Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă


Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă

Cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram este un actor celebru. Agenția Hopper HQ a anunțat că acesta a depășit-o la încasări pe Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian.


In articol:

Dwayne Johnson este cel mai bine plătit om de pe Instagram. Hopper HQ, o firmă specializată pe social media marketing, a calculat că încasările primite de celebrul actor depășesc un milion de dolari pentru o singură postare sponsorizată.

Dwayne ”The Rock” Johnson, regele încasărilor pe Instagram

În vârstă de 48 de ani, Dwayne „The Rock” Johnson a reușit să o surclaseze pe Kylie Jenner în ceea ce privește banii câștigați pe Instagram. Pentru fiecare postare care este sponsorizată, actorul din ”Jumanji: The Next Level” primește 1.015.000 de dolari.

Sora lui Kim Kardashian, care a picat pe locul 2, câștigă 986.000

de dolari, în timp ce podiumul este completat de un sportiv. Starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, încasează de pe Instagram 889.000 de dolari pentru o singură postare.

Într-un singur an, Ronaldo primește 47.8 milioane de dolari de la Instagram, conform revistei Forbes. Asta înseamnă că obține din postări mai mult decât salariul de la clubul italian. Juventus îi dă 34 de milioane de dolari anual.

Anul trecut, Kylie Jenner câștiga pe Instagram 1.2 milioane de dolari și a fost desemnată de către cei de la Forbes drept cea mai tânără miliardară self-made din lume. Tânăra se afla atunci pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din America. Anul acesta, Forbes a eliminat-o însă de pe această listă.

”The Rock”, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Dwayne Douglas Johnson s-a născut pe 2 mai 1972, în Hayward, California. Actoria nu a fost dintodeauna marea pasiune a acestuia. În timpul colegiului, a jucat fotbal pentru Universitatea din Miami, alături de care a câștigat și un titlu național de campion, în 1991.

Dwayne a vrut să facă pasul spre fotbalul profesionist și a fost prezent la Draft-ul NFL din 1995. Nu a fost însă ales, astfel că s-a transferat la Calgary Stampeders, în Liga Canadiană de Fotbal. Nu a rezistat acolo nici măcar un sezon, fiind exclus din lot.

În 1996 s-a apucat de westling și a semnat un contract cu WWF, actuala WWE. Primul titlu l-a obținut în 1998. În 2004, s-a retras din wrestling, pentru a deveni actor, dar a cochetat în continuare cu ringul.

A început cu roluri mici, dar talentul și charisma l-au transformat acum pe uriașul de 1.96 m și 118 kilograme, dar cu zâmbetul larg, în cel mai bine plătit actor de la Hollywood, conform celor de la Forbes. În 2019, ”The Rock'” a câștigat din actorie nu mai puțin de 89,4 milioane de dolari.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop VăRSĂTOR Noiembrie 2021. Nativii Vărsător avansează în carieră

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

DESCOPERĂ: Ce se pune pe rană ca să se vindece mai repede

DESCOPERĂ: Garderoba unei femei de 50 ani. Îmbrăcăminte, genți și accesorii din dulapul unei doamne

DESCOPERĂ: Cum să faci un ou prăjit perfect

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri