Cine este CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. „Mama a fost statistician, la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul..."


Vezi în articolul de mai jos cine este Cătălin Măruță, cine sunt părinții săi, soția și copiii săi și cum a devenit cunoscut în România.


In articol:

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România și formează una dintre cele mai frumoase familii, alături de Andra. Iată cine este Cătălin Măruță.

Cătălin Constantin Măruță s-a născut la 27 ianuarie 1977 în Târgu Jiu, Gorj, fiind extrem de apropiat de părinții săi, mai ales că este singurul copil al familiei. Din acest motiv, Cătălin și-a dorit să ducă mai departe tradiția familiei și să lucreze în același domeniu ca tatăl său, un cunoscut judecător.

Cine este Cătălin Măruță

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el.

A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, povestea Cătălin Măruță în cadrul unui interviu pentru life.ro.

Cine este Catalin Maruta

Catalin Maruta este prezentator TV de mai bine de 20 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Prezentatorul TV a studiat dreptul la Facultatea Nicolae Titulescu, deoarece își dorea să aibă mai mult timp și să se facă remarcat pe piața media.

„Da.

La Nicolae Titulescu, o facultate senzațională, dar o dezamăgire foarte mare pentru tatăl meu care își dorea foarte tare ca eu să merg la facultatea de stat. Am mers la particulară pentru că în vara respectivă aveam alte planuri, nu mai aveam chef să stau să învăț ca să dau abia în toamnă examenul la stat. Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: „Dar măcar puteai să încerci la stat…” la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva”, mai povestea Cătălin.

Cătălin Măruță și-a început cariera la radio, iar după ce a plecat de la radio a lucrat la postul TV NOVA. Nu după mult timp, Cătălin Măruță s-a prezentat la un casting pentru postul de prezentator la emisiunea „Trup DP 2”, din cadrul Televiziunii Române, iar în 2007 s-a angajat la Pro TV, unde a prezentat „Happy Hour”, apoi emisiunea „La Măruță”.

Citeste si: Cătălin Măruță, întrebat în direct dacă Andra este însărcinată! Ce a răspuns: „Știi cum e...”

Cătălin Măruță s-a căsătorit cu Andra în 2008

Din 23 august 2008, Cătălin Măruță este căsătorit cu Andra. Pe 16 martie 2011 s-a născut primul copil al cuplului, David, iar patru ani mai târziu, în iulie 2015, a venit pe lume Eva Maria Ioana.

Acasa la Catalin Maruta

Catalin Maruta este casatorit cu Andra din 2008

[Sursa foto: Facebook]

„Am cunoscut-o în perioada în care eram la Tonomatul DP2, era una dintre invitatele preferate pe care le aveam deoarece în perioada aia îmi plăcea să-i provoc pe toți artiștii care veneau în platou. Andra era omul cel mai deschis la toate provocările mele și ieșeau niște emisiuni senzaționale. Dar atunci ne-am cunoscut pur și simplu profesional.

După cunoașterea asta profesională aveam emisiune la mare, ea filma un videoclip și avea nevoie de cineva în videoclip. M-a chemat, eu m-am dus numai că eram cu o fată pe care o cunoscusem la mare și fata aia trebuia să mă aștepte pentru că eu aveam treabă. După videoclip am păstrat legătura, am mai vorbit, a fost ceva extrem, de firesc și natural. Am cerut-o de nevastă de Crăciun, la Câmpia Turzii, la ea acasă.

Catalin Măruță

Cătălin Măruță are doi copii cu Andra

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Scandal în familia Măruță! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva!

Înainte de a fi cu Andra, Cătălin a avut o altă relație. Pe perioada liceului, celebrul prezentator TV a avut o relație serioasă cu o tânără din Târgu Jiu.

La vremea respectivă, cei doi au decis să pună punct relației din cauza distanței, asta pentru că prezentatoul TV please deja la București pentru a își face un viitor.

„O despărțire grea? Toate despărțirile sunt grele la momentul respectiv. După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie. În liceu am suferit după despărțirea de iubită, eu am plecat la București, ea a rămas în Târgu Jiu. Făceam naveta. Eu am venit la facultate, ea a rămas acolo. Nu a mai mers, am făcut naveta primele luni, după mi-am dat seama că nu mai merge”, a dezvăluit Cătălin în cadrul unui podcast.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Cine este ADELA POPESCU. „Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Mama trebuie mereu să știe unde sunt''

Cum arată Andra Măruță complet nemachiată? Artista s-a fotografiat la primele ore ale dimineții, fără filtre

Cătălin Măruță, adevărata părere despre Jador de la Survivor România: "A avut o atitudine..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri