Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație. Ce alungă, de fapt, bărbații?

Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație
Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație

Află din rândurile următoare care sunt cele mai neatrăgătoare lucruri pe care o femeie le poate face într-o relație.

Atunci când vorbim despre o relație de cuplu și mai ales de începutul uneia, există o serie de lucruri pe care ar fi indicat să nu le faci. În general, bărbații sunt atrași sau respinși de anumite comportamente ale femeilor care nici măcar nu își dau seama că le au. Astfel, este foarte important să știi care sunt comportamentele care i se par neatrăgătoare unui bărbat pentru a încerca pe cât posibil să le eviți.

Descoperă în continuarea articolului ce trebuie să faci pentru a avea parte de reușită în viața amoroasă și descoperă și alte sfaturi interesante de care trebuie să ții cont.  

Trebuie să oprești bârfa

Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație
Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație[Sursa foto: freepik]

Nimic nu este mai plăcut decât o persoană care bârfește. Este un foarte urât pe care nimeni nu ar trebui să îl facă, fie că vorbim despre bărbați sau despre femei.

Cu atât mai mult, femeile sunt mai predispuse la un astfel comportament, care devine foarte supărător pentru partener. Acest comportament afectează considerabil o relație de cuplu aflată la început, deoarece el observă că tu vorbești negativ despre alte persoane și automat o să creadă că la un moment dat o să vorbești negativ și despre el.

Nu mai folosi limbajul pe care-l are o victimă

Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație
Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație[Sursa foto: freepik]

Multe persoane au tendința de a da vina pe ceilalți pentru ceea ce se întâmplă lor în viață, căzând astfel în ipostaza de victimă. Ei bine, trebuie să ții cont că acest comportament va îndepărta bărbatul de lângă tine și îl va face să aibă o părere greșită despre ceea ce ești cu adevărat. Așadar, ar trebui să încetezi să mai dai vina pe circumstanțe și condiții pentru propria ta experiență și să încercă să îți asumi responsabilitatea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu trebuie să vadă că ești incapabilă să porți o conversație

Citește și: Ce își dorește un bărbat de la o relație. Cum să vorbiți cu partenerul pentru a evita frustrările și nemulțumirile

Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație
Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație[Sursa foto: freepik]

Există o artă a conversației care trebuie să existe în orice relație. Astfel, partenerii observă că există o chimie între ei și se bucură de fiecare cuvânt pe care îl spune celălalt. Atunci când unul dintre ei arată dezinteres față de conversație sau monopolizează discuția, ei bine, lucrurile încep să scârțâie ușor, iar de multe ori celălalt începe să se retragă.

Așadar, este foarte important să știi cum să porți o discuție cu un bărbat și cum să îi menții interesul față de conversație.

Dacă nu știi ce ar trebui să discuți cu el, iată câteva direcții pe care ai putea să mergi în cadrul primelor întâlniri:

Vorbește despre familia ta și trecutul tău

La început, un bărbat care este interesat de tine va vrea să te cunoască mai bine, să îți cunoască trecutul, familia și să audă povești amuzate din copilărie. Așadar, poți să vorbești cu lejeritate despre familia și trecutul tău, fără a introduce detalii despre foții parteneri.

Astfel, va fi o discuție degazată și relaxată prin intermediul căreia el te va cunoaște, iar tu vei menține interesul conversației.  

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Întreabă-l despre momentele plăcute ale copilăriei lui

După ce ai vorbit despre tine, este momentul să îl lași pe el să se prezinte. Astfel, poți să îndrepți atenția către el pentru a nu se simți neglijat și să îl întrebi despre momentele plăcute ale copilăriei lui și alte detalii de genul acesta. Vei crea o atmosferă plăcută, în cadrul căreia el se va simți relaxat, iar tu vei avea posibilitatea să îl cunoști mai bine.

Cât de mult contează felul în care comunici

Citește și: 3 obiceiuri feminine pe care bărbații le găsesc foarte atrăgătoare

Comunicarea în cuplu
Comunicarea în cuplu[Sursa foto: freepik]

Atunci când vorbim despre comunicare în cuplu ne referim atât la cea verbală, cât și nonverbală sau paraverbală, care sunt la fel de importante. Astfel, trebuie să fii foarte atentă să îți expui clar și frumos ideile, dar în același timp contează foarte mult cum îți folosești corpul, mimica, gestica și tonalitatea vocii. Așadar, pentru a avea parte de experiențe plăcute în cadrul întâlnirilor, dar și pentru a duce o relație de cuplu la stadiul următor, trebuie să ții cont de faptul că felul în care comunici este extrem de important.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum ne afectează copilăria, în relația de cuplu. Ce așteptări au femeile de la parteneri

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies