Ce spune Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film despre actorul principal din serialul “Gomora”, difuzat în fiecare miercuri seară, la Kanal D2

Ce spune Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film despre actorul principal din serialul “Gomora”, difuzat în fiecare miercuri seară, la Kanal D2
Ce spune Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film despre actorul principal din serialul “Gomora”, difuzat în fiecare miercuri seară, la Kanal D2

“Au avut grijă să fie un personaj de care, până la un punct, să te temi și de care, totuși, să te atașezi un pic”.

Kanal D2 aduce în casele românilor, în fiecare seară de miercuri, de la ora 22:00, serialul fenomen "Gomora", o analiză necruțătoare a efectelor sociale, economice și politice ale mafiei, dar și a eforturile forțelor ce luptă împotriva acestui rău.

Pentru producția impresionantă a fost mobilizată o întreagă armată de oameni, iar locurile fabuloase în care s-a filmat impresionanta producție au fost atât în Italia, cât și în Spania.  În centrul acțiunii serialului difuzat la Kanal D2 îl regăsim pe Ciro Di Marzio, interpretat de actorul Marco D'Amore, mâna dreaptă a șefului organizației criminale, omul căruia i se încredințează cele mai sângeroase acțiuni.

Modul în care se conturează acest personaj îl plasează în topul personajelor negative memorabile. Ciro Di Marzio este un om cu umbre, dar și lumini, care  reușește să îi țină pe telespectatori în fața micilor ecrane indeciși dacă să îl îndrăgească sau să îl urască.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

" L-au căutat cu multă atenție, au avut grijă să fie un personaj de care, până la un punct, să te temi și de care, totuși, să te atașezi un pic. (…) De la Marlon Brando încoace, de la <Nașul>, acesta este stilul, așa că dacă am învățat asta de la Coppola (n.r. Francis Ford Coppola), nu văd de ce nu ar fi mers pe aceeași direcție",  a spus celebrul critic de film Irina Margareta Nistor.

Aceasta a adăugat că serialul "Gomora" este diferit de alte producții care abordează aceeași tema a mafiei italiene pentru că este făcut chiar de italieni cu multă migală și atenție la detalii.

Publicul din România va urmări cu sufletul la gură povestea ascensiunii și decăderii unui clan mafiot. Inspirat din fapte și personaje reale, serialul "Gomora" reproduce fidel realitatea dinamică a unei lumi complexe și violente.

               Nu ratați în această seară un nou episod al serialului "Gomora", de la ora 22:00, la Kanal D2.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ce experiențe nu trebuie să rateze în timpul zilei participanții la Electric Castle 2024

Motivul pentru care actrița Carmen Tănase a ajuns să se îngrașe și ce spune aceasta despre intervențiile estetice făcute la nivelul feței. „Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac pentru că îmi era jenă.”

Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...


Cookies