Cine este Cristian Boureanu. „M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.”


Cristian Boureanu este un cunoscut fost politician. Însă știați ce studii are acesta?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cristian Boureanu, ce vârstă are,

dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și în ce relații a rămas cu fosta sa iubită, Cristina Belciu, dar și care sunt doar câteva dintre întrebările adresate acestuia, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, din această ediție de duminică, doar la Kanal D. 

Ce vârstă are Cristian Boureanu

Cristian Boureanu, pe numele său întreg, Cristian Alexandru Boureanu, s-a născut pe data de 15 decembrie 1972, în Lusaka, Zambia.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 49 de ani.

Citeste si: Cine este Cristina Belciu. ,,Eu știu ce valorez, nu concurez cu nicio femeie, nu am competiție"

cristian boureanu la 40 de intrebari cu denise rifai

Cristian Boureanu este un cunoscut fost politician

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

 

Ce studii are Cristian Boureanu 

Cristian Boureanu a terminat Liceul de Matematică-Fizică, din București, apoi a absolvit studiile la Facultatea de Relații Economice Internaționale, de la Academia de Studii Economice, tot din București.

Acesta a obținut primul nivel MBA, Certificatul Profesional în Management, la Open University Business, din Marea Britanie, a absolvit Colegiul Național de Apărare, dar și Masterul de Guvernare și dezvoltare instituțională, de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

ce studii are cristian boureanu

Cristian Boureanu este un cunoscut fost politician

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este AMI. „Mă simțeam inferioară și la propriu și la figurat!”

 

Cine este Cristian Boureanu

Cristian Boureanu este un fost politician, care a fost membru al Parlamentului în legislaturile între anii 2004-2008, atunci când a fost ales pe listele PNL, iar ulterior a devenit deputat independent, și în perioada 2008 -2012, acesta a devenit membru al PDL și totodată și membru de marcă, în funcția de vice-președinte.

Cu toate acestea, în anul 2012, Cristian Boureanu s-a retras din politică și din toate funcțiile pe care le avea la acea vreme, în cadrul Partidului Democrat Liberal.

cristian boureanu

Cristian Boureanu este un cunoscut fost politician

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

Ultima relație a lui Cristian Boureanu a durat patru luni și jumătate

Ultima relația a lui Cristian Boureanu nu a durat mai mult de patru luni jumătate și a fost cu frumoasa Cristina Belciu. Cei doi obișnuiau să stea departe de lumina reflectoarelor și să nu se afișeze atât de des, așa cum o fac alte cupluri din showbiz-ul românesc.

În ciuda faptului că între Cristina Belciu și Cristian Boureanu există o diferență destul de mare de vârstă, cei doi s-au apropiat, la acea vreme, atât de mult, încât fosta sa iubită i-a cunoscut și fiica fostului politician, pe Ioana.

Deși în prezent, cei doi nu mai formează o relație, au afirmat că încă se iubesc și nu au dorit să declare lucruri negative unul despre celălalt.

Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Mulțumesc pentru tot, Cristina!”, a declarat Cristian Boureanu.

Cum a fost înșelat Cristian Boureanu de prima soție

cristian boureanu si cristina belciu

Cristian Boureanu este un cunoscut fost politician

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Gina Bradea. “Îmi place să fiu întotdeauna printre cei mai buni”

Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima sa soție, Irina. Acesta avea o relație cu chiar cu nașul lor de botez, acesta fiind fostul ministru al Transporturilor, Sebastian Vlădescu.

 „M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat și, la un moment dat, l-am întrebat: Ai bani la tine? Da. Plătești tu cafeaua? Da. Bine. M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.”, a povestit Cristian Boureanu.

In urma relației celor doi, s-a născut Ioana Boureanu. 

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel

[Sursa foto: Instagram]

După divorțul de Irina, Cristian Boureanu s-a căsătorit cu fotomodelul Valentina Pelinel. Divorțul lor a ținut prima pagina a ziarelor, mai ales ca Valentina alesese sa aibă o relație cu Cristi Borcea. Fostul politician a povestit despre cum a decurs despărțirea de Valentina Pelinel: "Până la urmă toți greșim. Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011 au început să aibă o relație. Nu mă mai interesa.
Pe plajă în prima zi, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: Vezi că ăsta vrea să te....și nevastă sa se dă la mine. A zis: Nu există, ești tâmpit, că ești prost. Femeia alege, poți să te dai peste cap, noi facem pe cocoșii, ne încordăm, ea a ales demult", a spus Cristian Boureanu la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Cristian Boureanu este invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Duminica aceasta, pe data de 9 octombrie 2022, Cristian Boureanu este invitat în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. Acesta va răspunde la întrebările adresate de către gazda emisiunii, legate de tot parcursul său în viață, care implică atât viața sa personală, politică și multe alte astfel de aspecte interesante pentru publicul larg.

Printre întrebările adresate fostului politician, Cristian Boureanu se află și următoarele:" Cât de tare strânge cureaua un fost milionar?", “ Unde aţi greşit ca tată?",  “ Credeți că mama ar fi mandră de dumneavoastră?” și multe altele.

Pentru a afla răspunsul la aceste întrebări și nu numai, urmăriți ediţia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

ce varsta are cristian boureanu

Cristian Boureanu este un cunoscut fost politician

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri...

Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri