Christian Sabbagh, despre căsătoria cu a doua soție. Unde a cunoscut-o jurnalistul: „A fost dragoste la prima vedere, cu năbădăi până la apariția copiilor.”

Christian Sabbagh, despre căsătoria cu a doua soție. Unde a cunoscut-o jurnalistul: „A fost dragoste la prima vedere, cu năbădăi până la apariția copiilor.”
Christian Sabbagh, despre căsătoria cu a doua soție. Unde a cunoscut-o jurnalistul: „A fost dragoste la prima vedere, cu năbădăi până la apariția copiilor.”

Christian Sabbagh a vorbit despre cum și-a cunoscut actuala soție.

Christian Sabbagh, cunoscutul prezentator de știri de la Kanal D, cu o carieră de succes, se poate declara mulțumit și pe plan personal, acolo unde are o căsnicie fericită. În cadrul emisiunii În Oglindă, acesta a povestit cum și-a cunoscut actuala soție, la doi ani de la divorțul din căsătoria precedentă, astfel că spune că aceasta nu este vinovată cu nimic de despărțirea lui. Cei doi s-au cunoscut la Istanbul și spune că a fost o dragoste la prima vedere. 

„Eu am divorțat în 2012, pe Iulia am cunoscut-o în 2014, după doi ani. Doi ani am fost burlac. Iulia nu are nicio vină. Nu știu cine speculează. Da, adevărat că nici nu m-am pus la mintea lor să mă duc să vorbesc cu avocații, să le trimit notificări. Am cunoscut-o în 2014 în Istanbul, a fost dragoste la prima vedere. Ceva ce m-a fascinat la ea, ea nici nu știa cine sunt.

În relațiile mele și în cei doi ani toată lumea știa cine sunt, domnul Sabbagh, ea habar nu avea. Culmea, eu ca să mă dau important, „sunt cineva, lucrez în domeniul televiziunii. Sunt cineva important în România.” „Nu știu nu am auzit de tine.” M-a făcut, am zis că chiar că este persoana potrivită pentru mine. Nu avea niciun interes, nu mai știa, nu mă cunoștea.”, a mărturisit Christian Sabbagh.

Cum a ajuns Christian Sabbagh să se căsătorească cu actuala soție

Citește și: Cine este Christian Sabbagh. „Cea mai mare suferință a fost când mi-a murit mama, aveam 13 ani”

Christian Sabbagh
Christian Sabbagh[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este IULIA SABBAGH. „Eu am început să studiez Medicina în Spania, dar cum a venit Anais pe lume a trebuit să renunţ după primul an."

Christian Sabbagh a mai povestit și de faptul că dragostea lor a fost cu năbădăi până în momentul în care au apărut copiii, deoarece au fost și foarte multe persoane răuvoitoare care i-au băgat tot felul de chestii în cap. Lucrul care l-a surprins pe el au fost că ea nici măcar nu știa cine este, astfel că nu avea niciun interes față de acesta.

„Am schimbat numerele de telefon, ea a plecat în Spania, eu m-am întors în România, ne-am conversat, apoi am rugat-o să vină în România. A venit, toate bune și frumoase, a fost dragoste cu năbădăi până la apariția copiilor, că una, două plec la mama, lua avionul, iar se întorcea și tot așa. Gelozii, mici șicane. Mai erau și persoane răuvoitoare care i-au băgat tot felul de chestii în cap.

Că nu are niciun gând serios cu tine. Totul s-a liniștit când ne-am căsătorit, i-am arătat că nu îmi bat joc de nimeni, că este iubirea vieții mele, ca o iubesc, respect și chiar am grăbit chestia asta pentru că ea a rămas însărcinată.”,  a mai spus Christian Sabbagh.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

Christian Sabbagh
Christian Sabbagh[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cine este IULIA SABBAGH. „Eu am început să studiez Medicina în Spania, dar cum a venit Anais pe lume a trebuit să renunţ după primul an."

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Fatih nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies