Cine este Ionuț Dolănescu. „Dețin și drepturile de autor ale marelui artist Ion Dolănescu”

Cine este Ionuț Dolănescu
Cine este Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu este un cântăreț de muzică populară de la noi din țară și fiul cunoscuților cântăreți de muzică populară, Maria Ciobanu și Ion Dolănescu.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ionuț Dolănescu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața personală a interpretului de muzică populară, dar și care este relația pe care o are în prezent cu fratele său, Dragoș Dolănescu.

Cine este Ionuț Dolănescu

Citește și: Cine este Dragoș Dolănescu. „Mi-ar fi fost mult mai ușor să ajung politician în România”

Cine este Ionuț Dolănescu
Cine este Ionuț Dolănescu[Sursa foto: Facebook]

Ionuț Dolănescu s-a născut în data de 26 februarie 1972 în București și este fiul cunoscuților interpreți de muzică populară de la noi din țară, al Mariei Ciobanu și al regretatului Ion Dolănescu.

Astfel, talentul și pasiunea pentru muzica populară le-a moștenit încă din copilărie de la părinții săi, iar în prezent, Ionuț Dolănescu este la rândul său un interpret de muzică populară îndrăgit de

la noi din țară.

Ionuț Dolănescu a absolvit Liceul „Dinu Lipatti” din București, secția Nai, iar ulterior și-a continuat studiile în cadrul Academiei de Muzică „Ciprian Porumbescu”, secția Compoziție, muzicologie și pedagogie, terminând și master în Artă muzicală.

Mai mult decât atât, în perioada 2000-2004, Ionuț Dolănescu a studiat în cadrul Conservatorului „Serghei Rachmaninoff” din Paris.

Debutul pe scenă l-a avut la vârsta fragedă de doar 9 ani, alături de tatăl său, Ion Dolănescu și ansamblul „Rapsodia română”.

Ulterior a urmat o carieră încununată de succes, în cadrul căreia a susținut numeroase concerte, atât la noi în țară, cât și în Franța, Germania și SUA.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

A înregistrat 10 albume și a fost prezent în cadrul numeroaselor emisiuni dedicate muzicii populare, atât în calitate de invitat, cât și ca prezentator.

Ionuț Dolănescu este căsătorit și are trei copii

Cine este Ionuț Dolănescu
Ionuț și Doina Dolănescu[Sursa foto: Facebook]

Ionuț și Doina Dolănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță și amândoi activează în industria muzicală.

Ionuț Dolănescu a mai fost căsătorit timp de 10 ani cu Mariana Dolănescu.

Deși provine dintr-o familie din care părinții au trăit separat, iar el la rândul lui a trecut printr-un divorț, artistul nu și-a pierdut încrederea în iubire și a ajuns să o întâlnească pe cea care i-a dăruit trei copii.

Mai mult decât atât, interpretul de muzică populară este îndrăgostit până peste cap de soția lui și îi arată acest lucru zilnic.

„În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită.

E greu să fii și mamă, și artistă… Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Facem totul împreună. Până și tenis jucăm împreună!”,  a mărturisit Ionuț Dolănescu, în cadrul unei emisiuni TV. 

Ce relație este în prezent între Ionuț și Dragoș Dolănescu

Citește și: “Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cine este Ionuț Dolănescu
Cine este Ionuț Dolănescu[Sursa foto: Facebook]

Anul acesta se împlinesc 14 ani de când regretatul interpret de muzică populară, Ion Dolănescu a decedat, lăsând în urma lui doi băieți pe care i-a avut cu două femei diferite, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al artistului pe care acesta l-a avut alături de Margarita Valenciano și Dragoș Dolănescu.

După moartea lui Ion Dolănescu, cei doi frați au ajuns să se dușmănească din cauza averii tatălui lor. Astfel, cei doi au purtat numeroase războaie în instanță, care au durat mai bine de opt ani.

M-am judecat destul, opt ani de zile cred că au fost suficienți. Procesul s-a terminat în 2017, am devenit proprietar pe casa din Caimatei și dețin și drepturile de autor ale marelui artist Ion Dolănescu. Și era și firesc să se întâmple acest lucru pentru că eu sunt cel care cântă. Dragoș (Dolănescu) nu cântă .”, a declarat Ionuț Dolănescu în cadrul unui interviu.

Deși procesul s-a terminat, iar fiecare dintre ei și-a primit partea cuvenită, cei doi frați nu au o relație apropiată în prezent.

Dragoș Dolănescu a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fratele său și care au fost lucrurile ce i-au făcut pe cei doi frați să nu își mai vorbească.

„Eu și Ionuț am fost foarte buni prieteni, dar ne-am dezvoltat diferit. Acum nu mai avem nimic în comun. Putem compara totul cu o căsnicie. Te căsătorești de tineri, te iubești, apoi, te dezvolți separat și te trezești că ești străin unul față de celălalt. Așa e și cu mine și cu Ionuț, în acest moment. Din păcate, am evoluat diferit, fiecare e cu familia lui, cu problemele lui.”, a declarat Dragoș Dolănescu în cadrul unui interviu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Steliana Sima. „Am fost o luptătoare de când mă știu, fac parte din categoria oamenilor care nu lasă pe mâine ce pot să facă azi."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies