Cine a fost eliminat de la Survivor România - 27 iunie 2021. Află beneficiile uleiului de cocos


Survivor România - 27 iunie 2021. Faimoşii şi Războinicii au luptat cu îndârjire alături de echipele grecilor.


In articol:

Ediţia de duminică difuzată în data de 27 iunie 2021, de la Survivor România 2021 a prezentat un al doilea joc, alături de echipele Faimoşilor şi Războinicilor din Grecia.

Jocul spectaculos a fost realizat pe un traseu de apă, al Mării Caraibilor. În urmă cu o săptămână, Faimoşii câştigaseră meciul și s-au putut bucura de o masă copioasă.

Cine a câștigat meciul internaţional la Survivor România în data de 27 iunie 2021

În data de 27 iunie 2021 recompensa fost adjudecată de echipa Războinicilor.  

Maria Chitu, Albert Oprea, Marius Crăciun şi Andrei Dascălu s-au putut bucura alături de Războinicii din echipa grecilor, de un candy bar plin cu prăjituri şi dulciuri delicioase. Totodată, aceştia au savurat preparate de tip fast food şi au depanat amintiri din timpul jocului.

Albert Oprea: Sunt foarte bucuros că am avut ocazia să ne luăm revanșa în formula asta. Mi-am dorit să aduc un aport pentru echipa asta şi am avut ocazia să închid jocul. Vreau

să felicit echipa. Îi felicit și pe Faimoși. Sunt fericit că avem timp să ne cunoaștem mai bine la petrecere.

Marius Crăciun: Este o victorie foarte dulce. Mă bucur că am adus victoria. Mă bucur că am adus două puncte și am ajutat echipa.

Cine a fost eliminat de la Survivor România în data de 27 iunie 2021

La primul consiliu de nominalizare al pierderii primului joc de imunitate, Sebastian Chitoșcă a fost nominalizat.

La cel de-al doilea consiliu, Elena Marin a tras lozul necâştigător. Concurentul care a acumulat cele mai multe voturi din partea publicului, în echipa Faimoşilor a fost Zanni.

Drumul la Survivor România 2021 s-a oprit pentru Sebastian Chitoșcă.

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România- 26 iunie 2021. Află despre mâncarea tradițională din Republica Dominicană

Citeste si: Survivor România 27 iunie 2021. Daniel Pavel anunță un nou joc între concurenții români și concurenții greci

„Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă.

Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportiv și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici. Nu am spus niciodată că am un vis să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei.”

Survivor România- 27 iunie 2021. Află beneficiile uleiului de cocos

Uleiul de cocos se extrage din nucile de cocos. O multime de beneficii sunt oferite de nucile de cocos.... Uleiul de cocos este unul dintre acestea. El conţine fier, vitamina K şi reprezintă un antioxidant puternic. Totodată, uleiul de cocos mai conţine şi vitamina E, importantă pentru persoanele care se confruntă cu anemie. Cocosul contribuie la regenerarea pielii şi la prevenirea îmbătrânirii premature a acesteia. Pe lângă toate acestea, uleiul de cocos oferă multe beneficii tenului, îngrijirii părului, digestiei şi chiar şi pentru pentru activitatea cerebrală.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri