Cine a fost eliminat de la Puterea Dragostei pe 23 mai 2021


Puterea Dragostei 23 mai 2021 – Cea mai nou ediţie a galei de la Puterea Dragostei a avut surprize neaşteptate


In articol:

Gala emisiunii Puterea Dragostei din data de 23 mai 2021, a adus în atenţia publicului o situaţie neaşteptată. Lunile au trecut.... O parte din concurenţi sunt mereu într-o tensiune continuă şi pe punctul de a izbucni, de la cel mai mărunt lucru.

Cei mai noi concurenţi intraţi în casă nu au timpul necesar pentru a se mai obişnui cu tot ceea ce reprezintă competiţia Puterea Dragostei. Momentul cel mai aşteptat al fiecărei gale Puterea Dragostei, este atunci când Cristina Mihaela anunţa favoriţii săptămânii şi eliminarea unui concurent.

Cine a ieșit favorit la Puterea Dragostei azi, 23 mai 2021

Cine a fost eliminat de la Puterea Dragostei azi
Cine a fost eliminat de la Puterea Dragostei azi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Război între Cristian Comănici și Mariana! Replici acide între cei doi concurenți: „Ipocrită ești tu!” Urmărește ediția emisiunii Puterea Dragostei de luni, 24 mai, difuzată de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Favoriţii emisiunii din data de 23.05.2021 au fost Cristian Marinescu şi Alexandra. Lupta este stransă între cei doi concurenţi, aproape de la începutul competiției. După câteva momente de suspans Cristina Mihaela a făcut marele anunţ al premiului de 1500 de euro. Favoritul zilei de 23 mai 2021 a fost Alexandra.

Cine a fost eliminat de la Puterea Dragostei pe 23 mai 2021

Amira și Selatin au adunat cele mai multe voturi pentru eliminare în această săptămână, din partea concurenţilor casei  Puterea Dragostei. Din fericire pentru mulţi telespectatori ai emisiunii, nici aceştia nu au părăsit competiţia. Surpriza de proporţii, a venit din partea unei concurente care și-a manifestat dorința de a se întoarce în România pentru a-i fi alături tatălui ei bolnav.

Citeste si: Probleme în paradis?! Motivul pentru care Mona de la „Puterea Dragostei” a plecat singură la mare și l-a lăsat pe Jitaru acasă

Cine a fost eliminat de la Puterea Dragostei pe 23 mai 2021
Cine a fost eliminat de la Puterea Dragostei pe 23 mai 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei continuă seria de atacuri la adresa lui Lino Golden: ”N-are niciun talent”

Prezentatoarea Cristina Mihaela a citit mesajul ascuns în cutia Pandorei:

„Dragi concurenți, așa cum v-am obișnuit, întotdeauna noi am ținut cont de prioritățile și nevoile voastre. Un alt concurent și-a exprimat dorința de a părăsi competiția din motive bine întemeiate.

Deoarece propria familie are nevoie de sprijin, iar tatăl acestei persoane întâmpină probleme de sănătate, noi am hotărât să îi permitem să fie alături de cei dragi în aceste momente dificile.

Numele persoanei ce și-a exprimat dorința de a merge acasă este.... Andreea.”, a precizat Cristina Mihaela.

Cu lacrimi pe obraji, Andreea a menţionat că decizia ei este definitivă şi nu mai există vreo cale de întoarcere. A menţionat ca toate certurile între ea şi Romeo au convins-o că ia decizia corectă, ştiind că relaţia lor s-a încheiat. 


Abonează-te pe

Citește și:

Aya, dezvăluiri șocante despre Maria la Puterea Dragostei: "Îți trimit și cu cine a dormit la hotel"

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Alexandra și Codruț se află în pragul despărțirii la Puterea Dragostei

Mariana a izbucnit în lacrimi la Puterea Dragostei! Ce se întâmplă cu îndrăgita concurentă?

O formulă pentru relaţii durabile. Crezi ca o cunosti?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri