Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"


Află tot ceea ce nu ştiai despre celebra cântăreaţă muzică populară, Angela Rusu


In articol:

Artista Angela Rusu s-a născut în anul 1974 la Gherla, în judeţul Cluj. A urmat liceul teoretic “Ana Ipătescu” din Gherla, la secţia Filologie-Istorie şi a Şcolii Populare de Artă din Cluj-Napoca, la clasa Canto-Muzica populară. Angela Rusu a fost atrasă şi de domeniul juridic şi este absolventă a Facultaţii de Drept.

Cine este Angela Rusu şi cum s-a lansat în muzică

Citeste si: Cine este Maria Ciobanu. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

Cati ani are sotul lui angela rusu
Angela Rusu si Marius Moldovan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: TOTUL despre cine a fost Ileana Sărăroiu| naștere, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

În data de 7 martie 2000, interpreta bine-cunoscutului cântec “Toate Şogoriţele” se lansa în lumea muzicii. Anii 2001 – 2003 au reprezentat o perioadă importantă din viaţa ei, când a fost angajată în cadrul Ansamblului “Dor Transilvan” din Bistriţa. Visul tinerei Angela era de a cuceri inimile oamenilor şi de a deveni cunoscută, în showbiz-ul autohton muzical. 

Angela Rusu are două fete pe nume Larisa (25 de ani) şi Rebeca (18 ani).

În ianurie 2021, aceasta a oferit o veste ce a şocat opinia publică: a rămas însărcinată cel de-al treilea copil. Cântăreaţa a aflat vestea că o să devină mămică de fetiţă, la vârsta de 46 de ani.

„Am rămas însărcinată. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea.

Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile! (…) Ne place foarte mult numele de Măriuca. Este un nume frumos, tradițional și ne place foarte mult.” spunea Angela Rusu în ianuarie 2021.

Cu un fizic de invidiat, artista nu s-a temut că sarcina îi poate crea probleme de sănătate. Venirea pe lume a bebeluşului a fost o bucurie mare pentru ea şi soţul ei, Marius Moldovan.

Angela Rusu a născut o fetiţă pe 24 mai 2021

Citeste si: MARIUS MODOVAN: Cine este soţul Angelei Rusu

Angela Rusu si Marius Moldovan
Angela Rusu si fetita[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Mircea Cîmpeanu, soțul Mariei Ciobanu. Biografie: data nașterii, căsătorii, viață sportivă

În dimineaţa zilei de 24 mai 2021 Angela Rusu anunţa că merge la maternitate pentru a naşte al treilea copil. Pe seară, mămica a postat o imagine cu fetiţa şi un mesaj: „Miracolul și minunea noastră! Dumnezeu lucrează prin OAMENI.” De asemennea în acest an cântăreaţa a devenit şi bunică: „Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică... şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună.” Pe data de 9 mai 2021 Angela Rusu a devenit şi bunică, fiica ei cea mare aducând pe lume tot o fetiţă.

Cine este Marius Moldovan, soţul Angelei Rusu

Angela rusu biografie
Angela Rusu si Marius Moldovan[Sursa foto: Instagram]

Angela Rusu l-a cunoscut pe actualul soţ în anul 2001. Relaţia nu a început imediat şi a urmat o perioadă în care fiecare şi-a văzut de viaţa lui. El a plecat din ţară şi ea s-a recăsătorit. Anul 2010 a fost unul care le-a marcat destinul. Cei doi s-au întâlnit din nou! Surprinzător pentru mulţi, Angela este cea care a făcut primul pas şi... a fost refuzată de Marius.

”Am făcut primul pas și m-a refuzat și m-a refuzat, chiar primul pas, al doilea și al treilea, am avut trei încercări și mi-a dat pas, asta se întâmpla de Crăciun când ne-am întâlnit la o petrecere. M-a refuzat elegant, normal, că avea altă relație. A fost corect!”

După mai multe ieşiri în oraş, el şi-a dat seama că artista este jumătatea lui. După trei căsnicii eşuate, ea şi-a găsit fericirea alături de Marius. Nunta celor doi a fost realizată în Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

”Suntem împreună de şase ani şi jumătate! Important este ce simţim noi, noi să fim bine. Am învăţat din necazurile mele şi chiar nu mai pun la suflet nimic din ce spune lumea! N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii… Toată lumea poate zicea: mă, dar ce-are asta? M-am tot gândit ce o să zică lumea, ce o să spună copiii? Eu îmi doream pe cineva care să mă iubească, să mă respecte! E un om bun, fetele mele au simţit imediat. Nu a făcut nimic special, dar fetele au văzut că mă face fericită, că le respectă!” a declarat Angela Rusu într-un interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este OTNIELA SANDU. "Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt...

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

Cine este OANA MARICA. "Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”

BIANCA IORDACHE: Cine este și cu ce se ocupă fosta iubita a lui Alex Bodi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nicole Cherry, despre operațiile estetice! Are sau nu artista intervenții la nivelul feței: „Nu aș avea de ce să mint”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri