Cine a lovit-o pe Simona Hapciuc de la Survivor România: "Am avut o ceartă și aceasta a fost rezultatul!"


Survivor România 20 februarie - O lovitură pe față Simonei Hapciuc a trezit semne de întrebare în rândul telespectaorilor!


In articol:

Ultima emisiune Survivor România 2021  a adus-o în centrul atenției pe Simona Hapciuc. Dupe ce au plecat din tabără la jocul traseului atât concurenții echipei Faimoșilor, cât și cei ai echipei Războinicilor au așteptat ca Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii să aibă cuvântul pentru a le vorbi despre traseul zilei.

După ce a avut câteva cuvinte de adăugat despre jocul de imunitate pentru care se luptau, Daniel a observat ceva pe fața faimoasei Simona Hapciuc. Pentru că au multe dispute și scandaluri uneori, de la înfometare, nervi, pierderea jocurilor, antipatii și afinități între concurenți, prezenatorul a vrut să lămurească un aspect ce putea fi observat de către oricine.

Survivor România 20 februarie- Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a dorit să lămurească apariția vânătăii de pe fața Simonei Hapciuc!

Daniel Pavel: “Aș vrea să vorbesc cu Faimoșii. Simona! Cum ești?!”

Simona Hapciuc: “Sunt foarte bine! De abia aștept să intru pe traseu, dat fiind faptul că la ultimul joc nu am reușit să întru. Nu am fost aleasă. Eu persoanal îmi doresc să câștigăm pentru echipă.”

Citeste si: Scandal în echipa Faimoșilor între Cătălin Moroșanu și Zanni! “Tu ești un nimeni! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!

Daniela Pavel: “Așa este, luptători sunteți toți, dar dacă mă uit puțin la tine, este ceva la ochiul drept acolo. S-a întâmplat ceva? Încă văd bine!”

Simona a precizat imediat că: “Am avut o ceartă și asta este rezultatul! … A fost în somn, Cătălin Moroșanu, s-a întors cum nu trebuia și efectiv mi-a dat cu cotul in ochi!”

Citeste si: Zanni și Elena Marin au intrat într-un scandal de neimaginat! "Baba Cloanța! Cotoroanțo! Îți mai zic o dată: “Sari în foc!”

Daniel Pavel într-un spirit de glumă îl întreabă pe Cătălin Moroșanu: “Cătălin, ce s-a întâmplat acolo?!”

Cătălin Moroșanu: “Din greșeală s-a întâmplat! Na.. Asta este!”

Vânătaia de la ochiul Simonei se putea observa de la o mare distanță și odată întrebați ceea ce s-a întâmplat, lucrurile s-au lămurit.

Cătălin Moroșanu și-a exprimat regretul pentru lovitură, aplicată din greșeală Simonei Hapciuc. În urma jocului de imunitate, echipa Faimoșilor a pierdut în fața echipei Războinicilor. Întorși în tabără, concurenții “roșii” au pornit câteva scandaluri ce au răsunat pe insula Republicii Dominicane.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cum poți prepara masca de păr cu amidon de porumb

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Relațiile de durată au la bază 2 trăsături. Care sunt acestea?

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător.

Doinița Oancea, la Survivor România 3? Care ar fi cea mai mare temere în competiția din Republica Dominicană

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Studiu: Persoanele care beau cafea au un risc cu 50% mai mic de a muri din cauza unei boli cronice de ficat.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri