Cine era fratele lui Zanni, băiatul care a murit în timp ce finalistul se afla la Survivor


Tânărul care s-a aruncat de pe clădirea unui cămin în luna martie a acestui an era băiatul cu care Zanni a copilărit și pe care îl considera fratele lui.


In articol:

Zanni a primit vestea răvășitoare după finala „Survivor România 2021” din Republica Dominicană. Câștigătorul finalei a aflat că băiatul cu care a copilărit și pe care-l considera ca un frate este cel care s-a sinucis aruncându-se de pe acoperișul căminului din Bucuresti, zona Vitan, în luna martie a anului acesta.

Citeste si: Ana Porgras, despre mesajul citit de Zanni în Republica Dominicană: "N-are nicio treabă, e un fake total"

Zanni și Alexandru au copilărit împreună la același cămin și aveau o conexiune foarte specială. Cei doi au fost crescuți și îngrijiți de mama Teo care i-a iubit ca și cum ar fi fost copiii ei. După plecarea din competiție, Zanni nu a știut nimic despre moartea fratelui său.

Alexandru renunțase la facultate și era instructor de fitness. Colegii lui de cămin au spus despre tânărul de 22 de ani că era consumator de substanțe ilegale. 

După 2 ore în care doar a stat pe acoperișul căminului, timp în care fosta lui iubită și echipajele de salvare au încercat să-l convingă să coboare, Alexandru s-a aruncat în gol. Alexandru a fost declarat decedat după o oră în care s-a încercat resuscitarea acestuia de către echipajele de salvare. 

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Elena Marin: "Ea era bună la început"

Zanni a vorbit despre prietenia dintre el și Alexandru

Faimosul a mărturisit că Alexandru era ca un frate pentru el. Cei doi tineri au copilărit împreună și a existat mereu o competiție din mai multe privințe. 

„Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime.  M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an. 

Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo. Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt", a mărturisit Zannidache. 


Abonează-te pe

Citește și:

//SĂGETĂTOR// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii zodiei Săgetător pot primi bani împrumutaţi în trecut!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

//PREVIZIUNI// Horoscop SĂPTĂMÂNAL: 26 iulie - 1 august 2021. O zodie poate primi o surpriză neaşteptată!

//DESCOPERĂ// Modele de unghii de toamnă. Idei de manichiură la modă în 2021

//DESCOPERĂ// Cura de slăbire cu mere. 10 kg în 7 zile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

//DESCOPERĂ// Cine este OANA MARICA. Biografie: data nașterii, relații amoroase, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri