Cele mai calde urări de Anul Nou din partea echipei kfetele.ro!


Cele mai calde urări de Anul Nou din partea echipei kfetele.ro! Vă dorim un an fericit, plin cu realizări şi momente deosebite.

Să fii femeie, nu e ușor. Trăim într-o societate rapidă, îmtr-o continuă schimbare și e foarte greu uneori să ținem pasul cu toate noutățile. Tot ce a rămas la fel, însă, e perioada aceasta superbă în care trebuie să dăm și să fim BUCURIE pentru oamenii din jurul nostru. Așadar, Un An Nou Fericit şi liniştit vă urează şi echipa kfetele.ro.

Vă dorim să învățați să vă iubiți mai mult și să realizați că sunteți frumoase, pentru că frumusețea vine din energia pe care un om o manifestă.

Vă dorim să fiți fericite și să multiplicați toată bucuria pe care o primiți, să vă entuziasmați la lucrurile mici și să vă accesorizați toate ținutele din 2020 cu zâmbete sincere.

Vă dorim să fiți stilate în continuare și să vă purtați hainele cu mândrie și atitudine, indiferent de siluetă și greutate.

Să vă machiați atât cât vă simțiți bine, atunci când simțiți să o faceți și așa cum vă vedeți cel mai frumoase.

Ne dorim foarte tare pentru voi să înțelegeți că trend-urile nu sunt cele care ne ghidează existența, că primează confortul propriu și că acestea setează niște linii mari pe care noi le urmărim în măsura în care ne simțim bine.

Să știți că moda e dictată de fiecare în parte și nu de revistele de profil, acolo apar niște noțiuni pe care fiecare le adaptează apoi la propriul stil, așa că nu trebuie să vă supărați dacă aceeași rochie nu arată pe voi ca pe Bella sau Gigi Hadid.

Dacă celebra Lizzo poate să poarte orice și să arate fabulos, sigur puteți și voi, ba chiar vă îndrumăm să faceți asta!

În principiu, vă dorim vouă ce ne dorim și nouă- să învățati că în toată agitația secolului XXI și odihna e importantă, că un pahar de apă și o cremă hidratantă fac minuni, că voi vă purtați hainele și nu invers și că voi sunteți pe primul loc, iar oamenii pe care îi iubiți vin după.

Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă urăm sărbători fericite!

Cu drag și cu iubire,
familia kfetele.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Marea Finală “Bravo, ai stil ! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Carmen de la Sălciua, prezentă la divorțul iubitului ei, Marian Corcheș! Bianca, fosta lui soție, a fost jignită de artistă: „Carmen a dovedit ce caracter are”

5 jocuri care îți vor ajuta copilul să dezvolte inteligență emoțională și să-și îmbunătățească limba engleză

Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională! Iubita lui George Burcea vrea să exceleze într-un alt domeniu: „Aş putea oricând să fac şi asta”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri