Cine este David Pușcaș. „Nu conștientizam ce se întâmplă”


David Pușcaș este fiul Luminiței Anghel și are vârsta de 28 de ani. Tânărul a trecut prin multe greutăți, iar viața l-a pus la încercare de nenumărate ori, dar cu toate acestea, a rămas puternic și a reușit să treacă peste fiecare obstacol pe care l-a întâmpinat.


In articol:

La vârsta de 28 de ani David Pușcaș face muzică. De când era mic copil a fost atras de zona artistică și îi plăcea foarte mult să se afle în platourile de televiziune, deoarece își dorea să lucreze în acest domeniu.

Citește și: „Am slăbit 10 kilograme.” Luminița Anghel, despre cum a reușit să își remodeleze silueta

Cine este David Pușcaș

Cine este David Pușcaș

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Luminița Anghel a fost acuzată că exagerează cu operațiile estetice. Cum a reacționat vedeta

Cine este David Pușcaș

David Pușcaș, în vârstă de 28 de ani, a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din București.

Viața l-a pus la încercare, dar nimic nu l-a oprit din a-și urma visurile. Multă lume cunoaște situația tensionată dintre el și Luminița Anghel din ultimii ani, iar în cadrul emisiunii „În oglindă” de pe canalul de YouTube theXclusive, el a povestit, cu lacrimi în ochi, despre ceea ce a trăit în copilărie.

Tânărul a fost adoptat de Luminița Anghel și de fostul ei soț, Marcel Pușcaș, iar după ce au divorțat, artista s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade.

În cadrul emisiunii, el a povestit că nu înțelegea foarte bine ceea ce se întâmpla, când el era mic și nu realiza faptul că mama lui s-a dus pe post să dea detalii despre ceea ce se întâmplă în viața lor personală. Tânărul nu și-ar fi vorbit niciodată de rău mama și a suferit foarte mult, după toate evenimentele care au avut loc de-a lungul timpului.

,,Eram mic pe atunci, eu nu conștientizam exact ce se întâmplă. Eu nu realizasem că mama de fapt chiar s-a dus pe post să dea niște detalii din viața noastră personală. Eu îmi aduc aminte pe vremea aceea că mă duceam la emisiuni, deoarece îmi doream foarte mult să lucrez în televiziune, nu m-am dus niciodată cu gândul să îmi vorbesc de rău mama. Eu am luat-o ca pe o oportunitate, dar m-au făcut foarte rău să sufăr, evident, urmările de după emisiuni, pentru că s-au spus foarte multe lucruri urâte și nici până în ziua de astăzi nu mi-a venit să cred că mama a decis să mă pună în fața lumii într-un fel atât de negativ, ca și cum eu aș fi copilul problemă, ca și cum eu i-am stat în cale pe parcursul vieții. M-am simțit ca și cum aș fi fost dezgolit în văzul tuturor și aruncat în societate foarte greșit, deoarece mama are o voce, are o influență și lumea chiar a crezut lucrurile care s-au spus, mai ales în perioada în care ea a aflat că a rămas însărcinată și își refăcuse viața. Au fost multe lucruri care pe mine m-au dat peste cap. Ceea ce s-a întâmplat la televizor a fost o partitură, nu s-a spus tot. Nu se putea spune tot, era o luptă între mama, să fie imaginea ei în regulă, eu eram copilul care trebuia să stea cu capul aplecat, deoarece ea are o carieră. A fost totul fals.”, a spus David.

David Pușcaș a povestit emoționat despre momentele din copilărie de care îi este dor și acum. Tânărul simte lipsa casei în care a crescut și a menționat faptul că de-a lungul timpului, el și mama sa, au schimbat nenumărate locuințe.

„Eu am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș. Îmi este dor și acum de casă în care am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. A fost frumos până când a intervenit divorțul, când aveam vreo 7-8 ani. Îmi aduc aminte sărbătorile, deși de când eram mic o vedeam pe mama mereu stresată, mereu nemulțumită, mereu în căutarea a ceva. Îmi aduc aminte că era foarte nervoasă în serile de Crăciun, deoarece tata nu era acasă. Eu știam că oamenii care lucrează în domeniul fotbalului sunt plecați peste tot, nu sunt neapărat familiști”, a declarat tânărul.

De când era mic copil, David Pușcaș i-a simțit nesiguranța mamei sale, cu toate că nu avea vârsta necesară pentru a putea înțelege prin ce trece, el o vedea și consideră că Luminița Anghel este o persoană foarte complicată, care trece foarte rapid de la o stare la alta.

„I-am simțit nesiguranța mamei mele de când eram mic. Chiar dacă nu o înțelegeam, o vedeam. În perioada aceea suferea, eu le-am văzut relația lor. Mama este o persoană complicată, care trece prin multe stări. Este artistul emotiv, neînțeles”, a mai declarat artistul.

Citește și: Cine este Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian. A fost căsătorită timp de 12 ani cu un cunoscut scenarist român

Cine este David Pușcaș

Cine este David Pușcaș

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Monica Anghel. „Mă întreabă foarte mulţi dacă am făcut sacrificii. Nu, pentru că am făcut ce mi-a plăcut”

Cum a fost perioada divorțului pentru David Pușcaș

Pentru David Pușcaș perioada divorțului a fost una oribilă, deoarece toată presa era în jurul lor, iar mama lui era tot timpul stresată. În momentele în care o vedea că are probleme personale, în care este și el implicat, îl durea foarte tare.

David Pușcaș și-ar fi dorit să rămână cu tatăl său, dar nu se învinovățește pentru alegerea pe care a făcut-o, deoarece era copil și nu știa cum vor decurge lucrurile.

„Perioada divorțului a fost oribilă, deoarece eram mic, era toată presa pornită, mama era mereu stresată. Când avea problemele ei personale unde eram și eu implicat mă durea foarte tare. Am mers la psiholog în perioada aceea, era lupta asta, dacă să mă duc la mama sau la tata. Mama a luptat pentru mine să rămân la ea și îmi aduc aminte, era foarte multă presă, iar atunci a fost momentul în care eu am fost nevoit să aleg dintre el și mama, și am ales-o pe mama, pentru că așa am simțit, aveam 7-8 ani. În momentul actual nu aș mai lua aceeași decizie, m-aș fi dus la tata. Nu mă învinovățesc că am ales să rămân cu ea, deoarece nu aveam de unde să știu ce se va întâmpla în viețile noastre, dar absolut m-aș fi dus la tata”, a mai adăugat acesta.

David a mai povestit că familia lui nu a fost niciodată unită, că provine dintr-o familie disfuncțională și că nu își amintește să fi stat cu tatăl și cu mama sa la aceeași masă.

 „Familia mea nu a fost niciodată unită, eu provin dintr-o familie disfuncțională. Eu nu îmi aduc aminte să fi stat cu tata și cu mama la aceeași masă”, a povestit David Pușcaș.

Citește și: Cine este RAUL TIȘA, soțul Alinei Ceușan. „E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci"

Cine este David Pușcaș

Cine este David Pușcaș

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am slăbit 10 kilograme.” Luminița Anghel, despre cum a reușit să își remodeleze silueta

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Luminița Anghel a fost acuzată că exagerează cu operațiile estetice. Cum a reacționat vedeta

Cine este Monica Anghel. „Mă întreabă foarte mulţi dacă am făcut sacrificii. Nu, pentru că am făcut ce mi-a plăcut”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce este bine să dormi cu părul împletit
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri