Cezar Amititeloaie s-a căsătorit. Vezi ce rochie a avut mireasa


Unul dintre cei mai doriți burlaci, Cezar Amititeloaie, din România s-a căsătorit cu aleasa inimii.


In articol:

Îndrăgitul prezentator TV s-a căsătorit cu iubita lui, Manuela Alexuc, pe o frumoasă plajă din Thassos, iar petrecerea a durat nici mai mult, nici mai puțin de o săptămână.

 

Doctor Cezar, prezentatorul emisiunii Hello Chef, și-a unit destinul cu Manuela Alexuc.

Mireasa a avut o ținută specială și surprinzătoare pentru invitați, optând pentru o rochie de mireasă ceva mai transparentă. 

Prezentatorul emisiunii Hello Chef, Cezar Amititeloaie, s-a căsătorit cu Manuela Alexuc

Doctor Cezar Amititeloaie a avut mulți invitați la nuntă, toți au purtat haine de culoare albă. Manuela Alexuc a reușit să atragă toată atenția asupra ei cu apariția ei atrăgătoare. Pozele de la nuntă au fost realizate de Cătălin Paloșanu și distribuite pe rețelele de socializare pe cei doi proaspăt-căsătoriți.

Cezar Amititeloaie are 49 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Acesta a terminat Facultatea de Medicină din Iași, după care a devenit fondatorul brandului Vivertine, proiect care oferă servicii și din categoria fitness, și din categoria medicală. Cezar este medic specialist cardiolog, antreprenor, iubitor de sport, psihologie si nutriționist. 

Doctor Cezar a hotărât să se axeze pe carieră din dorința de a-i învăța pe oameni să fie preventivi când vine vorba de problemele de sănătate pe care le-ar putea întâmpina, totodată să-și schimbe în bine stilul de viață.

Anul acesta a devenit și prezentator la emisiunea Hello Chef, împreună cu Roxana Blenche, finalista competiției de gătit Chefi la Cuțite.

Manuela Alexuc, divina mireasă, a terminat în anul 2010 cursurile Facultății de Filosofie și Științe Politice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, după care a mai făcut și un master în Economie și Afaceri Internaționale. Pesemne că Manuela Alexuc este o femeie inteligentă, căreia i-a plăcut școala.

Din anul 2017, Manuela lucrează ca PR și ca manager de vânzări la Vivertine împreună cu soțul ei, brand fondat de Cezar Amititeloaie. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEŞTE: Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. O zodie are probleme mari cu banii.

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Celia a dezvăluit numele fetiței ei! Când va naște artista pentru a doua oară

CV: Cine este AMALIA BELLANTONI. Biografie: vârsta, căsătorie, soţ, copii, afacere

DESCOPERĂ: Cine este MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022. O zodie va afla care îi sunt prietenii adevărați.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri