Ce spune Andreea Mantea despre filtrele pozelor de pe rețelele de socializare și dacă ea folosește aceste artificii de înfrumusețare. “A devenit un trend.”

Ce spune Andreea Mantea despre filtrele pozelor de pe rețelele de socializare și dacă ea folosește aceste artificii de înfrumusețare. “A devenit un trend.”
Ce spune Andreea Mantea despre filtrele pozelor de pe rețelele de socializare și dacă ea folosește aceste artificii de înfrumusețare. “A devenit un trend.”

Andreea Mantea a vorbit despre utilizarea filtrelor pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea, cunoscuta și îndrăgite prezentatoare TV de la Kanal D, are de fiecare dată apariții extraordinare și încântă privirile prin ținutele sale și prin modul impecabil în care arată. Invitată în cadrul emisiunii Play IT, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, prezentatoarea TV a vorbit, pe lângă partea profesională, și despre filtrele la fotografiile de pe rețelele de socializare, utilizate mai ales în rândul tinerelor care vor să atragă atenția.

 Aceasta este de părere că în momentul în care este aplicat un filtru toate fetele încep să semene între ele, iar acest lucru nu ar trebui să existe, deoarece fiecare persoană este minunată în felul ei, iar femeile sunt extraordinare și au ceva pus deoparte, care nu poate fi luat niciodată. 

“Fiecare avem ceva al nostru. Când pun filtre, nu e normal că mă asemăn cu cealaltă? Că el asta face, îți schimbă fizionomia și toate arată la fel.

Lasă-mă pe mine așa cum sunt. Sunteți foarte frumoase, nu există om urât, trebuie să înțelegeți asta. Suntem creația lui Dumnezeu după chipul și asemănarea lui, după divinitate, după tot ceea ce înseamnă această lume, această viață. Sunteți superbe, sunteți minunate, extraordinar de frumoase. Aveți ceva al vostru care nu poate fi luat, nu poate fi dat deoparte și nu poate fi acuzat de urâțenie.”, a spus Andreea Mantea.

Folosește Andreea Mantea filtre la fotografii?

Citește și: Cum se vede Andreea Mantea. Cât de mulțumită este prezentatoarea TV de propria persoană. „Eu am fost comparată toată copilăria mea.”

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce își dorește Cosmin de la Ștefania? Andreea Mantea îl pune la punct pe concurent: „Folosești cuvinte mult prea mari care nu sunt adevărate, asta e greșit.”

Cât despre folosirea filtrelor, prezentatoarea TV spune că nu ajunge să facă asta, iar fetele care le folosesc destul de des o fac pentru că și-au găsit anumite modele care apelează la același comportament și încep să le copieze. Andreea Mantea nu a ezitat să se afișeze de multe ori si fără machiaj, dar chiar și așa, nu a apelat la înfrumusețarea fotografiilor sale, astfel că se afișează chiar așa cum este ea, în anumite momente ale zilei.

“Lăsați-mă așa, nu mai puneți filtrele alea să fiți toate trase la indigo, că e păcat. A devenit un trend, probabil și-au găsit modele greșite, înseamnă foarte mult pentru ele acele modele, fac asta ca să fie cât mai impecabile pentru că așa văd, iar atunci dacă modelul meu face așa, fac și eu așa.”, a mai mărturisit Andreea Mantea.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Andreea Mantea, confesiuni despre sărbători și viața de familie! „Nu picam niciodată în plasă. Văzusem prin ce a trecut ea și atunci nu făceam aceeași greșeală.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

În această seară, de la ora 21:45, în serialul “Vinovați de iubire”, Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies