Ce spune Sorin Pușcașu despre planul secret de la Survivor România 2021


Sorin Pușcașu vorbește despre planurile secrete din echipa roșie de la Survivor România 2021. Acestea aveau legătură cu Jador și Culiță Sterp.


In articol:

După eliminarea de la Survivor România din motive medicale, Sorin Pușcașu vorbește despre strategiile formate în timp pe parcursul competiției. Se pare că totul avea legătură cu Jador și Culiță Sterp.

Ce spune Sorin Pușcașu despre planul secret de la Survivor România 2021

Sorin Pușcașu a plecat din competiția Survivor România 2021 din motive medicale, însă acum vorbește fără menajamente despre strategiile formate în echipa roșie, dar și în echipa albastră.

Se pare că Războinicii căutau întotdeauna să-i demonteze pe Jador, Culiță Sterp și Moroșanu, asta pentru că erau cei mai buni jucători de la Faimoși.

Citeste si: Moment crucial la “Survivor România”. Urmează unificarea echipelor

survivor romania concurenti
Sorin Pușcașu spune că toate strategiile în echipa roșie s-au format în jurul lui Culiță Sterp și Jador[Sursa foto: playtech.ro]

De asemenea, după aflarea verdictului, Sorin Pușcașu a dorit să-i transmită lui Albert un mesaj, astfel că a lăsat o impresie pozitivă asupra concurentului.

Citeste si: Jador și Georgiana Elisei s-au împăcat! Cum au fost surprinși

„I-am dat un sfat. În primul rând i-am spus să aibă grijă. Am bătut palma cu el, l-am văzut că era surprins.

Zâmbea și a zis că nu se aștepta. Sunt un bărbat și fac ce simt. Cel mai bun pe care putea să i-l dea cineva: „Fii tu însuți”. El a zis: „Mulțumesc mult, să știi că apreciez”. Nu știu dacă a înțeles mesajul meu, mi-a zis că a apreciat că am bătut palma cu el", i-a spus Sorin lui Albert.

Sorin Pușcașu mărturisește că s-a înțeles foarte bine cu Jador, concurent cu care îi plăcea să intre deseori în conflict, doar pentru a se împrieteni cu el.

jador si culita
Jador și Culiță Sterp au intrat în competiția Survivor România 2021 ca buni prieteni și camarazi[Sursa foto: playtech.ro]

„Mi-a spus că eram singurul vocal, singurul care putea să îi țină piept. Echipei i-am zis că orice conflict au cu Jador, să mă bage pe mine. Pentru mine era o distracție. Devenise ceva natural și mi-am dat seama că ne asemănăm și ne-am împrietenit foarte mult. Avea momente în care ne enerva și invers. Coechipierii lui se bucurau. Se așteptau ca Jador să aibă o recație în urma căreia să fie eliminat.

Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei. Vorbeam cu echipa de fiecare dată când ieșeam la joc.

Pentru noi era important să luăm capetele: Cătălin Moroșanu, Jador și Culiță. Atunci când îi băteam pe ei trei, noi știam că meciul e al nostru. Cătălin Moroșanu nu îi mai ajuta, Jador începea să plângă și Culiță la fel. Jador avea farmecul lui. După ce a plecat, mie mi-a fost dor de el”, a declarat Sorin Pușcașu.


Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre conflictul dintre Culiță Sterp și Raluca de la Survivor România! Prietena Faimoasei rupe tăcerea

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Karina de la Survivor este istorie! Andrei Ciobanu, surprins în compania unei blonde misterioase! ”Sunt foarte fericit”

Angela Rusu va naște astăzi! Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare

Culiță Sterp a vrut să plece de la Survivor România în locul lui Cucu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri