Cine este Choupette, celebra pisică a regretatului Karl Lagerfeld. “Are mai multe servitoare. Ea nu este niciodată singură, când eu sunt plecat.”

choupette lagerfeld

Aflați din rândurile următoare ce vârstă are Choupette Lagerfeld, cea mai cunoscută felină din întreaga lume, dar și ce avere are animalul cu blana albă ca zăpadă.

Choupette s-a născut în data de 15 august 2011 și este o persană superbă cu ochi albaștri.

Cunoscută ca fiind cea mai faimoasă pisică de pe glob și de asemenea, una dintre cele mai bogate, Choupette este animalul de companie al celebrului Karl Lagerfeld. Creatorul german de modă a fost de-a dreptul îndrăgostit de ea, încă de când a văzut-o și a reușit să îi ofere o viață luxoasă chiar și după moartea sa. Pe 19 februarie 2019, la vârsta de 85 de ani, Karl Lagerfeld a văzut pentru ultima data lumina zilei.
Celebrul designer a făcut mai multe gesturi catalogate drept controversate, mai ales după ce i-a lăsat pisicii cu blana alba ca spuma laptelui, o mare parte din averea sa.

Cine este Choupette Lagerfeld

Citește și: Audrey Hepburn, simbolul eleganței și al feminității. Drama celei mai frumoase femei din istorie

cine este choupette lagerfeld

Cine este Choupette, celebra pisică a regretatului Karl Lagerfeld

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Citate celebre spuse de Coco Chanel. "Dacă te-a uimit frumusețea unei femei, dar nu-ți amintești ce purta, atunci era perfect îmbrăcată."

Ce vârstă are Choupette Lagerfeld

Birmaneza aparținea, de fapt, celebrului model francez, Baptiste Giabiconi. Acesta l-a rugat pe Karl Lagerfeld să o tină la el pentru doua săptămâni, în timp ce el se afla în străinătate. La întoarcere, designerul nu a mai vrut să o înapoieze. “Cu Choupette este un lucru straniu, pentru nu m-am gândit niciodată că mă pot îndrăgosti de un astfel de animal.

Un prieten de-al meu mi-a dat-o, spunându-mi să o pot tine la mine pentru două săptămâni. Când s-a întors i-am spus: “Îmi pare rău! Choupette este a mea! Nu o mai dau înapoi!” A devenit celebra în lume. Are propria ei avere pentru lucurile pe care le-a făcut în Japonia și in Germania. Oriunde mă duc, copiii mă întreabă: “Ce face Choupette?” Dar trebuie s-o vezi. Te îndrăgostești imediat de ea, pentru că este incredibilă.
Are ochii mari de safir și o blană frumoasă! Este de necrezut! Foarte cochetă și bine îngrijită. Are mai multe servitoare. Ea nu este niciodată singură, când eu sunt plecat. Nu vrea să fie singură, nici atunci când doarme. Este ca o femeie cochetă, care este ținută cu servitoarea ei personală. Trebuie să îi curețe ochii de cinci ori pe zi, să o perie de cinci ori, este un job cu normă întreagă.
Călătorește cu mine și cu servitoarea ei când plec în altă tară. Nu este niciodată singură. Choupette mi-a schimbat viața într-un mod în care nu aș fi crezut vreodată că mi-o poate schimba. Cred că am devenit un om mai bun. Îmi dă energie, este foarte ciudat. Când o am lângă mine, sunt ca un telefon care se încarcă.”
a spus Karl Lagerfeld, în anul 2017, într-un interviu pentru CNBC International TV.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Fostul director de creație Chanel a declarat în trecut pentru revista Numéro, că Choupette: „Este pașnică, amuzantă, distractivă, grațioasă, este drăguță și are un mers grozav, dar principala ei calitate este că nu vorbește. A fost dragoste la prima vedere."  Într-un alt interviu pentru CNN, a spus în glumă că dacă ar putea să se căsătorească cu pisica lui, nu ar sta pe gânduri.

Ce avere a moștenit Choupette Lagerfeld de la regretatul creator de modă

karl lagerfeld avere pisica

Cine este Choupette, celebra pisică a regretatului Karl Lagerfeld

[Sursa foto: Instagram]

Conform zvonurilor din presa străină, Choupette Lagerfeld urmează să moștenească o avere de 200 de milioane de euro. Felina a devenit una dintre cele mai bogate pisici din lume. Pisica cu ochii de safir a avut mai multe coperți, pe diferite reviste celebre, în întreagă lume. De asemenea, are propria linie de machiaj și o carte despre viața ei. Ea a călătorit cu un avion privat, alături de bodyguarzi, bucătari și asistenți personali. Mereu lua masa alături de Karl Lagerfeld în apartamentul din Paris al creatorului de modă.

Ce mănâncă și cum este întreținută Choupette Lagerfeld

pisica lui karl lagerfeld avere

Cine este Choupette, celebra pisică a regretatului Karl Lagerfeld

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Karl Lagerfeld a făcut declarații surprinzătoare despre viața pe care o duce celebra felină:  „Acum că este adult, mănâncă la masă cu mine. Ea stă vizavi de mine și mănâncă doar ce trebuie să mănânce. Înainte ataca creveții, dar acum doar îi atinge. Cele patru feluri de mâncare ale ei îi sunt pregătite în aceeași zi, servite în castroane spectaculoase. Totul trebuie să fie proaspăt, altfel Mademoiselle stă în fața crochetelor ei în sos, timp de trei sferturi de oră, aruncându-mi priviri criminale, fără să le atingă." a spus Lagerfeld pentru revista Numéro în anul 2016.

Sursa foto: Instagram choupetteofficiel

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)Citește și:

Zodiac 5 octombrie 2023. Află ce zodie cere ajutor

Turist în Țara Moților. 3 locuri superbe din Apuseni

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies