dragoș Dolănescu. „Mi-ar fi fost mult mai ușor să ajung politician în România”

Cine este Ionuț Dolănescu
Cine este Ionuț Dolănescu[Sursa foto: Facebook]

Ionuț Dolănescu s-a născut în data de 26 februarie 1972 în București și este fiul cunoscuților interpreți de muzică populară de la noi din țară, al Mariei Ciobanu și al regretatului Ion Dolănescu.

Astfel, talentul și pasiunea pentru muzica populară le-a moștenit încă din copilărie de la părinții săi, iar în prezent, Ionuț Dolănescu este la rândul său un interpret de muzică populară îndrăgit de

la noi din țară.

Ionuț Dolănescu a absolvit Liceul „Dinu Lipatti” din București, secția Nai, iar ulterior și-a continuat studiile în cadrul Academiei de Muzică „Ciprian Porumbescu”, secția Compoziție, muzicologie și pedagogie, terminând și master în Artă muzicală.

Mai mult decât atât, în perioada 2000-2004, Ionuț Dolănescu a studiat în cadrul Conservatorului „Serghei Rachmaninoff” din Paris.

Debutul pe scenă l-a avut la vârsta fragedă de doar 9 ani, alături de tatăl său, Ion Dolănescu și ansamblul „Rapsodia română”.

Ulterior a urmat o carieră încununată de succes, în cadrul căreia a susținut numeroase concerte, atât la noi în țară, cât și în Franța, Germania și SUA.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

A înregistrat 10 albume și a fost prezent în cadrul numeroaselor emisiuni dedicate muzicii populare, atât în calitate de invitat, cât și ca prezentator.

Ionuț Dolănescu este căsătorit și are trei copii

Cine este Ionuț Dolănescu
Ionuț și Doina Dolănescu[Sursa foto: Facebook]

Ionuț și Doina Dolănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță și amândoi activează în industria muzicală.

Ionuț Dolănescu a mai fost căsătorit timp de 10 ani cu Mariana Dolănescu.

Deși provine dintr-o familie din care părinții au trăit separat, iar el la rândul lui a trecut printr-un divorț, artistul nu și-a pierdut încrederea în iubire și a ajuns să o întâlnească pe cea care i-a dăruit trei copii.

Mai mult decât atât, interpretul de muzică populară este îndrăgostit până peste cap de soția lui și îi arată acest lucru zilnic.

„În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită.

E greu să fii și mamă, și artistă… Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Facem totul împreună. Până și tenis jucăm împreună!”,  a mărturisit Ionuț Dolănescu, în cadrul unei emisiuni TV. 

Ce relație este în prezent între Ionuț și Dragoș Dolănescu

Citește și: “Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul

Citește și: Cum a aflat Anca Molnar că are cancer. Semnul pe care make-up artistul l-a ignorat mult timp: "Acuza tot mai des dureri infernale de..."- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Cine este Ionuț Dolănescu
Cine este Ionuț Dolănescu[Sursa foto: Facebook]

Anul acesta se împlinesc 14 ani de când regretatul interpret de muzică populară, Ion Dolănescu a decedat, lăsând în urma lui doi băieți pe care i-a avut cu două femei diferite, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al artistului pe care acesta l-a avut alături de Margarita Valenciano și Dragoș Dolănescu.

După moartea lui Ion Dolănescu, cei doi frați au ajuns să se dușmănească din cauza averii tatălui lor. Astfel, cei doi au purtat numeroase războaie în instanță, care au durat mai bine de opt ani.

M-am judecat destul, opt ani de zile cred că au fost suficienți. Procesul s-a terminat în 2017, am devenit proprietar pe casa din Caimatei și dețin și drepturile de autor ale marelui artist Ion Dolănescu. Și era și firesc să se întâmple acest lucru pentru că eu sunt cel care cântă. Dragoș (Dolănescu) nu cântă .”, a declarat Ionuț Dolănescu în cadrul unui interviu.

Deși procesul s-a terminat, iar fiecare dintre ei și-a primit partea cuvenită, cei doi frați nu au o relație apropiată în prezent.

Dragoș Dolănescu a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fratele său și care au fost lucrurile ce i-au făcut pe cei doi frați să nu își mai vorbească.

„Eu și Ionuț am fost foarte buni prieteni, dar ne-am dezvoltat diferit. Acum nu mai avem nimic în comun. Putem compara totul cu o căsnicie. Te căsătorești de tineri, te iubești, apoi, te dezvolți separat și te trezești că ești străin unul față de celălalt. Așa e și cu mine și cu Ionuț, în acest moment. Din păcate, am evoluat diferit, fiecare e cu familia lui, cu problemele lui.”, a declarat Dragoș Dolănescu în cadrul unui interviu.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cine este Steliana Sima. „Am fost o luptătoare de când mă știu, fac parte din categoria oamenilor care nu lasă pe mâine ce pot să facă azi."

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Val de nemulțumire la concertul Coldplay. Babasha, invitatul special, huiduit de public: "Transformi un concert COLDPLAY într-o mizerie"

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies