Ce truc de înfrumuseţare are Katy Perry? Află secretul superbei artiste!


Secretul strălucirii frumoasei Katy Perry! Cine este castigătoarea premiului Emmy care a învățat-o pe artistă să se macheze

 

Katy Perry! Se poate spune că întruchipează strălucirea unei vedete adevărate. Dincolo de talentul muzical și de milioanele de fani care o admiră pentru asta, Katy mai este apreciată pentru ceva. Are mereu un look în conformitate cu statutul său de vedetă.

 

 

Cu siguranță, fanele artistei se întreabă care sunt secretele frumuseții și prospețimii lui Katy. Ei bine, se poate spune ca frumoasa brunetă și-a dat un "restart" la look in momentul in care a cunoscut-o pe Melanie Mills.

Pare incredibil cum Melanie, o scriitoare pasionata de make-up, a reușit în 2008 să câstige premiul Emmy pentru make-up-ul concurenților din show-ul tv "Dancing with the stars". Melanie s-a ocupat de look-ul participanților la emisiunea de succes timp de 13 sezoane. De atunci, lumea televiziunii și a filmului a înțeles că Melanie poate face minuni la capitolul look de vedetă, așa că tot mai multe dive hollywoodiene i-au cerut ajutorul pentru a arăta mereu spectaculos.

 

Secretul strălucirii frumoasei Katy Perry! Artista este una dintre cele mai iubite vedete din lume!

Așa a întâlnit-o pe Melanie Mills și Katy Perry, și de atunci respectă cu strictețe sfaturile ei în materie de make-up și îi folosește produsele special preparate.

Pentru că orice femeie care are grijă de aspectul său știe că este dificil să aplici make-up, in fiecare zi, dar în același timp să ai și pielea hidratată și să reușești să îți ascunzi micile imperfecțiuni. Este dificil să ai un machiaj care să reziste multe ore în condiții solicitante, iar pielea ta să își păstreze aspectul sexy.

 

 

Melanie a aflat secretul, motiv pentru care a si fost recompensată cu celebra distincție Emmy si a învățat-o si pe Katy Perry ce are de făcut. Așa arată prieteniile în Cetatea Filmului.

 

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri