Ce spune Geta Voinea despre contribuția cu bani a bărbaților din familie. “Dacă ai fi rămas singur, ai fi avut nevoie de femeie în casă.”

Ce spune Geta Voinea despre contribuția cu bani a bărbaților din familie. “Dacă ai fi rămas singur, ai fi avut nevoie de femeie în casă.”
Ce spune Geta Voinea despre contribuția cu bani a bărbaților din familie. “Dacă ai fi rămas singur, ai fi avut nevoie de femeie în casă.”

Geta Voinea a vorbit despre ce înseamnă contribuția bărbaților cu bani în familie.

Geta Voinea este un nume cunoscut în domeniul frumuseții și a reușit rapid să facă rapid o industrie a coafării și stilizarea părului. Invitată în cadrul podcastului Realității cu Niculescu, Geta Voinea a făcut câteva declarații surprinzătoare despre ce înseamnă, de fapt, contribuția bărbaților cu banii în familie și ce reprezintă momentul în care oferă anumite sume de bani partenerelor lor.  „Eu mor de dragoste. Când vine bărbatul acasă și spune “Am adus salariul, ia de aici 1000, 2000, 3000, 5000, nu contează”, când, de fapt, el se plătește pe el.

Dacă ai fi rămas singur, ai fi avut nevoie de femeie în casă, ai fi avut nevoie de mâncare, ți-ai fi plătit curentul, ți-ai fi plătit rata. Dacă vine în casă cu niște bani, nu înseamnă că a venit și el cu jumătatea lui. Nu, te-ai plătit pe tine. Și eu vin cu partea mea, cu gătitul, cu îngrijitul copiilor, cu dusul la școală, cu educația, cu alte lucruri pe care bărbatul oricum nu poate să le facă.
Sau sunt puțini care fac, să nu exagerăm. Până în ce punct fac amândoi? Până când?”,
a spus Geta Voinea.

Geta Voinea, despre importanța banilor într-o relație

Citește și: Geta Voinea, despre banii într-o familie. Cum și-a gestionat femeia de afaceri finanțele în căsniciile anterioare: „Chiar dacă eu aveam și el nu avea, când este dragoste, nu mai contează nimic.”

Geta Voinea
Geta Voinea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Geta Voinea, sfat prețios pentru colegii stiliști. Ce i s-a întâmplat în salon: “În ce hal ești tunsă? Cine și-a bătut joc de tine?”

În cadrul unei alte emisiuni, acum ceva timp, Geta Voinea a vorbit despre experiența personală și a dezvăluit ce înseamnă importanța banilor într-o relație. 

„Eu aș pune pe hârtie. Dacă ar fi să o iau azi de la început, nu a fost cazul la noi. Nici în prima și nici în a doua căsnicie nu a fost cazul de așa ceva, chiar dacă eu aveam și el nu avea. Chiar dacă eu aveam și el nu avea, când este dragoste, nu mai contează nimic. Poți să nu ai nimic. Dacă m-aș îndrăgosti cu adevărat de cineva, aș putea să stau în junglă după el.
Fiind femeie care sunt emoțional atrasă de un bărbat, normal că nu o să mă duc vreodată să îmi doresc să am nu știu ce vilă și nu știu ce chestii. Din contră, am să spun să salvăm banii pentru vacanțe, pentru că mie îmi plac foarte mult vacanțele.”,
a spus Geta Voinea.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Geta Voinea
Geta Voinea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Geta Voinea, confesiuni surprinzătoare despre relații și divorț. „E foarte greu să ai o relație!”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies