Ce trebuie să vorbești la prima întâlnire


Iată cum arată o primă întâlnire reușită. Ce trebuie să vorbești la prima întâlnire pentru a crea o impresie bună.

Toată lumea știe cât de importantă este prima întâlnire, iar de succesul acesteia depind și următoarele întâlniri. Iată în articolul de mai jos ce trebuie să vorbești la prima întâlnire și un ghid care să te ajute să scapi de trac și să creezi o impresie bună.

Cele mai multe dintre întâlniri au loc după mai multe zile în care cele două persoane vorbesc la telefon ori pe rețelele de socializare.

Cea mai importantă regulă atunci când vine vorba despre prima întâlnire: FII SINCER! Nu spune unele lucruri la telefon ori pe rețelele de socializare, iar la prima întâlnire față în față să spui alte lucruri! Vei fi prins cu minciuna și poți să îi spui adio unei a doua întâlniri.

Odată ce ați stabilit prima întâlnire la o cafenea sau un restaurant, trebuie să te gândești la pașii următori.

Prima întâlnire poate fi un moment de bucurie, dar și de neliniște. Adesea, apare îngrijorarea cu privire la ce vom face, unde vom merge și, ceea ce este cel mai impotant, ce vom vorbi la prima întâlnire. 

ce sa discutati la prima intalnire

Iata ce sa discutati la prima intalnire 

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEŞTE: Semnificația orelor fixe în iubire. Ce înseamnă când te uiți la oră fixă la ceas

Prima întâlnire poate fi un moment de bucurie, dar și de neliniște.

Adesea, apare îngrijorarea cu privire la ce vom face, unde vom merge și, ceea ce este cel mai impotant, ce vom vorbi la prima întâlnire.

Așadar, pentru a sparge gheața la prima întâlnire, puteți vorbi despre ceea ce comandați. Fie că este vorba despre cafea, apă sau suc, dați de înțeles ce preferințe aveți, pentru ca celălalt să știe câte ceva despre voi. De asemenea, atunci poți afla despre persoana cealaltă dacă mănâncă sau nu alimente, în cazul în care pe viitor plănuiți o cină romantică.În acest context, subiectele de discuție abordate pot fi diverse: de la locul de muncă, la școală, familie, prieteni, hobby-uri sau animale de companie.

De asemenea, un alt punct abordat la prima întâlnire poate fi legat de animalele de companie. Îi plac pisicile, îi plac câinii, are un animal de companie? Preferința pentru animalele de companie poate deveni o adevărată problemă dacă tu ai 2 pisici iar el nu le suportă și trebuie să vină în vizită la tine. Personal, cunosc persoane care au renunțat la o relație imediat după ce au observat că animalul lor de companie nu s-a înțeles deloc cu noul partener.

intrebari pentru fete

Intrebari pentru fete la prima intalnire

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: DESCOPERĂ: Unde să inviți o fată la prima întâlnire

La prima întâlnire poți cunoaște cealaltă persoană dacă o lași să vorbească despre ea. Așadar, nu acapara discuția și pur și simplu întreab-o cum i-a fost ziua. În acest mod poți vedea dacă este o persoană optimistă sau îți va spune o mulțime de lucruri negative legate de ziua care a trecut.

Mai poți întreba la prima întâlnire și ce îi place să facă în timpul liber. Este o persoană care este pasionată de jocuri pe calculator, se uită la filme, citește cărți sau este pasionată de ieșirile în aer liber, trebuie să vezi dacă există timp și pentru tine în acea perioadă.

La prima întâlnire, puteți să îl întrebați pe celălalt cum arată vacanța lui preferată. Îi place să meargă la munte, îi place să meargă la mare, este un împătimit al sporturilor extreme sau să meargă cu cortul, toate aceste întrebări sunt extrem de potrivite și reprezintă o sursă de compatibilitate. Nu poți ieși cu o persoană care își petrece fiecare weekend pe munte și tu nu ai niciun interes de a face același lucru, nu?

De asemenea, un alt subiect interesant de adus în discuție la prima întâlnire este legat de prieteni. În acest mod, persoana cu care te întâlnești poate vorbi și despre altcineva și nu doar despre propria persoană și astfel poți vedea cum interacționează cu alte persoane, dar și ce părere are despre acele persoane.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când îți visezi FOSTUL și ACTUALUL iubit. „Aspectul sănătos al acestui vis este că vei ajunge să te împaci cu gândul că fostul tău va avea o viață după tine"

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Paşi simpli prin care să atragi iubirea în viaţa ta

Semne ca ai intalnit persoana potrivita pentru tine

O formulă pentru relaţii durabile. Crezi ca o cunosti?


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri