Cine este Alex Dobrescu. "Eu îmi doresc ca el să fie un tată perfect pentru ea!"

cine este alex dobrescu
Cine este Alex Dobrescu

Alex Dobrescu a devenit cunoscut publicului larg, dat fiind faptul că s-a aflat într-o relație cu Cristina Cioran. Insă știați că acesta are o afacere în domeniul modei?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Alex Dobrescu, ce vârstă are acesta, dar și cu ce se ocupă în prezent. În plus, descoperiți și ce a declarat fosta sa parteneră, Cristina Cioran, legat de relația pe care aceștia o au în prezent.

 

Ce vârstă are Alex Dobrescu

Alex Dobrescu are în prezent frumoasa vârstă de 39 de ani.

Citește și: Cine este Cătălin Crișan. „Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine. N-am făcut degeaba umbră pamântului.”

alex dobrescu
Cine este Alex Dobrescu[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Bogdan Vlădău. "Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine!"

Cu ce se ocupă Alex Dobrescu

În ceea ce privește ocupația sa, se pare că Alex Dobrescu deține venituri în special provenite din propria sa afacere pe care o deține, afacere creată în domeniul modei. În plus, acesta este și proprietarul unui club social, numit Above the Sky, despre care postează destul de des în mediul online, în special pe contul său de Instagram, acolo unde se pot observa nenumărate fotografii și filmulețe din afacerea să.

In ciuda faptului că acesta nu este la fel de cunoscut precum fosta sa parteneră, Cristina Cioran, afacerea sa a avut de câștigat de pe urma notorietății sale.

alex dobrescu varsta
Cine este Alex Dobrescu[Sursa foto: freepik]

Cine este Alex Dobrescu

Alex Dobrescu a devenit cunoscut publicului larg, în momentul în care a intrat într-o relație cu Cristina Cioran. Cei doi au împreună o fetiță, iar în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu de aproape 2 ani de zile, cei 2 reușesc astăzi să aibă o relație mult mai bună și mai pașnică, fără

prea multe suișuri și coborâșuri ca până acum. Deși au decis ca în urmă cu aproape 2 ani să pună punct relației lor, la scurt timp după ce fetița lor a venit pe lume și chiar dacă Alex Dobrescu a dorit să se împace cu aceasta de nenumărate ori, de când a avut loc despărțirea, acest aspect nu s-a întâmplat, iar lucrurile intre ei au continuat sa fie in ape tulburi.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început.

Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) ”, a declarat aceasta, la scurt timp după ce relația lor a început.

În ciuda tuturor, în prezent cei doi se înțeleg mult mai bine și se comportă exact ca o familie obișnuită, chiar dacă nu mai locuiesc împreună. Recent, în cadrul unui podcast, Cristina Cioran a dezvăluit câteva aspecte legate de cum se înțelege acum cu fostul său partener, Alex Dobrescu, lucrurile fiind mult mai așezate, existând respect reciproc, iar fiica lor se poate bucura de o

creștere frumoasă și armonioasă.

Cu Alex am o relație foarte bună. Este tatăl Emei. (…) Pentru mine, așa cum taică-su o va trata pe ea, așa va ști că e normalitatea. Dacă va fi iubită, respectată, alintată, iubită, așa va căuta un bărbat pe profilul ăsta. Și eu asta îmi doresc. Eu îmi doresc ca el să fie un tată perfect pentru ea. Avem o relație mai bună acum decât când eram împreună. E totul mult mai clar.(...) Nu sunt mamă singură. Noi suntem părinți. Nu locuim împreună, în rest facem chestii împreună, ieșim și la masă, filmează cu mine la Mămici de pitici. Sunt episoade când filmează. De ce? Pentru că e un tip inteligent. Că noi nu ne-am înțeles, e altceva. Dar prieteni putem să fim ”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul unui podcast de pe canalul lui Jorge.

alex dobrescu si cristina cioran
Cine este Alex Dobrescu[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Vlad Drăgulin. "O să devină un mare actor, aveţi aur în casă!"

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Cuptorul tău ca nou! Două soluții simple și naturale pentru a scăpa de murdărie și grăsime

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies