Cea mai bună compatibilitate pentru Taur. Care e zodia potrivită pentru acești nativi

zodia taur compatibilitate

Cea mai bună compatibilitate pentru Taur

Nativii zodiei Taur au o adevărată compatibilitate cu o anumită zodie. Însă știai care este aceasta?

Aflați din rândurile următoare care este cea mai mare compatibilitate a zodiei Taur, cu cine se mai potrivește aceasta, dar și cu cine nu se potrivește, mai exact.

 

Taurul are cea mai bună compatibilitate cu zodia Scorpion

Taurul este una dintre cele mai stabile  și rezistente zodii din horoscop, iar Scorpionul este cel mai bun companion pentru el.

O pereche dintre aceste două zodii este puternică și echilibrată, iar cei doi sunt foarte devotați și încrezători unul în celălalt. Taurul și Scorpionul sunt semne de apă și pământ, așa că acest cuplu este o combinație perfectă de sentimente. Taurul este un partener pe care Scorpionul îl va aprecia întotdeauna pentru curaj și perseverență. În plus, acesta sporește intensitatea și pasiunea relației lor, ceea ce poate ajuta la echilibrarea naturii mai calme a Taurului.
În plus, Scorpionul este foarte sensibil și poate ajuta Taurul să-și exprime emoțiile.

Citește și: Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie 2024. 2 zodii vor resimți puternic efectele

zodia taur dragoste
Cea mai bună compatibilitate pentru Taur[Sursa foto: freepik]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: 25 de moduri de a-ți uita fostul partener

Cu cine se mai potrivește zodia Taur

Taurul se potrivește bine cu multe alte zodii în afară de Scorpion. Una dintre acestea este Fecioara, deoarece, la fel ca și Taurul, este un semn de Pământ. Deoarece împărtășesc multe valori și obiective, acești doi oameni sunt prieteni și au o relație puternică. Capricornii sunt un alt partener cu care Taurii se pot înțelege bine.

Ambele zodii apreciază siguranța și stabilitatea și privesc viața într-un mod pragmatic și realist. În plus, deoarece Capricornul este un semn cardinal, va ajuta la aducerea de noi concepte și perspective în relații, în timp ce Taurul va fi acolo pentru a menține și consolida fundamentele acesteia.

zodii compatibile cu taur
Cea mai bună compatibilitate pentru Taur[Sursa foto: freepik]

Zodii care NU se potrivesc cu Taurul

Într-o relație Taur-Vărsător, nu există prea multe puncte comune.

În timp ce Vărsătorul este înrădăcinat în haos și schimbare, Taurul iubește să stabilească limite și să respecte o rutină. Taurul este posesiv și materialist. Vărsătorul nu este de acord cu asocierea și apreciază conceptele. Singura modalitate de a se bucura unul de celălalt este dacă Taurul îl învață pe Vărsător ce își dorește, iar Vărsătorul investește multă energie și efort pentru a-și satisface partenerul.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Este greu să rămână unul lângă altul pentru o perioadă lungă de timp, mai ales dacă Taurul nu poate înțelege de ce Săgetătorul nu va fi liniștit și concentrat. Pentru Săgetător, rutina tipică a Taurului este atât de plictisitoare. Taurul nu va lua în considerare nevoia de schimbare continuă a Săgetătorului. Cele doua semne au multe de oferit unul celuilalt la început și probabil vor rămâne prieteni buni pentru totdeauna.

Cu toate acestea, există puține lucruri care să-i țină împreună într-o relație lungă. Dacă încep ca prieteni și formează o legătură mai profundă pe parcursul anilor, sau chiar deceniilor, există șansa unei relații de lungă durată sau chiar a unei căsătorii.

Dacă doi Tauri și Berbeci își dau timp să se obișnuiască unul cu celălalt, pot avea o relație durabilă.Vor deveni un cuplu minunat când se vor simți confortabil. Berbecul iubește activitatea și aventurile, în timp ce Taurul este un stâlp în care alții găsesc confort și stabilitate. Taurul nu va sprijini pe cineva care încearcă să-l domine pe Berbec, chiar dacă dorește să-l păstreze în siguranță. Taurul se concentrează pe satisfacția partenerului lor și nu îi pasă prea mult de scopul final. Cu toate acestea, Berbecul nu are pasiunea și emoția pe care Taurul o dorește.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.

ce zodii nu sunt compatibile cu taur
Cea mai bună compatibilitate pentru Taur[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

25 de moduri de a-ți uita fostul partener

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa ceva

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies