Cele mai compatibile zodii in 2017! Iata cine isi gaseste sufletul pereche


2017 va fi un an al restartului. Toata lumea o va lua de la zero si asta pentru ca, din punct de vedere numerologic, acest an sta sub puterea cifrei 1. 1 simbolizeaza inceputul, revolutia, imprevizibilul, schimbarea de paradigme sociale.

In 2017 compatibilitatile se vor schimba, ca in fiecare an. Anumite semne zodiacale care nu s-au inteles pana acum vor face casa buna in viitor, asa ca trebuie tinut minut cu cine e bine sa colaborati in anul karmic 1.

COMPATIBILITATILE-SURPRIZA:

Top 4 zodii care isi schimba complet viata in 2017! Gasesc fericirea adevarata!

FECIOARA + RAC = multa intelegere, imbinarea conceptiilor diferite de viata intr-un mod armonios, dragoste si, de ce nu, chiar copii. Racul si Fecioara au fost mai mereu la cutite. Cele doua semne zodiacale au trait mereu intr-un conflict mocnit, insa in 2017 trebuie sa isi uneasca fortele pentru a obtine ce vor. Vor fi intr-o puternica uniunie spirituala alegand drumuri similare in viata.

Horoscop Urania 2017: Lunile in care se anunta cumpene mari!

BALANTA + CAPRICORN = prietenie adevarata, perspective de viitor promitatoare si un succes financiar neasteptat. O zodie de aer si una de pamant pot face lucruri senzationale impreuna. In anul 2017 vor fi pe aceeasi lungime de unda si trebuie sa stie ca unul fara altul nu pot obtine lucruri importante, lucruri la care viseaza.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Irina Rimes, noi probleme de sănătate! Artista a făcut anunţul trist!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri