Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale


Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale

Le consumam in fiecare zi, dar nu ne-am gandit pana acum ca pot fi toxice.

Aceste alimente pot fi otravitoare daca le consumi in mod exagerat:

  • nucsoara este halucinogena. Consumul a mai mult de 5 grame provoaca crampe musculare si psihoza.
  • tonul absoarbe mercurul si acesta ajunge la creier odata consumat.
  • migdalele amarui pot cauza probleme adultilor, iar copiilor le pot fi fatale. Doar 7-10 migdale marui sunt suficiente pentru a cauza probleme. Insa exista varianta buna, migdalele dulci, care sunt chiar benefice.
  • rubarba, consumata in cantitati mari, poate cauza pietre la rinichi.
  • cartofii cu coaja verde sau cei care au germenii verzi au o substanta toxica, evita sa-i consumi.

Sursa: frunzaverde.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: De ce se poartă verigheta pe mâna stângă

Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l oprească

Horoscop BALANȚĂ Noiembrie 2021. Nativii BALANȚĂ

DESCOPERĂ: Câte operații estetice are Loredana Chivu

CITEȘTE: Ponturi pentru o relație minunată. Dacă faceţi aceste lucruri, veţi fi fericiţi!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

ELIZA NATANTICU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri