Cele mai frumoase modele de verighete din aur pentru 2015


Sunt o mulţime de modele de verighete din aur care arată încântător, elegant şi care inspiră autenticitate fără că valoarea lor să scadă odată cu trecerea timpului.

Cele mai frumoase modele de verighete din aur vor atrage întotdeauna mulţi miri care să le achiziţioneze, deoarece în afară de faptul că arată excepţional, nu ruginesc, nu se oxidează şi rezistă coroziunilor. Aurul de 24 karate este cel pur, cu un preţ ridicat, iar verighetele standard au fie 14 karate (puritate 58.3 %), fie 18 karate (puritate 75 %).

Modelele de verighete din aur galben sunt încă neîntrecute în popularitate şi în 2015 cunosc o revenire în forţă, deoarece au fost întotdeauna favoritele industriei bijuteriilor şi sunt preferate de mirii tradiţionalişti. Aurul galben nu se adresează strict persoanelor trecute de prima tinereţe - oricine poate purta verighete din acest metal, indiferent de vârstă. Verighetele din aur galben se potrivesc foarte bine persoanelor care au tenul măsliniu, părul brunet, ochii închişi la culoare. În schimb, cele din aur alb şi nuanţele de roz favorizează tenul deschis.

Cele din aur alb şi platină necesită să fie placate anual cu rodiu că să îşi păstreze nuanţa strălucitoare şi să arate ca noi, căci necesită întreţinere când sunt purtate des, altfel vor arăta mate (rodiul este responsabil de culoare, duritate şi luciu). Cele din aur galben, în schimb, nu au nevoie să mai fie placate (se întreţin mai uşor, prin lustruire). Aurul alb nu este un metal pur, ci aliaj, de aceea este posibil ca unele persoane să fie alergice la el, mai ales dacă este combinat cu nichel, de exemplu.

• Varietatea de modele de verighete din aur galben reprezintă fidelitatea, prin faptul că nuanţele de galben sunt familiare, calde; aliajele cele mai des utilizate sunt cuprul (care oferă o influenţa roşcată) şi argintul (nuanţa este puţin spre verzui).

• Aurul alb semnifică prietenia. El devine alb deoarece este placat cu rodiu pentru a proteja metalul din interior, încât verighetele să nu se degradeze atunci când sunt purtate zilnic. Cu timpul, însă, suprafaţa cu rodiu se toceşte, de aceea trebuie placate din nou, ca să îşi recapete aspectul iniţial (acest proces poate fi destul de costisitor).

• Aurul roz, simbolizează iubirea. Cuprul este cel responsabil de nuanţa: cu cât verighetele sunt mai roze, cu atât conţin mai mult cupru ca aliaj. Modelele de verighete din aur roz sunt foarte apreciate, întrucât se potrivesc tuturor tipurilor de ten şi oferă un aspect mai romantic faţă de celelalte.

Vezi mai multe modele de verighete pe site-ul mireasa-perfecta.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

6 modele de sandale la modă anul acesta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri