Ce se poarta in materie de costume de baie: cristale Swarovski, aplicatii din dantela si combinatii spectaculoase de culori


Modelele care se poarta in aceasta vara includ modele cu aplicatii de cristale Swarovski, cu pliuri delicate din materiale imprimate, cu uscare rapida.

 

LISCA lanseaza colectia de primavara – vara 2015, Swimwear 2015. Noile modele se remarca prin aplicatiile de cristale Swarovski, combinatii creative de culori tari, printurile geometrice si florale, dar si prin insertiile de dantela neagra.
Una din game include modele cu aplicatii de cristale Swarovski, cu pliuri delicate din materiale imprimate, cu uscare rapida. Sutienul este de tip balconette. In plus, costumele de baie includ si câte un tatuaj individual din cristale Swarovski, aplicabile pe piele.
Printurile florale si culorile vesele sunt cele care caracterizeaza costumele dintr-o singura piesa. Modelele au cusaturi fine, curate, aproape invizibile, iar sutienul, cu cupele buretate, are bretele reglabile si efect de push-up.
Cea mai jucausa gama a colectiei include motive florale.

LISCA lanseaza colectia de primavara – vara 2015, Swimwear 2015. Noile modele se remarca prin aplicatiile de cristale Swarovski, combinatii creative de culori tari, printurile geometrice si florale, dar si prin insertiile de dantela neagra.Una din game include modele cu aplicatii de cristale Swarovski, cu pliuri delicate din materiale imprimate, cu uscare rapida. Sutienul este de tip balconette. In plus, costumele de baie includ si câte un tatuaj individual din cristale Swarovski, aplicabile pe piele.Printurile florale si culorile vesele sunt cele care caracterizeaza costumele dintr-o singura piesa. Modelele au cusaturi fine, curate, aproape invizibile, iar sutienul, cu cupele buretate, are bretele reglabile si efect de push-up.Cea mai jucausa gama a colectiei include motive florale.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri