Cine este Ioana Tufaru. „M-au știut mai vulnerabilă atunci când venea vorba de bani. Mi-am pierdut un pic capul.”

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru

Anda Călugăreanu și Dan Tufaru sunt două nume mari ale teatrului românesc, însă știai că aceștia au avut o fată pe nume Ioana Tufaru?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ioana Tufaru și cum a ajuns să se remarce în spațiul public. În plus, descoperiți detalii neștiute din viața sa personală.

Cine este Ioana Tufaru

Citește și: Cum a ales Ioana Tufaru cele trei prenume pentru fiul ei? Legătura dintre numele lui Gigi Becali și unul dintre prenumele copilului său. „Am zis să întorc cumva acest gest așa.”

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ioanei Tufaru de când are un copil și cum se descurcă aceasta în fața provocărilor? „Cu răbdarea am eu o problemă.”

Ioana Tufaru este o personalitate publică de la noi din țară, care a devenit cunoscută prin intermediul numeroaselor sale apariții în spațiul media. Ea este fiica regretatei actrițe și cântărețe Anda Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, actor și regizor de teatru renumit.

Ce vârsta are Ioana Tufaru

Ioana Tufaru s-a născut în anul 1977, iar în prezent are vârsta de 47 de ani.

Ioana Tufaru are o poveste de viață tristă

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru[Sursa foto: Facebook]

Ioana Tufaru este singurul copil al cuplului Anda Călugăreanu-Dan Tufaru. La scurt timp după venirea sa pe lume, Dan Tufaru a părăsit-o pe soția sa pentru a începe o viață nouă alături de Vasilica Tastaman.

Ulterior, Ioana Tufaru a rămas alături de mama sa, însă o boală incurabilă i-a adus sfârșitul Andei Călugăreanu la vârsta de doar 45 de ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După decesul mamei sale, viața Ioanei Tufaru a luat o întorsătură nefericită. A fost nevoită să rămână în grija tatălui său, însă, spune ea, Dan Tufaru nu a acceptat-o și a încercat în repetate rânduri să scape de ea.

Nu m-a vrut (n. red tatăl ei), dar pentru că nu a avut încotro a fost obligat să mă ia. Iar eu îmi doream atât de mult să mă duc la el în nebunia mea, în inconștienta mea, poate. Gustul dezamăgirii l-am simțit un an mai târziu, după ce am ajuns la tatăl meu, în momentul în care el m-a retras de la liceu.

Eu eram la liceu în clasa a noua, m-a retras spunând că el nu mă poate întreține și nu poate să aibă grijă de mine.

Pe de-o parte a făcut un lucru foarte bun, pentru că m-a înscris la o școală profesională de arte și meserii în județul Brașov, unde au fost cei mai frumoși trei ani din viața mea, de până atunci.

Nu mi-a spus-o personal, dar motivul este că nu a fost învățat decât să trăiască singur, așa cum a spus și el, pentru el viața a însemnat numai băutură și femei. Probabil că îl încurcam în a-și trăi această viață.

Stându-i în cale, probabil a încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta. ”, a declarat Ioana Tufaru în emisiunea „În oglindă”, a lui Mihai Ghiță.

Aparițiile controversate ale Ioanei Tufaru

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Ioana Tufaru s-a făcut de-a lungul timpului remarcată în cadrul emisiunilor de scandal, având numeroase apariții controversate la TV. Fiica Andei Călugăreanu s-a confruntat de-a lungul timpului cu o situație financiară precară, ajungând să trăiască de pe o zi pe alta.

Astfel, Ioana Tufaru a acceptat de-a lungul timpului aparițiile sale în cadrul emisiunilor controversate, acolo unde era pusă într-o situație negativă, pentru a câștiga banii necesari pentru un trai decent.

Situația mea financiară de atunci era foarte precară. Ei s-au folosit de acest lucru. Acele televiziuni s-au folosit de lucrul ăsta. M-au știut mai vulnerabilă atunci când venea vorba de bani și atunci au încercat să mă pună în lumini proaste în ochii telespectatorilor, contra unor sume de bani. Pe mine mă încântau lucrurile astea. Mi-am pierdut un pic capul .”, a declarat Ioana Tufaru pentru sursa mai sus menționată.

Ioana Tufaru este căsătorită și are un copil

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru și fiul său [Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere personal, Ioana Tufaru este căsătorită cu Ionuț Mardare. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un deceniu, iar în urmă cu 5 ani au devenit în mod oficial soț și soție. Din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel pe nume Luca. De când a devenit mamă, viața Ioanei Tufaru s-a schimbat radical.

Viața s-a schimbat la 180 de grade, nu am cuvinte să spun, normal că s-a schimbat. Cu răbdarea am eu o problemă. Face năzbâtii, pune 100 de întrebări, am momente când nu țin pasul efectiv cu el. Doarme singur, iar când e tată la muncă, doarme cu mami. Are camera lui .”, a declarat Ioana Tufaru pentru emisiunea „ Online Story by Cornelia Ionescu ”.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Ramona Manole. „Nu-mi răspundea când nu aveam ce să mănânc. Eu nu am nevoie de averea lui și nici nu-i doresc răul.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies