Christina Ich atacă dur o celebră creatoare de modă: „Ferentari e 5th Avenue”


În cadrul mai multor postări în secțiunea stories, pe Instagram, Cristina Ich o atacă dur pe creatoarea de modă a cărei rubrică „AMEȚITELE ȘI MAFIOȚII” a devenit celebră.


In articol:

Se știe deja că un mare designer român este viral pe platforma YouTube prin filmulețele sale săptămânale în care comentează atât ținutele vedetelor, cât și atitudinea unor anumite persoane. Comentariile acesteia sunt, de multe ori, răutăcioase, mai ales la adresa unor persoane publice.

Una dintre persoanele publice pe care creatoarea a decis să o comenteze, a fost Cristina Ich.

Cred că toți cei care au auzit măcar o singură dată numele ICH știu cât de sinceră și naturală este frumoasa româncă în fața fanilor ei. Astfel, aceasta a povestit despre cum a fost la o farmacie din București unde erau doar 3 femei și undeva la 7-8 bărbați.

A menționat faptul că era foarte bucuroasă din această cauză, a fost surprinsă plăcut să vadă atâția bărbați preocupați de creșterea copiilor lor (pentru că magazinul era unul destinat bebelușilor).

În cadrul unuia dintre vlog-urile sale, celebra creatoare de modă blamează bărbații care își plimbă copii, pe cei care poartă port bebe și pe cei care împing la căruț, motivul fiind acela că un bărbat trebuie să muncească și nu să aibă timp de petrecut cu copilul.

Cristina Ich, proaspătă mămică alături de consortul sou, Piți Jr., o imită pe aceasta, ba chiar este amuzată de afirmațiile văzute de milioane de oameni care urmăresc designer-ul în cauză. „Ca să dai exemple, tu trebuie să excelezi- ceea ce nu e cazul!”, spune protagonista noastră.

Cristina Ich, de apreciat pentru sinceritatea sa

„Noi nu trăim în trecut, suntem în 2020.

Bărbații nu mai scot pistoale (n.r.- pe stradă) că merg la pușcărie. Mentalitatea aceasta sexistă este scârboasă!”, declară Cristina Ich pentru fanii săi. Se știe că aceasta a fost mereu vehementă împotriva oamenilor care au un impact negativ asupra societății, ba chiar menționează, în atenția tinerilor care o urmăresc: „Vă rog să nu credeți că ceea ce spune este normal, pentru că nu este. Normalitatea ți-o faci tu, nu te ghidezi după regulile altora.”

Citeste si: Cum arată regina Instagramului, Cristina Ich, la doar o lună după naștere?

Citeste si: Veste uriașă în showbiz! A născut un băiețel perfect sănătos

Citeste si: Vestea zilei! S-a logodit în urmă cu puțin timp! Ce inel a primit

Mereu onestă, Cristina Ich a rămas, în ciuda faimei, o femeie simplă, cu valori bine puse la punct, foarte onestă și deschisă față de publicul său. Aceasta își împinge urmăritorii să rămână la fel și să nu pozeze în altceva, „Nici la mine nu e cazul să mă dau Sfânta Filofteea[...] În viața de familie, eu nu excelez. Și nici Alex. Suntem copii.[...] Dacă nu aș putea să fac ceva, i-aș cere ajutorul.”

De asemenea, aceasta critică dur statutul social al creatoarei de modă care este diametral opus față de afirmațiile ei. „ Vine cineva să ne spună cum ar trebui să fie un bărbat... Tu de ce nu ai unul lângă tine dacă tot știi?[...] Dacă tu ești un exeplu de feminitate și cultură, de ce nu ai un bărbat ?” întreabă vehement focoasa logodnică a lui Piți Jr.


Abonează-te pe

Citește și:

Veste uriașă în showbiz! A născut un băiețel perfect sănătos

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

Cristina Ich a fost cerută de soție: „Este exact cum mi-am imaginat”

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie! Cum arată bijuteria

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Bacterie periculoasă pe plajele din România! Anunțul venit din partea DSP: „S-a identificat un risc semnificativ pentru sănătatea utilizatorilor”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri