Ce simte Ileana Stana Ionescu pentru soțul său, după 68 de ani de căsnicie: „Mi-e foarte greu să spun pentru că sentimentele mele sunt majore.”

Ce simte Ileana Stana Ionescu pentru soțul său, după 68 de ani de căsnicie: „Mi-e foarte greu să spun pentru că sentimentele mele sunt majore.”
Ce simte Ileana Stana Ionescu pentru soțul său, după 68 de ani de căsnicie: „Mi-e foarte greu să spun pentru că sentimentele mele sunt majore.”

Actrița i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului său.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a durat încă din anul 1955 și până în prezent. Cei doi actori s-au cunoscut în culisele teatrului de la Reșița, acolo unde amândoi erau implicați în piesa de teatru „Școala femeilor”. Ulterior, s-au îndrăgostit iremediabil unul de altul și au format o familie fericită alături de fiul lor, Andrei Manuel Ionescu, care este stabilit în America.

Astfel, ajunsă la vârsta onorabilă de 87 de ani, actrița s-a retras din lumina reflectoarelor, dar continuă să fie un simbol al teatrului românesc, datorită prestațiilor sale spectaculoase pe care le-a avut de-a lungul carierei.

Mai mult decât atât, Ileana Stana Ionescu și soțul său sunt un exemplu de poveste de dragoste care durează până la adânci bătrâneți, fiind căsătoriți de aproape 7 decenii, anul acesta aniversând 68 de ani de la căsătorie.

Actrița a fost cea care a făcut primul pas și i-a cerut mâna lui Andrei Ionescu, iar acesta a acceptat. Cei doi soți nu au organizat o nuntă, ci au optat pentru o simplă ceremonie civilă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ileana Stana Ionescu, declarație emoționantă de dragoste pentru soțul său

Citește și: Cine este Ileana Stana Ionescu. „Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut.”

Ce simte Ileana Stana Ionescu pentru soțul său, după 68 de ani de căsnicie
Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar știu că mi-a făcut o mare bucurie toată relația și tot timpul am avut senzația unei împliniri totale, ceea ce e foarte important!” Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei!

Deși aparițiile televizate ale actriței sunt din ce în ce mai rare, din când în când, Ileana Stana Ionescu apare în cadrul unor emisiuni televizate alături de soțul său. În ultima apariție a sa televizată, actrița i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului său, mărturisind că deși sunt împreună de 68 de ani, încă simte că viața lor este prea scurtă și poate nu apucă să îi arate cât de mult îl iubește pe soțul său.

„Mi-e foarte greu să spun pentru că sentimentele mele sunt majore, sunt greu de descris și foarte greu de crezut. Îl iubesc și îmi e foarte frică,că trăim mai puțin decât e dat.”, a declarat cunoscuta actriță.  

Ce simte Ileana Stana Ionescu pentru soțul său, după 68 de ani de căsnicie
Ileana Stana Ionescu și soțul său [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Claudia Ghițulescu, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul de mașină pe care l-a suferit la 17 ani: „Am avut fața distrusă. Am stat în comă două zile. Nu puteam să mai respir.”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies