Celine Dion, veste șoc- vrea o fetiță! Deși are 52 de ani, va avea al patrulea copil!


Celine Dion își dorește să devină mamă pentru a patra oară! Pentru că are trei băieți, își dorește să adopte o fetiță, ca familia ei să fie completă.


In articol:

Celine Dion, solista îndrăgită de milioane de fani, își dorește să devină mamă pentru a patra oară! Franțuzoaica are trei băieți, cel mare în vârstă de 19 și gemeni în vârstă de 9 ani, motiv pentru care este pregătită să devină și mamă de fată.

Citeste si: Celine Dion șochează din nou! Artista a ieșit în costum de baie pe străzile din Paris

celine dion, varsta celine dion, celine dion mama, celine dion copii
celine dion, varsta celine dion, celine dion mama, celine dion copii

Conștientă de vârsta sa înaintată, deși își dorește extrem de mult o fetiță, solista este conștientă că acest lucru nu mai este posibil, din punct de vedere biologic, așa că va recurge la adopție. Biograva lui Celine Dion, Elizabeth Reynaud, a mărturisit că solista ia în considerare varianta adopției, mai ales că este foarte încântată de a fi și mamă de fată.

Cu toate acestea, decizia lui Celine Dion de a avea încă un copil, o fetiță, nu este întâmplătoare. Fiul său cel mare este pregătit se plece de acasă, urmează să își înceapă viața de adult și să își decidă singur destinul, iar gemenii cresc pe zi ce trece și, în curând, și ei vor urma pașii fratelui mai mare. Astfel, Celine Dion este pregătită să aibă cel de-al patrulea copi, pe care să îl îngrijească și iubească, mai ales că va reuși să își împinească visul de a avea o fetiță.

Citeste si: Celine Dion a fost acuzată de satanism! Motivul e halucinant

Celine Dion a trăit o adevărată dramă. După moartea soțului său, a avut probleme de sănătate și a fost nevoită să ia o pauză de la meseria sa

La ceva timp după decesului său, din anul 2015, Celine Dion a explicat că i-a fost foarte greu să treacă peste, mai ales că i-a fost alături timp de  21 de ani și în viața ei, nu a mai existat un alt bărbat.

L-a cunoscut pe regretatul său când avea doar 12 ani, când acesta a început să-i fie manager. În ciuda diferenței mari de vârstă dintre cei doi, Celine Dion a explicat că mereu soțul său i s-a părut un bărbat chipeș, care a tratat-o foarte frumos.

celine dion, varsta celine dion, celine dion mama, celine dion copii
celine dion, varsta celine dion, celine dion mama, celine dion copii

„Încă sunt măritată cu Rene. Nici măcar nu m-am sărutat cu un alt bărbat în viața mea,” povestea solista în anul 2016, la un an după decesul soțului ei. „El avea 38 de ani, îmi amintesc că mi s-a părut foarte chipeș. Nu numai că arăta foarte bine, dar mi-a dat impresia că are încredre în mine și că nu mă va trata ca pe un copil. Încă îl iubesc și sunt îndrăgostită de el,” a dezvăluit Celine Dion.

În anul 2018, după lungi perioade de muncă fără pauză, uzura psihică, dar și cea fizică, au intervenit, iar Celine Dion a primit o veste cutremurătoare: corzile sale vocale erau atât de afectatem încât a fost nevoită să își anuleze aparițiile pentru o bună perioadă de timp și să ia o pauză de la meseria care a consacrat-o. 

Citeste si: Celine Dion este bolnava! Ce a patit artista


Abonează-te pe

Citește și:

Celine Dion șochează din nou! Artista a ieșit în costum de baie pe străzile din Paris

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Anastasia Soare, în topul Forbes 2019 al celor mai bogate antreprenoare din SUA. Ce avere impresionantă are

Celine Dion este bolnava! Ce a patit artista

Pink, infectată cu noul coronavirus. Critici dure la adresa autorităților: „Un eșec al Guvernului...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de joi, 201 octombrie 2021, anuntul ANM: cer senin!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri