Ce se poartă în materie de nunți în 2020? Wedding planner-ul ne dă ponturi pentru un eveniment perfect!


În anul 2020, secolul tehnologiei, se poartă nunțile cu totul „altfel” față de ce știam până acum. De la decor, până la locație și cele mai mici detalii, trend-urile pentru nunți au dictat direcția organizării din acest an.


In articol:

Acum că 2020 a început deja de o lună și am avut un mic răgaz pentru a decide direcțiile stilistice, am decis să discutăm cu specialiștii pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi în materie de organizarea unei nunți. Cel mai important eveniment din viața unui cuplu necesită un timp îndelungat de pregătiri, discuții și alegeri, motiv pentru care cred că vă e de ajutor să știți ce se poartă anul acesta, diferit față de anii trecuți.

Citeste si: Ce ne aduce 2020 în materie de make-up? Și tu poți arăta ca un model!

În funcție de ce ne alegem perioada nunții?

Explicațiile Ivonei Nenu în legătură cu această întrebare au fost centrate în jurul unui singur eveniment: logodna. Astfel, în funcție de fericitul eveniment stabilim perioada, în mare. Fie că vrem să o facem anul acesta, imediat după cererea în căsătorie, la anul, vara sau în Septembrie- Octombrie, când deja nu mai e la fel de cald, important e să avem timp pentru a alege tot ce ne dorim.

Perioada nunții depinde în totalitate de preferințele fericiților miri, după ce stabilim o dată ideatică, discutăm cu toți furnizorii și localul și determinăm toate detaliile, ierarhizându-le în funcție de importanța și necesitatea timpului.

Care este cel mai important detaliu, în organizarea unei nunți?

Ivona Nenu a explicat pentru kfetele.ro că singurul detaliu relevant în organizarea unei nunți în anul 2020 este, fără doar și poate, fericirea mirilor. „De multe ori, mirii se gândesc să-i facă pe alții fericiți. Aleg lucruri care îi bucură pe alții, fără să se mai gândească la ei,” explică wedding planner-ul. Mai mult decât atât, gândirea de tip „trebuie făcut” este greșită- nimic nu trebuie făcut, în afară de a fi fericiți. Pot alege orice îi satisface pentru că, până la urmă, un eveniment de genul se întâmplă o singură dată în viață. Singurul detaliu pe care aceștia îl vor avea în vedere este ca alegerile culinare să fie pe placul majorității.

Ce se poartă în materie de nunți în 2020
Ce se poartă în materie de nunți în 2020

Citeste si: Ce se poartă anul acesta în materie de nunți. Cum îți uimești invitații

Cum evităm stresul în timpul organizării nunții

E foarte important să fim organizați. Ivo ne sfătuiește să avem liste pentru orice: orele la care vin invitații, toate momentele cheie, când vine mâncarea ș.a.m.d., astfel încât totul să fie clar, iar nuntații să nu îi bombardeze pe miri cu întrebări de tipul „când intră sarmalele?”. Mai mult decât atât, aceasta recomandă apelarea la un ajutor, cum ar fi un organizator de nunți, pentru că mirii nu trebuie să aibă cea mai mică grijă în această seara magică.

Ce se poartă în materie de nunți în 2020? Unde este noutatea?

Ei bine, dragilor, am aflat că anul acesta nunțile vor fi total diferite față de tot e cunoșteam până acum. În primul rând, se poartă locațiile care să dea cât mai bine pe Instagram. ”Cumva, încearcă (n.r.- mirii) să-și găsească locații mai interesante, mai "Instagramabile". Poate că vrem o piscină lândă loca, un spațiu teribil de frumos, un hambar sau la castel, toate acestea sunt locații care pot fi decorate astfel încât să te introducă într-o poveste,” continuă Ivona.

Ce se poartă în materie de nunți în 2020
Ce se poartă în materie de nunți în 2020

La capitolul decor, nu mai există „less is more”. Se poartă decorurile grandioase, voluminoase, care pot contura o lume paralelă odată ce pășești în local. Mai mult decât atât, noutatea stă la nivelul detaliilor mici, pe care invitații poate nu le bagă în seamă. Astfel, am aflat că nu se mai poartă mesele rotunde- accentul cade pe mesele dreptunghiulare, iar confetti de hârtie sunt passe, au rămas în sezonul trecut. Acum, viitorii soț și soție optează pentru varianta naturală, formată din petale de trandafiri sua chiar baloane de săpun, baloanele cu care ne distram în copilărie.

Ce se poartă în materie de nunți în 2020
Ce se poartă în materie de nunți în 2020

Citeste si: Tunsoarea bob, la modă în acest sezon! Motive pentru care trebuie să îți faci urgent o programare la salon

Într-o altă ordine de idei, accentul acest sezon cade pe video. Dacă până acum fotograful era omul cheie la orice nuntă, acum videografii vor fi asaltați de programări pentru că oamenii vor să rămână cu amintirea vie a nunții lor. „Dacă foto era, fără doar și poate, un must- mirii se gândeau că nu e nevoie să mai facă și video pentru că nu se vor întoarce niciodată, nu se vor uita la un filmuleț așa lung. Acum, în 2020, aceștia apelează la o echipă pricepută care să le înregistreze cele mai frumoase momente din viața lor,” conchide Ivona Nenu.

Acum că ați aflat ce se poartă anul acesta în materie de nunți, vă invit să rămâneți alături de noi pentru a descoperi și tendințele în materie de machiaj, coafuri, haine, chiar și flori!


Abonează-te pe

Citește și:

Ţinute fabuloase la premiile Grammy 2020! A fost spectacol pe covorul roşu!

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Tunsoarea bob, la modă în acest sezon! Motive pentru care trebuie să îți faci urgent o programare la salon

Ce ne aduce 2020 în materie de make-up? Și tu poți arăta ca un model!


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
,,Să leșin, nu alta.” Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri